Sonisphere Festival 2011
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Sonicsphere Festival 2011
tak, słyszeliśmy. ale Geezer powiedział że nie wcześniej niż w 2012 

- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Właśnie się dowiedziałem nieoficjalnie, ze do składu ma dołączyć Korn i niedługo będzie to ogłoszone
-
- postuje jak opętany!
muszą te fajne kapele poprzeplatać jakimś gównem żeby czas na odpoczynek i na piwo był 
Analny wyedytowal byś może temat co ?

Analny wyedytowal byś może temat co ?
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Maiden jest, to i ja będę. Proste.
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- Melepeta
- w mackach Zła
Zdecydowanie klubowy!!!IRONMIL pisze:Bez obsrania. Motorhead to zespół bardziej klubowy niż stadionowy, Slipknot nie bardzo mnie interesuje, a Ironi... zobaczymy, jak nie będę miał nic innego do roboty to może się wybiorę. Wolałbym zestaw: Judas Priest. Iron Maiden, Black Sabbath albo Motley Crue, Alice Cooper, Kiss

Six o clock.
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
*poznański Goldman Sachsman metalu*
- Adrian696
Judas 

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
- postuje jak opętany!
Judas Mantas hujas w majtas, po raz kolejny polscy fani dadzą się oszwabić. A jeśli angolom bedzie się chciało to będą u nas za darmo. Ja w każdym razie daruje sobie ten fest szkoda kasy. Ciekawe po ile bilety VIPowskie będą?
- Lykantrop
Jeszcze kilkanaście lat temu nie do pomyślenia było, żeby metalowczyki ujadali z powodu przyjazdu Maiden do kraju nadwiślańskiego. Świat schodzi na psy... 

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- postuje jak opętany!
Ostatni zajebisty występ IM widziałem na Stadionie Gwardii, była elegancka oprawa i zestaw z Powerslave, najlepszego moim zdaniem albumu, przyznam że nowego albumu nie słyszałem i mnie jakoś nie korci. Ceny biletów były do przełknięcia, choć już wtedy spotkałem się z sytuacją że aby być bliżej sceny trzeba było się wbić do specjalnie wydzielonej strefy. Teraz to samo tylko, że za dopłatą. Bujać to nie nas.
- Adrian696
niesamowite - zeby lepiej widziec trzeba kupić droższy bilet... ewenement niespotykany na skale światową!!
lepszy samochód jest w cenie tego badziewnego - duzy telewizor kosztuje tyle samo co przenośne pudełko, dobre whiskey jest w cenie szczyn z dyskontu, luksusowy apartament kosztuje tyle samo co lepianka w Popkowicach i tylko zrobili Ci niespodzianke w cenach biletów na koncert... skandal kurwa
lepszy samochód jest w cenie tego badziewnego - duzy telewizor kosztuje tyle samo co przenośne pudełko, dobre whiskey jest w cenie szczyn z dyskontu, luksusowy apartament kosztuje tyle samo co lepianka w Popkowicach i tylko zrobili Ci niespodzianke w cenach biletów na koncert... skandal kurwa
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Maleficio
- Kontakt:
Ja sie modle tylko o jedno....
o MOTLEY CRUE
o MOTLEY CRUE
-
a ja na trasie promującej Brave New World i później w 2003. to były kurwa koncerty, a nie jakieś plumkanie na stadionie czy innym lotnisku gdzie nic nie widać i mało słychać. jeszcze płacić za to 4 stówy, żartkmarmaz pisze:Ostatni zajebisty występ IM widziałem na Stadionie Gwardii, była elegancka oprawa i zestaw z Powerslave, najlepszego moim zdaniem albumu, przyznam że nowego albumu nie słyszałem i mnie jakoś nie korci. Ceny biletów były do przełknięcia, choć już wtedy spotkałem się z sytuacją że aby być bliżej sceny trzeba było się wbić do specjalnie wydzielonej strefy. Teraz to samo tylko, że za dopłatą. Bujać to nie nas.

Jakie 4 stówy? Bilety po 200zł, 400 za Golden Circle gdzie wcale nieźle widać i słychać.
- empir
No tak ale czy kupując bilet cokolwiek widać na scenie? Patrzenie w telebim to wg mnie bez sensu :/
Cóż, mnie w ogóle mniej jarają koncerty gdzie jest duża przestrzeń, a co za tym idzie zerowy kontakt z publiką jako jednostkami a nie masą robiącą "jeeeeeeee" za każdym razem gdy frontman coś powie. Z drugiej strony mam wątpliwości czy Iron Maiden da się jeszcze zobaczyć na znacznie mniejszej imprezie, a przynajmniej raz w życiu trzeba na ich koncert pójść.
- empir
No tak ale jeśli już iść na taki koncert to chyba tylko golden circle wchodziłby w grę.
Nie byłem na poprzedniej edycji więc nie wiem.
Na stadionowym koncercie byłem tylko raz. W 1999 w Warszawie na Metallice i Mercyful Fate. Było średnio bo za dużo przypadkowych ludzi. No ale wtedy nie było podziału na golden circle i resztę płyty więc przy odrobinie umiejętności można było dotrzeć do pierwszych rzędów.
Nie byłem na poprzedniej edycji więc nie wiem.
Na stadionowym koncercie byłem tylko raz. W 1999 w Warszawie na Metallice i Mercyful Fate. Było średnio bo za dużo przypadkowych ludzi. No ale wtedy nie było podziału na golden circle i resztę płyty więc przy odrobinie umiejętności można było dotrzeć do pierwszych rzędów.
Właśnie to mnie zniechęca do takich koncertów. Albo oglądasz koncert na telebimie albo stoisz ścisku z tymi długowłosymi larwami...
- Block69
Fajnie jakby jeszcze kiedyś w Spodku zagrali, ale pewnie tak nie będzie. W 2000 i 2003 było super a bilety były po 70 - 80zł.
PENIS METAL
- empir
No i to by było idealne rozwiązanie. Cena pewnie by była 2x większa ale wtedy na Iron Maiden czy nawet taka Mete można by było pójść.Block69 pisze:Fajnie jakby jeszcze kiedyś w Spodku zagrali, ale pewnie tak nie będzie. W 2000 i 2003 było super a bilety były po 70 - 80zł.
Kurcze, marzy mi się Slayer w spodku. Ostatnio jak miałem na nich bilet to zdygali po WTC.