Na nowe płyty jakiego zespołu czekasz z mokrymi majtami?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
Re: Na nowe płyty jakiego zespołu czekasz z mokrymi majtami?
w tej chwili najbardziej czekam na nowe płyty Primordial i Necros Christos
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
-
- rasowy masterfulowicz
Nowa Siekiera zdziwi szalenie każdegohcpig pisze:"Reaktywujący się zespół Siekiera poszukuje wokalistki. Zainteresowane osoby proszone są o kontakt z numerem telefonu: 798.979.038 w godzinach 15.00- 23.00"
\m/

- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
No może to nie mokre majty od razu ale ciekawi mnie po prostu w którą pójdą stronę, jakie będzie to trzecie oblicze.
Yare Yare Daze
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
hcpig pisze:No może to nie mokre majty od razu ale ciekawi mnie po prostu w którą pójdą stronę, jakie będzie to trzecie oblicze.
pewnie jakieś chrześcijańskie pierdy
- YNKE
- w mackach Zła
raczej się będą szykować na podbój Bolkowa
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
-
- postuje jak opętany!
Ciekaw jestem nowego albumu Agalloch. Liczę, że będzie to jedna z lepszych płyt wydanych w tym roku. W dalszej perspektywie nieźle zapowiada się nowy album Helheim. Z podobnych klimatów za parę miesięcy ma wyjść świeży materiał Kampfar i mimo, że generalnie ich płyty średnio mi podchodzą, to w sumie będę chciał to sprawdzić - może się przekonam w końcu.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- świeżak
Ja nie mogę doczekać się nowego albumu Falkenbach, chętnie też zobaczę co nowego u Moonsorrow i jak poprzednio ktoś wspomniał Agalloch.
-
- świeżak
Nie będę oryginalny jak wymienię Morbid Angel i Craft. A także Neurosis, Ulver no i Napalm Death.
- maciek z klanu
forgotten woods
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Gore_Obsessed
Wypowiadam się w tym temacie mniej więcej raz na pół roku i lista się w zasadzie nie zmienia. Odpadł tylko MACABRE. Cały czas czekam na dwójki: LORD BLASPHEMER, MALAS, CRUCIFIER, brazylijskiego ABHORRENCE, SANCTIFIER, OLD, RAVENS CREED, SUPREME LORD i SHUB NIGGURATH. Trójki: Giertycha, SARGATANAS, EVIL INCARNATE, THE LIGHT OF DARK, TERRORAMA, WARBRINGER, włoskiego MEPHISTO, naszego ARMAGEDON, SCEPTER, E-FORCE, GRAVEYARD RODEO, DEKAPITATOR, ARCHGOAT i FUNEBRARUM. Do tego już niedługo: SATHANAS, ASPHYX, ARTILLERY, ONSLAUGHT, CROWBAR, DEICIDE, DRAWN AND QUARTERED i (mam nadzieję) REVELATION OF DOOM oraz debiut pabianickiego PERSECUTOR. Nieco później: TOXIC HOLOCAUST, BIOHAZARD i (mam nadzieję) niemieckie RUINS oraz SHACKLES. Zawsze na: SADISTIK EXEKUTION, MARTIRE, CIANIDE, KRISIUN, NUNSLAUGHTER, AZARATH, ANIMA DAMNATA, THRONEUM, ABOMINATOR, DISCIPLES OF MOCKERY, MANTICORE, PROFANATICA, MORPHEUS DESCENDS, MAUSOLEUM, DEATH BREATH, DERANGED, INCANTATION, MORBOSIDAD, DARK ANGEL, DESTRUKTOR, BABYLON WHORES, RAZOR, TWISTED (TOWER DIRE i SISTER), a także (jedynie słusznych) MORTEM oraz EXHUMED. Oczywiście AUTOPSY i styknie.
Mam tylko jedną nadzieję: nie wszystko na raz.
Mam tylko jedną nadzieję: nie wszystko na raz.

Only SŁUCHANIE płyt is real!
- BC/AD
- zaczyna szaleć
Ja czekam przedewszystkim na MORBID ANGEL.W dalszej kolejności na dwójkę reaktywowanego SHUB NIGGURATH, debiut APOCALYPSE COMMAND.
Z podobnym nastawieniem jak w przypadku MORBID ANGEL czekam również na nowy materiał SADISTIC INTENT,no ale ten chyba raczej ukaże się nieprędko,jeśli to generalnie kiedykolwiek nastąpi.
Z podobnym nastawieniem jak w przypadku MORBID ANGEL czekam również na nowy materiał SADISTIC INTENT,no ale ten chyba raczej ukaże się nieprędko,jeśli to generalnie kiedykolwiek nastąpi.
-
- weteran forumowych bitew
AUTOPSY - Macabre Eternal
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
-
Necros Christos, Mobid Angel, Autopsy. pewnie jeszcze kilka innych, ale na te zdecydowanie najbardziej
- Melepeta
- w mackach Zła
Dead Congregation, Absu, Necros Christos, NAPALM DEATH, Morbid Angel, Crowbar, Autopsy,Funebrarum, Asphyx, Bestial Raids, Sathanas......
Six o clock.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Amon
Morbid Angel
Death Breath
Asphyx
Gorguts
Autopsy
Biohazard
Pestilence
Morbid Angel
Death Breath
Asphyx
Gorguts
Autopsy
Biohazard
Pestilence
In a world of compromise...some don't
-
- rasowy masterfulowicz
tak jak przez ostatnie kilka lat z najwieksza niecierpliwoscia czekam na album MORBID ANGEL
dalej kilka plyt ktore na pewno polubie, czyli: METALLICA, CANNIBAL CORPSE, MORTICIAN, HATE ETERNAL, DEEDS OF FLESH, KRISIUN, AUTOPSY, NAPALM DEATH, DARKTHRONE
kilka z duza szansa na to, ze je polubie: DEICIDE, MAYHEM, GORGUTS, ORIGIN, ULCERATE, SLIPKNOT, ASPHYX, BIOHAZARD, MACHINE HEAD, AZARATH, ANIMA DAMNATA
mala szansa, ale swietnie bedzie, jezeli nowe plyty nagraja SADISTIK EXEKUTION i DISGORGE(US)
dalej kilka plyt ktore na pewno polubie, czyli: METALLICA, CANNIBAL CORPSE, MORTICIAN, HATE ETERNAL, DEEDS OF FLESH, KRISIUN, AUTOPSY, NAPALM DEATH, DARKTHRONE
kilka z duza szansa na to, ze je polubie: DEICIDE, MAYHEM, GORGUTS, ORIGIN, ULCERATE, SLIPKNOT, ASPHYX, BIOHAZARD, MACHINE HEAD, AZARATH, ANIMA DAMNATA
mala szansa, ale swietnie bedzie, jezeli nowe plyty nagraja SADISTIK EXEKUTION i DISGORGE(US)
I AM MORBID
-
- zaczyna szaleć
Mort pisze:tak jak przez ostatnie kilka lat z najwieksza niecierpliwoscia czekam na album MORBID ANGEL
- Nerwowy
Oczywiście Neurosis. A tak to wyjdzie co wyjdzie
.

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.