DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Melepeta
- w mackach Zła
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: DEATHSPELL OMEGA
postarajcie się przesłuchać kawałek DsO i kawałek Atheist jeden za drugim kilka razy pod rząd i w pewnej chwili zatracicie poczucie co jest co.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz

A kawalek dobry.
- Adrian696
wstrzymaj sie z opiniami - chyba Frontside coś wydaje na dniachRealista pisze:HejtIhasan pisze:"chyba" nie trzeba się martwić kto nagra(ł) płytę roku?!?

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Maleficio
- Kontakt:
Frontside wydaje, Hate, Abused Majesty chyba... konkurencja będzie bezlitosna
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
No nie, jak Frontside wydaje to nie zamawiam Atheist tylko odkladam na limitowana edycje ich nowej plyty razem z koszulka, bluza, majtkami, plakatem, przypinka, naszywka i cukierkami 

Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
Z jednej strony trochę kusi jak czytam Wasze wypowiedzi, ale jednak nie dam się złamać i nie przesłucham tego kawałka. Poczekam na premierę, kupię płytę, rozsiądę się w fotelu, założę słuchawkę, włączę i z książeczką w łapach będę się delektował. To samo zrobię z nowym Atheist. Nie będę się onanizował przed stosunkiem 

- Deathless King
Tylko jak będziesz taki wygłodniały to żebyś nie skończył słuchac po pierwszym numerze 

- Adrian696
załóż dwie - w stereo lepiej sie słuchaIRONMIL pisze:założę słuchawkę

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Scaarph
Re: Re:
mnie podoba się bardziej. sam zresztą nie wiem, czy bardziej przekombinowanie = lepiej.Drone pisze:To jest ten sam lub zbliżony poziom ideologiczny, ale muzycznie jednak słabiej (poza wokalami).Skaut pisze:Funeral MistDrone pisze:jacy to artyści w przeciągu ostatnich 10 lat wydali choćby 2 płyty na poziomie DsO lub wyższym?
- koreaniec
- w mackach Zła
wrzucenie nowego wałka miało podnieść co najwyżej trochę ciśnienie, a tymczasem niektórym skoczyła temperaturaDrone pisze:Ja pierdolę. Poziom tego kawałka jest nieosiągalny dziś dla NIKOGO. Czy wy słyszycie, że oni grają wolno i szybko jednocześnie? I am speechless.
numer zachowawczy (jeśli w ogóle można użyć tego terminu w odniesieniu do tego zespołu) w stosunku do FAS
o progresie tak jak w przypadku tego ostatniego i SMRC nie ma mowy, ale poczekajmy do 8
Lefthandpathyoga
- Deathless King
jedyne co mi przeszkadza to to, ze numer jest troche za glosny, az robi sie lekki przester calosci.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
hehehe, dokładnie o tym samym pomyślałem czytając ostatnie strony tego oblepionego ejakulatem tematuMol pisze: Nie spuszczajcie sie jeszcze nad cala plyta bo chyba nikt tutaj jeszcze nie slyszal jej w calosci, prawda? A pozniej bedzie tak jak z ostatnim Slejerem, kilka tygodni, emocje opadna i okaze sie, ze plyta jednak nie jest tak zajebista

a w ogóle to muszę się pochwalić. wczoraj był mój debiut - pierwszy raz w życiu usłyszałem to osławione DsO, konkretnie sprawdziłem ten nowy kawałek.
no nie powiem, mają pewien potencjał, coś jest w tym zaklęte, ale jeszcze nie wiem co. kupie sobie tego Parapeta, to akurat pewne.
- Scaarph
już widzę te kamienie lecące w twoim kierunkuBonny pisze:mają pewien potencjał

- Bonny
- rasowy masterfulowicz
i tak nikt nie trafi. free, wandering mind to moje credoScaarph pisze:już widzę te kamienie lecące w twoim kierunkuBonny pisze:mają pewien potencjał

-
- zaczyna szaleć
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
hehehe, ten zespół jest tak wielki, że debile sobie specjalnie konta zakładają, aby napisać, że nie jest 

-
- postuje jak opętany!
Ciekawe czy chłopaki odegraliby ten numer live:)
- Deathless King
Chcialem to samo napisac i szczerze watpie, moze to jest przyczyna ze nie graja gigow? 

-
- postuje jak opętany!
Momentami ma się wrażenie , że ich gra to czysta improwizacja i wcale bym się nie zdziwił gdyby tak było, biorąc pod uwagę umiejętności jakimi dysponują.