NUCLEAR WAR NOW! FEST VOLUME II

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

Re: NUCLEAR WAR NOW! FEST VOLUME II

15-11-2010, 22:00

a dokładniej to o ósmej wrota, cały burdel chyba w planie jest na 8.30. nie wiem jak tam jest z punktualnością, ale jeśli tak jak wszędzie to przed dziewiątą się nie zacznie.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

15-11-2010, 22:19

spytaj też z łaski swojej o cenę taxy do metropola, będę dźwięczny.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

15-11-2010, 22:39

pierwszy dzień festu otworzy podobno embrace of thorns, i to jest doskonała wiadomość.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

15-11-2010, 23:18

Lykantrop pisze:
Maleficio pisze:ja + 4 osoby z łodzi i warszawy śpimy w Holiday Inn ina Prenzlauer
No to istnieje duże prawdopodobieństwo, że poznam fana potężnego Behemoth i Hate :D

i słusznie, daj komórę na priva
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

15-11-2010, 23:33

to wyśle ci boota blasphemy mms-em :lol:
nie no, maleficio, dawaj i mnie swoją komórę na priva to się na jakiego browara u niemiaszków wybierzemy :) serio mówię :)
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Paffka
zaczyna szaleć

17-11-2010, 08:59

Siemano.

Gdyby ktoś reflektował to mam na zbyciu bilet relacji Warszawa - Berlin - Warszawa.
Wyjazd z Centralnego w piątek o 6.35, powrót w niedzielę o 12.29.
Alkotowarzystwo zapewnione :)
Wszelkie szczegóły na PW.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

17-11-2010, 22:26

już tylko kilka godzin i wpierdalam swoje nędzne zwłoki w samolot. mam nadzieję, że berlin spłynie krwią, posoką, rzygowinami i spermą antychrysta.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
AroHien
rasowy masterfulowicz

18-11-2010, 12:41

Ja swoje cielsko wyekspediuje dopiero jutro o świtaniu. Zaraz idę zakupić coś na wzmocnienie organizmu, bo podobno w Berlinie pogoda niezbyt interesująca ;-)
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

18-11-2010, 12:45

No... pogoda idealna na taki festiwalik:) Ja rano o świcie jadem
Awatar użytkownika
AroHien
rasowy masterfulowicz

18-11-2010, 19:32

Kurcze, chyba ostatni raz taki poziom adrenaliny to miałem przed Morbid Angel w ' 91. Mam nadzieję, ze moje, niemłode, serducho to wytrzyma ;-) Chyba jeszcze kilka drinów... dla spokojności ;-)
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

21-11-2010, 16:05

Ekstremalnie zaczęło już być w połowie drogi do Berlina. W ulewie w okolicach Opoczna kilkunastoletni Opel Costra nie wyrobił i z podporządkowanej wjechał prosto w mój dyliżans, tym samym uniemożliwiając dalszą podróż. Całe szczęście słucham DSO, więc nie żydzę na AC i Assistance i po kilku godzinach oględzin, a następnie zalawetowania złomu do pobliskiego warsztatu użyczyłem sobie samochodu zastępczego i w drogę.
Dotarliśmy mocno spóźnieni z wiadomych powodów w piątek i kiedy przekroczyliśmy bramy Piekła to na scenie swoje ostatnie 3 grosze dorzucali goście z Xibalba. Generalnie pasmo udręk tego dnia nie pozwoliło mi na jakieś specjalne skupienie, więc zapijając przydrogie niemieckie browares z satysfakcją obejrzałem ZAJEBSTY koncert Mystifier. Miód, cud i orzeszki, a takiego chaosu pod sceną nie widziałem nawet na Asphyx w Warszawie (kto był ten wie co się działo). Przy OfC miałem już na tyle dobrze w bani, że ruszyłem pod scenę i porwany tanecznymi rytmami przypomniałem sobie szalone czasy młodości. Z radością zauważyłem, że do pieca najwięcej wrzucali polscy maniax, hehe.

Drugi dzień - wymienię tylko TO - TAL - NE gigs Black Witchery, Dead Congregation, Ares Kingdom (poza gwiazdą główną to zdecydowanie mój faworyt) i BLASPHEMY. Kurwa, co tu dużo gadać, spełnione marzenia młodości, kurwy, dziwki, koks i desekracja grobów. Obiektywny nie będę w ocenie, ale chuj tam - dla mnie to jebany koncert życia. Podobnie jak Aro - przeżywałem to wszystko jakbym znowu chodził do liceum, zapuszczał pierwsze wąsy, pierwszy raz w życiu zaliczył alkotango czy złapał za cyca koleżankę. NWN Fest to była swoista kuracja odmładzająca! hehehe

Narazie tylko tyle. 4 godziny snu i ogólne rozbicie alkoholowo-obyczajowe daje się jeszcze we znaki.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

21-11-2010, 16:13

Może ktoś więcej napisać o występie Meksykanów?
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

21-11-2010, 18:35

HAIL SATAN KURWA MAC
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
haath
zaczyna szaleć

21-11-2010, 18:55

Scaarph pisze:HAIL SATAN KURWA MAC
AMEN.. KURWA MAĆ!!!
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

21-11-2010, 19:02

TAK NAM DOPOMÓZ BUK... KURWA MAĆ!!!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Góral
w mackach Zła

21-11-2010, 19:46

Koncerty świetne, czołówka to oczywiście: Blasphemy, Order From Chaos(Chuck Keller MISTRZ), Szwagierka i Black Witchery. Dead Congregation dużo słabiej niż rok temu, mimo, że zagrali Hostis Humanis Generis, zabrakło tego "czegoś". Proclamation okrutnie przynudzili, Von Goat okazał się kompletnym gównem i porażką.
Hala strasznie chujowa, piwo (smakujące jak rozcieńczone szczyny) po 3 euro, brak choć jednej zakichanej ławki w środku, akustyka czasem zawodziła(szczególnie brzmienie gitar), na dodatek zakaz wychodzenia.
Jeśli dojdzie do trzeciej edycji(i będzie na tyle zachęcający skład by jechać)to oby znowu się to odbyło w Postbanhof, albo jakiejś innej sensownej miejscówce, byle nie w tym zjebanym Columbia Halle, miejsce pewnie dobre na koncerty Slayer, ale nie na dwudniowy festiwal.
Trust no one is the absolute Law.

P.J.E.C.

Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
Awatar użytkownika
AroHien
rasowy masterfulowicz

21-11-2010, 19:55

Kilka godzin temu wróciłem i nie mam żadnych wątpliwości, to był jeden z najważniejszych koncertów w moim życiu. HAIL SATAN KURWA MAĆ!! Za chwilę pewnie znowu się spije i ponownie będę przeżywał, to co spotkało mnie przez te dwa dni. Szacunek dla użytkowników Haath i Scaarph za wspólne zmagania z niemieckimi browarami. Miło było zobaczyć twarze a nie avatary.
P.s. Scaarph pozdrów małżonkę od 'padlinożercy'. Prosiaczki pod postacią wurstu masa o.k ;-)
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

21-11-2010, 20:01

Ja wciaz okupuje lotnisko w dublinie i nie wiem w sumie czy zyje czy juz zdechlem. Musze sie szybko zalatwic a potem moze skrobne ze dwa slowa o fescie, a dzialo sie, oj kurwa dzialo sie. Policja chyba ze czterdziesci razy podjezdzala hehe. HAIL SATAN KURWA MAC I NAPIERDALAC!!!
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
BadBlood
weteran forumowych bitew

21-11-2010, 20:31

Mystifier - Order From Chaos - Dead Congregation - Blasphemy

i styka. fajny rozpierdol, towarzysko topowo było (chociaż żadnego masterfulaka nie spotkałem), kac srogi.
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
Awatar użytkownika
BadBlood
weteran forumowych bitew

21-11-2010, 22:01

Góral pisze:piwo (smakujące jak rozcieńczone szczyny) po 3 euro
Trzeba było dołożyć 50 centów i brać lanego z butelki w półlitrowy kubek pszeniczniaka. wchodził jak złoto
Góral pisze:brak choć jednej zakichanej ławki w środku
zgoda. wkurwiająca sprawa, chociaż na dłuższą metę w C-Halle najbardziej męczące jest to, że nie ma wydzielonej części barowej i żeby spokojnie pogadać to trzeba wyjść na dwór, co też w listopadzie nie jest najlepszą opcją (chociaż w sumie bardzo zimno nie było).
Góral pisze:na dodatek zakaz wychodzenia.
w pierwszy dzień całą ekipą wyszliśmy po Blasphemophager, spędziliśmy ze dwie godziny w pobliskiej kebabowni łojąc browary i spokojnie wróciliśmy. warunek był jeden taki, żeby z kubkami nie wychodzić
Góral pisze:oby znowu się to odbyło w Postbanhof, albo jakiejś innej sensownej miejscówce, byle nie w tym zjebanym Columbia Halle
ano
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
ODPOWIEDZ