Legions of Death Attack 2010
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- white_pony
- weteran forumowych bitew
Re: Legions of Death Attack 2010
wolałbym 2 koncery w ktorym jednym gwiazda byla furia a w drugim infernale, po 2 tygodniach. moze wtedy nihil i warcrimer mieliby miej czasu zeby sie skuć jak swinie
Ostatnio zmieniony 31-10-2010, 14:03 przez white_pony, łącznie zmieniany 1 raz.
do not make equal what is unequal
Chyba na innym koncercie niż ja byłeś, bo uważam, że to nie był zbyt dobry koncert....delikatnie mówiącAlsvartr pisze: Moc, moc, moc, zdecydowanie najlepszy występ wieczoru, który przyćmił wszystko inne.

Bestial Raids zniszczył absolutnie wszystko.
PS. Deadly Frost bardzo ok. Fajni goście i fajna muza.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
no właśnie miałem wytknąć nieznajomość absolutnych klasyków polskiej muzyki alternatywnej.maciek z klanu pisze:Alsvartr pisze:
A jak wokalista zaczął śpiewać coś w stylu "idziemy przez las" to czym prędzej ulotniłem się na dół, [/quote="Alsvartr"]
to cover Siekiery....
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Przecież Warcirmer nie pijewhite_pony pisze:. moze wtedy nihil i warcrimer mieliby miej czasu zeby sie skuć jak swinie

- Kingu
Widać dość skrajne oceny w kilku kwestiach
KSM gra teraz we czwórkę?

KSM gra teraz we czwórkę?
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Ale że co?Publika chujowa?Nagłosnienie wam nie odpowiadało?No bo nie powiesz mi, że oceniasz ten gig tylko dlatego że Ci mikrofon padł w jednym wałku,Conflagrator pisze:Chyba na innym koncercie niż ja byłeś, bo uważam, że to nie był zbyt dobry koncert....delikatnie mówiącAlsvartr pisze: Moc, moc, moc, zdecydowanie najlepszy występ wieczoru, który przyćmił wszystko inne.![]()

P.S Nie znam Siekiery, sorry. Co nie zmienia faktu, że i tak Deadly frost mogłoby dla ,mnie nie istniec na tym feście.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Po prostu zbyt wiele pomyłek.
Szkoda, że KSM nie widziałem zbyt wiele (2-3 numery), bo ciekaw byłem jak wypadną.
Szkoda, że KSM nie widziałem zbyt wiele (2-3 numery), bo ciekaw byłem jak wypadną.
- white_pony
moze masz racje, tego nie wiem. chciał browar na scene to myslalem ze pije. w kazdym razie uwazam ze stac ich bylo na wiecej, iw to jedna z najlepszych jesli nie najlepsza, a przynajmniej na najwyzszym poziomie kapela w tym kraju i oczekiwalbym zeby tych pomylek jednak nie bylo. a przynajmniej nie az tyle... dlatego tez troche sie zawiodlem. ale tak jak mowilem, mimo masy tych pomyłek i tak byli klase nad calą resztą.Ihasan pisze:Przecież Warcirmer nie pijewhite_pony pisze:. moze wtedy nihil i warcrimer mieliby miej czasu zeby sie skuć jak swinie![]()
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
No nie wiem, ja 2 razy wychodziłem. Raz Po Deadly Frost dla rekreacji, drugi raz po KSM bo już mi słabo byłomaciek z klanu pisze: kolejna hujnia to nie wypuszczali na dwor.

Tak, to ten właściwy Kvarforth. Zaprosiłem go na parę tub i tak stałem z nim i gadałem z 20 minut. W chuj w porządku koleś, na totalnym lajcie opowiadał zapytany przeze mnie o "pedalski" incydent z koleszką Maniac'iem i polską scenę BM. Zero napinki czy gwiazdorstwa.Alsvartr pisze:Btw. czy ktoś może potwierdzić, że rzekomy Kvarforth to ten właściwy Kvarforth? Bo nie do końca jestem pewien
Chyba musiałeś być jednym z inteligentów ze stoperami w uszach.white_pony pisze: najwiekszym minusem tego koncertu było totalnie żałosne nagłosnienie, gówno było słychać przez wiekszosc czasu.
Żebyś wiedział "miszczu", że niklas z shining przyjechał se zagrać kawałek z furią. Co do reszty to: LOL kurwa. Jeden wielki.white_pony pisze:tak, niklas z shining przyjechał se zagrać kawałek z furią. przyleciał balonem a po koncercie poszedł na kiełbase z nyski pod hale targową. puknijcie sie w banie, to ze koles ma brode i bandane jak mariusz pudzianowski to chyba jeszcze nie znaczy ze to niklas.
Wrażenia z poszczególnych kapel później opiszę bo muszę wyjść ale generalnie w pytę impreza była!
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Lol, cięzko jest mi sobie wyobrazić jak można było np. cały koncert IW byc pod sceną i bez stoperów słyszeć coś więcej niż pisk. Ja stopery miałem i absolutnie nie narzekam, bo słyszałem wszystko w miarę dobrze.Anthropophagus pisze:
Chyba musiałeś być jednym z inteligentów ze stoperami w uszach.
- white_pony
no prosze was to nie był niklas lol, to był typ ktorego widze na co drugim koncercie, no blagam... widziałem niklasa na zywo, rozmawialem z nim po satyriconie i to nie był zaden niklas...
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Ten "niklas" uczy w krakowie angielskiego, tak swoją drogą..
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Czy doczekamy następnego odcinka? Z kim naprawdę pił Anthropophagus?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- white_pony
i swoja drogą shining grało wczoraj koncert w niemczech. nie badzcie debilami, prosze was...
- white_pony
haha no jak widać
ale beka, koles gadał z niklasem z shining przy barze
kurwa musieli sie krecic jacys dystrybutorzy dopalaczy po imprezie, bez kitu 

- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Nerwowy
Grubo 

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Maleficio
- Kontakt:
Dobre, a ja dziś robiłem zakupy w TESCO z Vargiem Vikernesem... poznałem go w kolejce i nawet mu pożyczyłem 20 gr bo kupił za drogi groszek konserwowy i mu nie starczyło. Potem długo rozmawialiśmy o morderstwie euronimusa i o konkursie plastycznym na jego stronie. Super koleś taki... normalny.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
A to się panom z Furii prowokacja udała, nie ma co.