AMON - bracia Hoffman kontratakują!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Husar
- weteran forumowych bitew
AMON - bracia Hoffman kontratakują!
Byli gitarzyści Deicide - bracia Erik i Brian Hoffmanowie postanowili wykorzystać stary szyld pod jakim kiedyś grał Deicide i sformowali 'nowy' Amon. Na wokalu i basie jest Jesse "Jecheal" Jolly (Promethean Horde, ex-Diabolic, ex-Success Will Write Apocalypse Across The Sky, ex-After Death) a za bębnami zasiadł Mike Petrak (ex-Leprosy, ex-Success Will Write Apocalypse Across The Sky). Już 10 grudnia w takim składzie rozpoczną z producentem Markiem Pratorem nagrania nowego albumu, który ma być zatytułowany "Liar in wait". Ma się na nim znaleźć dziewięć kawałków, a wydaniem ma się zająć wytwórnia, za którą stoi sam zespół.
kurwa panowie... nadciąga armagedon
kurwa panowie... nadciąga armagedon
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: bracia Hoffman kontratakują!
a to szczwane bestieHusar pisze:Byli gitarzyści Deicide - bracia Erik i Brian Hoffmanowie postanowili wykorzystać stary szyld pod jakim kiedyś grał Deicide i sformowali 'nowy' Amon.

- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ostatnia plyta "prawdziwego" deicide byla bardzo dobra. moze byc fajnie, moze byc chujowo 

this is a land of wolves now
- Husar
hofmany czują metal. wątpie czy będzie chujowo
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Najwyzsza pora. Swietna wiadomosc
- Sebol
- zaczyna szaleć
Ladnych pare latek milczeli chlopaki, mimo, ze poczatkowo bardzo sie odgrazali jacy to oni sa najlepsiejsi 
Czekam z duzym zaciekawieniem, bo to co chlopaki robili za czasow bycia w Deicide, bylo zajebiste...

Czekam z duzym zaciekawieniem, bo to co chlopaki robili za czasow bycia w Deicide, bylo zajebiste...
- morbid
- rasowy masterfulowicz
mysle ze spokojnie pozamiatają...a Benton jak kase poczuje dołączy sie i powstanie Legion part 2 !!!!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
oby nie. niech sobie dalej nagrywa te power-death metalowe beznadzieje z katolami na gitarach
this is a land of wolves now
-
- rasowy masterfulowicz
O, nie wiedziałem, że Wojtek Hoffmann ma brata
- koreaniec
- w mackach Zła
zaczyna się nadmuchiwanie balonika, o to chyba braciom H. chodziło w ich planie biznesowym,morbid pisze:mysle ze spokojnie pozamiatają...a Benton jak kase poczuje dołączy sie i powstanie Legion part 2 !!!!
ale może faktycznie poczuli głód robienia muzyki, a nie kasy
Lefthandpathyoga
- Husar
Wątpie czy oni tacy lasi na kase. Oglądałeś to dvd dołączone do Scars? "Beehind the scars" czy coś takiego to się nazywa, i są tam wywiady z członkami zespołu i inne pierdoły i bracia hoffman gadają jak totalne maniaki. Podczas gdy benton prezentuje swojego harleya, a asheim kolekcję broni, to młody hoffman napierdala o swojej miłości do Sodom. hehe. Ja myślę że będzie super płyta!
Husar pisze:hofmany czują metal. wątpie czy będzie chujowo
- koreaniec
- w mackach Zła
mi tam wyglądają na potężnie spalonych, w ogóle jedyny który nie sprawia wrażenia rednecka jest Asheim chociaż cały czas gada o broniHusar pisze:bracia hoffman gadają jak totalne maniaki.
Lefthandpathyoga
- Wielki Hektor
- rozkręca się
Będzie dobrze.. czuję, że bardzo dobrze. Szkoda, że nie ze Stevem:
- Husar
czy ja wiem. on ich troche za mordy trzymal w deicide. teraz pojadą całkiem po swojemu
- KreatoR
żeby tylko nie skończyło się jak z Ammott'ami. z początku dużo zamieszania, a potem...
W jakim sensie spalonych?Jedyny spalony w tej kapeli to Glen B. wyjątkowo leniwy śmieć.Po odejściu braci ta kapela to totalna kupa ,nudna popłuczyna ,Steve coś tam nadrabia za garem jednak to nie wystarczy by wskrzesić dawnego geniuszu.Deicide lat minionych odszedł i nie powróci nigdy,chuj im w nozdrza.koreaniec pisze: mi tam wyglądają na potężnie spalonych, w ogóle jedyny który nie sprawia wrażenia rednecka jest Asheim chociaż cały czas gada o broni
Wypada czekać co zaoferują te dwa platfusy ,reszta w rękach boga

- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
bracia Hoffman ? to Ci co założyli Turbo ?
- koreaniec
- w mackach Zła
wolf pisze:W jakim sensie spalonych?Jedyny spalony w tej kapeli to Glen B. wyjątkowo leniwy śmieć.Po odejściu braci ta kapela to totalna kupa ,nudna popłuczyna ,Steve coś tam nadrabia za garem jednak to nie wystarczy by wskrzesić dawnego geniuszu.Deicide lat minionych odszedł i nie powróci nigdy,chuj im w nozdrza.koreaniec pisze: mi tam wyglądają na potężnie spalonych, w ogóle jedyny który nie sprawia wrażenia rednecka jest Asheim chociaż cały czas gada o broni
Wypada czekać co zaoferują te dwa platfusy ,reszta w rękach boga.
całkiem dosłownie spaleni, na tym filmie, o którym husar wczesniej wspomniał, zjarani są na maksa, z resztą którys z nich o ile pamiętam, mówi że smarzą MJ codziennie
http://www.muzu.tv/deicide/behind-the-s ... deo/554365
18:34

Lefthandpathyoga