NUCLEAR TRIBUNAL

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

NUCLEAR TRIBUNAL

01-08-2007, 15:34

Zajebista* kapela z Niemiec. Najlepszy* grindzior jaki można sobie wymyślić. Pomieszanie TERRORIZER, S.O.D., CARNIVORE i nowszych klimatów w stylu DERANGED. Do tego swojskie poczucie humoru przejawiające się choćby w tytułach w stylu "Nuclear Tribunal Hates Their Audience". Niestety wydali tylko jeden album i zanosi się na to, że więcej nie będzie. Płyty warto poszukać, bo naprawdę zawiera grzańsko najwyższej próby* a można to dorwać za grosze. Kumpel kilka tygodni temu kupił na Allegro za 10 złotych. Poniżej okładka:

Obrazek

* - według mnie
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

Re: NUCLEAR TRIBUNAL

27-11-2010, 14:13

Dobra, Panowie. Podejście drugie. Dwa bezpardonowe strzały traktujące o trzeciej wojnie światowej ---> i o tym, że Nuklearny Trybunał nienawidzi swojej publiki ---> Warto posłuchać choćby po to, żeby się przekonać co by było gdyby Petrus Stal(e) z kolegami grali grindziora z prawdziwego zdarzenia.

Warto również zostać znienawidzonym w oczekiwaniu na kolejny globalny konflikt zbrojny. Ku wojnie!

Na koniec optymistycznie, wątłe światełko nadziei --->
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Mort
rasowy masterfulowicz

Re: NUCLEAR TRIBUNAL

27-11-2010, 14:57

Gore_Obsessed pisze: Pomieszanie TERRORIZER, S.O.D., CARNIVORE i nowszych klimatów w stylu DERANGED.
jeszcze można Brutal Truth dorzucić.

dobrze grają, podoba mi się!
I AM MORBID
ODPOWIEDZ