kregozmyk pisze:Poważnie? Skąd masz taką wiedzę? Jesteś studentem?

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
kregozmyk pisze:Poważnie? Skąd masz taką wiedzę? Jesteś studentem?
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Myślę że chodziło Ci o tekstowo, jeżeli tak tokregozmyk pisze:a muzycznie to Romkowi jedynie Łza dla cieniów minionych wyszła.
To lubię - płyta jeszcze nie nagrana ale już wiadomo że będzie be i do kitukregozmyk pisze: raczej wielka porażka
może to i lepiej bo i tak w Grudniu bym sie nie wybrał, a w Styczniu jest szansa jest...Castor pisze:Obecnie zespół intensywnie pracuje nad "nową płytą", co spowodowało przesuniencie kilku koncertów (mających się odbyć w Katowicach, Wrocławiu, Otwocku, Krakowie) na styczeń 2011. Płyta będzie nosić tytuł "Biało - Czarna" i zawierać będzie 10 kompozycji wśród, których nie zabraknie również ballady i utworu instrumentalnego. Płyta ukaże się nakładem Mystic Production. Data premiery nie jest jeszcze znana.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Analripper pisze:mimo wszystko lepsze niz ten drugi Kat..
gdybyscie przeczytali dokladnie strone KATA to byscie wiedzieli ze to kawalki bez masteringu, tak mi grazyna przeczytalahcpig pisze:Za mało pomysłowy, ale ogólnie ok, trochę w stylu "Róż...". Miałem strofować usera powyżej za ocenę brzmienia po mp3 dopóki sam nie usłyszałem - strasznie suche i płaskie, mam nadzieje że to nie jest ostateczny mix.
"dziś ty król, boski szlam
ja i tak cie w dupie mam"