CRYSTAL VIPER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Re: CRYSTAL VIPER
Ja nie mogę zrozumieć 90% wyśpiewywanych kwestii. W Heavy Metalu to raczej niespotykana sytuacja.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Maleficio
- Kontakt:
No właśnie o to chodzi... mogła już by śpiewać po polsku tak jak kiedyś robił to Stos. Mniej obciachu przynajmniej.
- Husar
- weteran forumowych bitew
Aegir pisze:A rasowemu, bezkompromisowemu metalowcowi, który lubi sobie "zapier*olić" "prawdziwe pier*olnięcie", którego nie mogą zdzierżyć pozerzy i plumkacze, takie pojęcia jak poza i styl w ogóle nie są znaneHusar pisze:Moim zdaniem to takie kapele są tworzone dlatego, że metal w większości przypadków "metalowców" to bardziej poza i styl, niż muza. I oni chcą się wyróżniać i w ogóle być zajebiści i chuj wie jacy, ale nie mogą zdzierżyć prawdziwego pierdolnięcia to sluchają takiego plumkania i nazywają to metalem. Jeszcze wkręcają wszystkim na około, że to jest zajebisty metal. Ide sobie zapierdolić endless pain. fuck
nie zrozumiales
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
-
- mistrz forumowej ceremonii
A i to nie zawsze. :DConflagrator pisze:Przecież Maleficio na serio pisze tylko w temacie o aukcjach na allegro/ebay. ;)
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
polecam sobie obejrzeć filmik ze studia, zwłaszcza posłuchać co ma do powiedzenia Bart
przemyślenia gitarzysty też godne polecenia
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
Ich pierwszy album bardzo mi się podoba - właściwie jestem zdania, że to najlepsza heavy metalowa płyta, jaką nagrał polski zespół. Duch lat 80-tych unosi się nad tym krążkiem - brzmienie gitar świetne, wokale doskonałe, nie ma na "The Curse Of Crystal Viper" słabego utworu. Co do akcentu - ja tam mam cholerną słabość do takiego angielskiego z beznadziejnym akcentem 
Mam wrażenie jednak, że idą w kierunku, który mi dużo mniej odpowiada niż na debiucie. Widziałem ich na żywo - brakowało mi jakiegoś gniewu i szaleństwa, który powinien cechować metal. Nawet heavy metal. Tak ładnie, miło i sympatycznie było
Oczywiście nowej płyty chętnie posłucham - jakkolwiek źle by się na jej temat na tym forum nie wypowiadano.

Mam wrażenie jednak, że idą w kierunku, który mi dużo mniej odpowiada niż na debiucie. Widziałem ich na żywo - brakowało mi jakiegoś gniewu i szaleństwa, który powinien cechować metal. Nawet heavy metal. Tak ładnie, miło i sympatycznie było

- Lykantrop
No złotymi myślami tryska jak gejzer o nazwie Rocco. Pewnie filozofię kończył czy coś w ten deseń, bo bez odpowiedniego rozbiegu takiego dystansu intelektualnego by nie pokonał. :lol:przemyślenia gitarzysty też godne polecenia
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- postuje jak opętany!
Ja również większości tego, co jest śpiewane, nie mogłem zrozumieć, kiedy słuchałem bez tekstu, niemniej gdy zerknąłem na słowa to jakoś zaczęło grać i nie powiedziałbym, że wokalistka CV ma kiepski akcent. Oczywiście mówię ciągle o zapodanej tutaj "Greed Is Blajndż". ;)Gore_Obsessed pisze:Ja nie mogę zrozumieć 90% wyśpiewywanych kwestii. W Heavy Metalu to raczej niespotykana sytuacja.
- koreaniec
- w mackach Zła
4:32 de KURS of krystal wajper :lol:KelThuz pisze:polecam sobie obejrzeć filmik ze studia, zwłaszcza posłuchać co ma do powiedzenia Bart
Lefthandpathyoga
- Maleficio
- Kontakt:
Ale to jest symptomatyczne, ze Bart mówi cały czas "My"... bardzo mi to przypomina Kmiołasa i Vadera
- Lykantrop
Pewnie jest komunistą z krwi i kości.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Adrian696
Bo to prawda - CV to ON i Marta. Reszta to najemnicy, dziś są jutro ich nie ma i nic się nie zmienia.Maleficio pisze:Ale to jest symptomatyczne, ze Bart mówi cały czas "My"... bardzo mi to przypomina Kmiołasa i Vadera
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- aginsiak
- w mackach Zła
Hehehe he he i jeszcze raz he..Maria Konopnicka pisze:Ich pierwszy album bardzo mi się podoba - właściwie jestem zdania, że to najlepsza heavy metalowa płyta, jaką nagrał polski zespół.
- Maleficio
- Kontakt:
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Każdy kraj ma taki heavy metal na jaki zasłużył ;)
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
- Lykantrop
Ale co to za wyczyn w ogóle nagrać najlepszą polską płytę heavy metalową?
- Block69
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
widze ze są fani tego bandu wiec mam dobrą wiadomość 

można pożyczać

można pożyczać

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- dzik
W życiu nie słyszałem chyba ani minuty. Czy to błąd?
dobry kościół to kościół spalony
- hcpig
Jeden norweski listonosz posłuchał, został fanem i teraz gra co gra : /
Yare Yare Daze