SVARTSYN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SVARTSYN
Próbki bez wokali z nowej płyty. Kolejny zajebisty album się szykuje.
http://www.myspace.com/svartsynband
http://www.myspace.com/svartsynband
'Come the Blessed Madness'
-
Nie mogę się doczekać
- Realista
- weteran forumowych bitew
Niezły ten numer, ciekawe kiedy tylko to wydadzą.
- Morph
- Kontakt:
- Adrian696
- zahartowany metalizator
co to znaczy WRIATH??
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Lykantrop
Pewnie chodziło o Wiathr.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Adrian696
- zahartowany metalizator
ponoć mnie nie czytasz - bynajmniej takie plotki krążąLykantrop pisze:Pewnie chodziło o Wiathr.

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Lykantrop
A zdjąłem wszystkie ignory, bo mnie wkurwiały luki w dyskusjach. Czas uczy pokory 

manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Czy 'The True Legend' miał jakąś kompaktowa reedycję, którą można kupić za cenę adekwatną do zawartości (czyli tak 25zł )?
- Lykantrop
Niet. Nie było żadnej reedycji.Conflagrator pisze:Czy 'The True Legend' miał jakąś kompaktowa reedycję, którą można kupić za cenę adekwatną do zawartości (czyli tak 25zł )?
- Mental
chyba nie. w tym roku wyszły jakieś reedycje materiałów svartsyn, ale dopiero od "...his majesty".
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
Tak, kupiłem sobie, ale jedynka tez by się przydała, ale nie zapamiętałem jej jako na tyle dobrej żeby za to dać więcej niż 30zł.
- Morph
- Kontakt:
Jedynka jest fajna, lubię tą płytkę ale ma zjebane brzmienie, które daje -10 do zajebistości.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
No właśnie o to chodzi, z tego co pamiętam tam w szybszych partiach nie bardzo słychać co gitary grają.Morph pisze:Jedynka jest fajna, lubię tą płytkę ale ma zjebane brzmienie, które daje -10 do zajebistości.
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
Jestem po jednym przesluchaniu dopiero i jest calkiem ok!
Musze wiecej czasu tej plycie poswiecic.
Musze wiecej czasu tej plycie poswiecic.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
gówniana płyta, kompozycje na wyższym poziomie niż poprzednia, ale ten gość nie powinien nagrywać wokali...
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
nie słyszałem jeszcze, ale jak się rozglądam po różnych forach, to zachwytów brak. przeważają recenzje/opinie dość stonowane, co w sumie trochę mnie dziwi, biorąc pod uwagę znakomitą poprzedniczkę.
- Realista
No właśnie, jak się ma ten nowy album do Timeless...?
- FENIKS
- w mackach Zła
Dla mnie jest ten album po wielu przesłuchaniach zajebisty. Klimat z pierwszych płyt dalej jest his majesty się przewija w 'echu' tej muzyki. Produkcja czysta perkusja zapierdala jak szalona wszystko jest bardziej agresywne. Na sam początek intro robi świetne wrażenie podobnie jak w timeless reign. Zawsze malkontenci się znajdą ale dla ludzi którzy cenią sobie Svartsyn z każdej ich płyty nawet z Thraszowatego Bloodline płyta nie zawiedzie. W ciemno kupować. Z reszta w agoni za 35zł to niewiele.
-
- postuje jak opętany!

Svartsyn jest chujowy.