Na nowe płyty jakiego zespołu czekasz z mokrymi majtami?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Na nowe płyty jakiego zespołu czekasz z mokrymi majtami?
na Atheist czekam 

- H-K44
- weteran forumowych bitew
A ja najbardziej czekam na, wiadomo - nowy

Poza tym na nowe DEATH BREATH i TRIBULATION.
A spoza metalu czekałem na nową płytkę TURBONEGRO, ale chłopaki poszli do piachu...

Poza tym na nowe DEATH BREATH i TRIBULATION.
A spoza metalu czekałem na nową płytkę TURBONEGRO, ale chłopaki poszli do piachu...

I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
-
- postuje jak opętany!
Słucham sobie "The Complex Void of Negativity" i jestem cholernie ciekaw, nie tyle poziomu nastepnego wydawnictwa, co kierunku w jakim pójdą, i jakim stopniu zmienią obrany kurs, bo stagnacja wydaje mi sie jakos sprzeczna z fundamentalnymi załozeniami tej muzyki, o ile to nie zwykłe myslenei zyczeniowe.

- twoja_stara_trotzky
cieszę się, że nie tylko ja doceniam ten świetny krążek i przyłączam się do głosu kolegi 

- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dla największego fana Hate na tym forumiku :
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Ja pierdolę, przecież ja słyszę BEHEMOTH! HATE całkowicie zatracił swoją tożsamość...manieczki pisze:Dla największego fana Hate na tym forumiku :
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Castor
Dla mnie zbyt zbasowane brzmienie, w szczególności perkusji. Gitary z tyłu, totalnie bez jadu, energii. Reasumując brzmienie straszna kupa. Muzycznie pewnie dali radę, ale brzmieniowo popłynęli... Szkoda

- Rattlehead
Kurwa dokładnie. Zajebiście szkoda tego zespołu - do piachu niestety.Gore_Obsessed pisze:Ja pierdolę, przecież ja słyszę BEHEMOTH! HATE całkowicie zatracił swoją tożsamość...manieczki pisze:Dla największego fana Hate na tym forumiku :
support music, not rumors
- Riven
- Kontakt:
haha ja nie moge to jest zżyna 1:1
this is a land of wolves now
- trup
Hate kiedyś miał swoją tożsamość? Może przez moment... Kiedyś Deicide teraz rzeczywiście Behemoth. Może przesadzamy? Przecież wiele kapel gra standardowy "szwedzki death metal" i nikt nie marudzi że brak tożsamości etc. TA jednak "fascynacja" behemothem poszła za daleko chyba. Niesmaczne. Brak indywidualności.
"To jest pustka... Pustka proszę, pana... Nic! Absolutnie nic. Załóżmy, proszę pana. Że jak polski MUZYK, proszę pana... Gra, nie? Widziałem taką scenę kiedyś... Na przykład, no ja wiem? Na przykład HATE GRA, nie? Proszę pana, HATE GRA... I proszę pana patrzy tak: w prawo... Potem patrzy w lewo... Prosto... I nic... Dłużyzna proszę pana... To jest dłu... po prostu dłu... dłużyzna, proszę pana. Dłużyzna..
Proszę pana, siedzę sobie, proszę pana, NA KONCERCIE... Pan rozumie... I tak patrzę sobie... siedzę se NA KONCERCIE proszę pana... Normalnie... Patrzę, patrzę na to... No i aż mi się chce wyjść z... KONCERTU, proszę pana... I wychodzę..."
"To jest pustka... Pustka proszę, pana... Nic! Absolutnie nic. Załóżmy, proszę pana. Że jak polski MUZYK, proszę pana... Gra, nie? Widziałem taką scenę kiedyś... Na przykład, no ja wiem? Na przykład HATE GRA, nie? Proszę pana, HATE GRA... I proszę pana patrzy tak: w prawo... Potem patrzy w lewo... Prosto... I nic... Dłużyzna proszę pana... To jest dłu... po prostu dłu... dłużyzna, proszę pana. Dłużyzna..
Proszę pana, siedzę sobie, proszę pana, NA KONCERCIE... Pan rozumie... I tak patrzę sobie... siedzę se NA KONCERCIE proszę pana... Normalnie... Patrzę, patrzę na to... No i aż mi się chce wyjść z... KONCERTU, proszę pana... I wychodzę..."
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Gore_Obsessed
HATE przez moment miał swoją tożsamość. Choćby wokale Adama były kiedyś wokalami ADAMA. Teraz ja tam słyszę drugiego Nergala, a że za takim stylem nie przepadam tym bardziej jestem zawiedziony.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- trup
ale te twarze z okładki szczerze bardzo mi się podobają. Trochę mi przypomina okładkę GODFLESH "Pure" stylistycznie
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Castor
Nie uważam by Hate zżynało od Behemotha, ani na odwrót. Co prawda miałem kiedyś problem z rozróżnieniem co to za zespół gdy włączyłem pierwszy raz The Apostasy bo zamiast wokalu Nergala słyszałem wtedy Adama z Hate, ale to tzw pierwsze wrażenie. Później jednak już wszystko wróciło do normy. Może Wy macie to samo.
Prawda jest taka że drogi tych dwóch zupełnie różnych kapel, przez ostanie lata bardzo się zbliżyły do siebie. Black metalowy Behemoth poszedł w kierunku deathu, a death metalowy Hate zaczął "black'ować". Tak więc oba te zespoły zaczęły tworzyć hybrydę deathblack metalową.
Prawda jest taka że drogi tych dwóch zupełnie różnych kapel, przez ostanie lata bardzo się zbliżyły do siebie. Black metalowy Behemoth poszedł w kierunku deathu, a death metalowy Hate zaczął "black'ować". Tak więc oba te zespoły zaczęły tworzyć hybrydę deathblack metalową.

- manieczki
Panie Profesorze a będzie to na zaliczeniu semestru?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Castor
- Gothmog
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
W sumie nawet nie sa takie złe te sample, ale faktycznie, są niesłychanie w stylu BEHEMOTHA, a szkoda, bo kiedyś naprawdę lubiłem ten zespół (w sensie HATE). No ale nic, zobaczymy w niedzielę na żywo...
Tekst to tylko pretekst do podtekstu...
http://www.lastfm.pl/user/rybieudka - Last.fm
http://rybieudka.blogspot.com/ - RYBIEUDKA blog
http://www.lastfm.pl/user/rybieudka - Last.fm
http://rybieudka.blogspot.com/ - RYBIEUDKA blog
- Lykantrop
Teraz już wszystko jasne. Dzięki za wytyczne.Prawda jest taka że drogi tych dwóch zupełnie różnych kapel, przez ostanie lata bardzo się zbliżyły do siebie. Black metalowy Behemoth poszedł w kierunku deathu, a death metalowy Hate zaczął "black'ować". Tak więc oba te zespoły zaczęły tworzyć hybrydę deathblack metalową.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Adrian696
Lykantrop pisze:Teraz już wszystko jasne. Dzięki za wytyczne.Prawda jest taka że drogi tych dwóch zupełnie różnych kapel, przez ostanie lata bardzo się zbliżyły do siebie. Black metalowy Behemoth poszedł w kierunku deathu, a death metalowy Hate zaczął "black'ować". Tak więc oba te zespoły zaczęły tworzyć hybrydę deathblack metalową.

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Castor
- hcpig
"Reaktywujący się zespół Siekiera poszukuje wokalistki. Zainteresowane osoby proszone są o kontakt z numerem telefonu: 798.979.038 w godzinach 15.00- 23.00"
\m/
\m/
Yare Yare Daze