a wersja kasetowa jest już dostępna, a jak nie to kiedySova pisze:okej, otwieram straganik:
CD 25 zł
TS 37 zł ( S,M, L, XL, XXL )
poczta 7 zł ( polecony priorytet ) - niezależnie ile sztuk kupujecie.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
a wersja kasetowa jest już dostępna, a jak nie to kiedySova pisze:okej, otwieram straganik:
CD 25 zł
TS 37 zł ( S,M, L, XL, XXL )
poczta 7 zł ( polecony priorytet ) - niezależnie ile sztuk kupujecie.
oj stary znając moje szczęscie do 10go wszystko sie wysprzeda, zostaną same S-ki koszulki, albo żydzi rozkradną albo magazyn tfu tfu sie spali.Czesław pisze:Chyba jednak nie będzie nam dane obejrzeć przypadku w którym w ciągu tygodnia kompakt wytłoczony w standardowym nakładzie rozszedłby się w tydzień...white_pony pisze:jak bardzo w chuj jest tego? kolo 10 grudnia jak wypłatka wpłynie to zdaze jeszcze łyknąć płytke i ts?
to zmień w końcu paszport na cygański.So_It_Is_Done pisze: Ewidentnie słychać, że to polaczki,a szczególnie po tym burackim wokalu, jebie wsią niestety.
A ja się dziwię Panowie, że chce Wam się odpowiadać na wypociny tego homoseksulanego knypaAnalripper pisze:to zmień w końcu paszport na cygański.So_It_Is_Done pisze: Ewidentnie słychać, że to polaczki,a szczególnie po tym burackim wokalu, jebie wsią niestety.
ok, kupie Twoje Darkspace czy tam inne gówno na allegro i zgłosze się po odbiór osobisty, ok? wtedy powiesz mi to w twarz, zobaczymy cioto jak zareagujesz na pierwszą plombe.So_It_Is_Done pisze:Przykro mi ale to ty bardziej cygana przypominasz.
z tego co ostatnio rozmawiałem z sąsiadem pracującym w DHL`u jest straszny burdel ostatnio w firmach kurierskich, masa paczek/przesyłek nie wychodzi na czas, kurierzy nie są w stanie zabrać wszystkich przesyłek które powinni zabrać i ponadto magazyny są przepełnione przesyłkami ... nie za ciekawy czas na wysyłki kurierskiepanthyme pisze:Tylko ciekawe jak sobie firmy kuriersko-pocztowe poradzą. Czekam na 3 paczki wysłane w zeszłe: środę i czwartek , bo gdzieś utknęły.
A i jeden taki polecony priorytet z Łańcuta do Łodzi szedł ostatnio bite 5 dniMaleficio pisze:Trzeba teraz wszystko zamawiac jedynie poleconymi priorytetami
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
czyżbym słał ostatnio coś w te rejonyLykantrop pisze:A i jeden taki polecony priorytet z Łańcuta do Łodzi szedł ostatnio bite 5 dniMaleficio pisze:Trzeba teraz wszystko zamawiac jedynie poleconymi priorytetami