Conflagrator pisze:Kiedy zamawiałeś te Azarathy? Może Krajewski zagląda na forum i specjalnie ci takie wysłał

Ja zawsze dostaje wszystko w idealnym stanie. Czasem chyba nawet w takich zaklejanych foliach, które później przekładam na digipacki

Myślisz, że on też jest do mnie uprzedzony tak jak niektórzy ludzie na tym forum i że moje pieniądze mu śmierdzą, nawet jak płace przelewem?
Tymothy pisze:Widzisz, każdy trzeźwo myślący człowiek w takiej sytuacji napisał by do Pagan, że dostał uszkodzony dysk. Tomek pewnie bez problemu wymieniłby go na w 100% sprawny.
Ależ oczywiście, że tak. Ale tu chodzi o coś innego, moim zdaniem takich sytuacji można by było uniknąć, gdyby Pagan bardziej wnikliwie kontrolowało efekty pracy tłoczni i drukarni, żeby Ci chałtury nie odwalali. Koniec, kropka.
Tymothy pisze:aha i zasadnicze pytanie... ty te płyty zamawiałeś bezpośrednio z Pagan czy może kupiłeś używki z allegro?
Tymon, no proszę Cię. Chyba nie myślisz, że jakbym zamówił używki na allegro, to miałbym pretensję do pagan że w jakiejś płycie okładka jest podarta na grzbiecie. Jedną kupiłem bezpośrednio w Pagan, a drugą w sklepie muzycznym.
Myślicie że przesadzam, ale jak bym zawsze z Pagan czy z Agonii dostawał płytę tak staranie wydaną pod względem jakości, jak ma to miejsce w przypadku tegoż splitu IW/KSM, to nawet słowem bym się nie odezwał. Tym bardziej mnie to dziwi że przecież zarówno Pagan jak i Agonia nie istnieją od wczoraj i dlatego z czasem pewne niedociągnięcia można by było wyeliminować. Mam nadzieję, że MVP utrzyma ten poziom, przy okazji następnych płyt.
Tyle w tym temacie.