Cholera też mam takie. :roll:Conflagrator pisze:To pewnie grupa kontr Cię tak załatwiła :mrgreen:IRONMIL pisze: na ramionach coś co wygląda jakby mi hipopotam porobił malinki:)
NAPALM DEATH + IMMOLATION + MACABRE @ Klub Studio, Kraków
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Re: NAPALM DEATH + IMMOLATION + MACABRE @ Klub Studio, Krakó
- Melepeta
- w mackach Zła
Re: NAPALM DEATH + IMMOLATION + MACABRE @ Klub Studio, Kraków
gel0 a tego neolith toś pewnie zgubił hehe
Six o clock.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
A właśnie, że nie. Pudełko się tylko połamało 

Sytuacja z tym gościem, którego pacnąłeś z dyńki miała jakiś epilog? :) Po tym jak udało mi się przekonać ochroniarza, żeby nie wyrzucał Was z klubu straciłem Cię z oczu. W każdym razie cieszę się, że żyjesz, bo gość zapowiadał, że będzie Cię zabijał po koncercie. :mrgreen:gelO pisze:Cholera też mam takie :roll:
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Przez cały koncert mnie zabijać chciał, nie ma o czym rozmawiać, gość był chyba naćpany jakiś. Nie widziałem go później 

No to gites, chujowo byłoby wylecieć z klubu przed Napalm Death
Nawet najlepsza bijatyka nie jest tego warta. Lepiej powalczyć pod sceną 

- gelO
- rasowy masterfulowicz
Nie widziałeś mnie pod sceną?? Cały koncert walczyłem jak lew 

na Napalm Death to ja już nic nie widziałem - pamiętam tylko, że w nos zarobiłem, ale wpadłem w taki amok, że doznałem jakiegoś transcendentalnego orgazmu! To był zdecydowanie jeden z młynów życia! Kto by powiedział, że na starość jeszcze takie rozkosze mnie spotkały 

- gelO
- rasowy masterfulowicz
Kumpel też z małym limkiem do domu wrócił
Młyn był prze okrutny, naprawdę nie przypominam sobie czegoś podobnego, może czerwcowy koncert Suffocation/Napalm Death, ale aż tak dziko chyba nie było.

Na Suffocation/Napalm Death było gorąco, ale tym razem znaleźliśmy się w samym sercu piekła. I to nie grzejąc się przy piekielnym ogniu, ale prosto w beczkach z kipiącą smołą:) Bul! bul! bul!
Ja dziś wyglądam jak gość z filmu "Podziemny krąg" - dość niekorzystna sytuacja, bo mam w tym tygodniu sporo ważnych spotkań, ale cóż... to też zabawne, jak ludzie patrzą i nie wiedzą czy wypada zapytać co mi się stało, czy lepiej udawać, że się nieczego nie widzi
Ja dziś wyglądam jak gość z filmu "Podziemny krąg" - dość niekorzystna sytuacja, bo mam w tym tygodniu sporo ważnych spotkań, ale cóż... to też zabawne, jak ludzie patrzą i nie wiedzą czy wypada zapytać co mi się stało, czy lepiej udawać, że się nieczego nie widzi

- Góral
- w mackach Zła
Heh, nawet nie wiecie, jak bardzo zazdroszczę tytułowego z Close To A World Below. Mam nadzieję, że bogowie z IMMO wrócą do nas szybko jako Headliner i wtedy zobaczę ich ponownie.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
O TAK.Góral pisze:Mam nadzieję, że bogowie z IMMO wrócą do nas szybko jako Headliner i wtedy zobaczę ich ponownie.
- młody_zakapior
- zaczyna szaleć
jeden z lepszych gigów na jakich bylem, zabawa pod sceną prze okrutna na wszystkich kapelach, siniaki, guzy i inne rzeczy oblepiły ciało me jednak jebać. immolation niczym czołg a napalm death niczym walec koniec kropka.
Niedługo minie tydzień od koncertu, a ja wciąż wyglądam "koncertowo" 

- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
a żona na to co?
może złożymy się kolektywnie forumowo na jakiś koc, żeby Ci na tej wycieraczce wygodniej się spało
może złożymy się kolektywnie forumowo na jakiś koc, żeby Ci na tej wycieraczce wygodniej się spało

WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
moja żona zna mnie od kilkunastu lat i zdążyła się przyzwyczaić do tego, że przy muzyce dostaję białej gorączki, więc przyjęła mój wygląd ze stoickim spokojem
Chyba jedyna osoba, która wierzy, że rany odniosłem w młynie a nie w jakiejś bójce. W robocie wszyscy są pewni, że musiałem gdzieś łomot obskoczyć po drodze

- Gore_Obsessed
Punkt kulminacyjny:
Only SŁUCHANIE płyt is real!
nawet w najmniejszym stopniu nie oddaje tego zniszczenia, które nastąpiło na żywo! może jakby gość kręcił z góry i pokazał też co się na sali działo... i tak chujnia, bo dźwięk fatalny. A swoją drogą gość, który ma ksywę na youtube "zwierzak" przez cały kawałek stoi i filmuje
) powinien zmienić nicka na "statyw" 

- Adrian696
IRONMIL pisze:A swoją drogą gość, który ma ksywę na youtube "zwierzak" przez cały kawałek stoi i filmuje) powinien zmienić nicka na "statyw"

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
No dobrze przyznaj sie co robiliście po koncercie?! Pewnie pomyliliście kierunki i zamiast jechac do centrum pojechaliscie do serca nowej Huty, a tam dostaliście wpierdol... :)IRONMIL pisze:moja żona zna mnie od kilkunastu lat i zdążyła się przyzwyczaić do tego, że przy muzyce dostaję białej gorączki, więc przyjęła mój wygląd ze stoickim spokojem :) Chyba jedyna osoba, która wierzy, że rany odniosłem w młynie a nie w jakiejś bójce. W robocie wszyscy są pewni, że musiałem gdzieś łomot obskoczyć po drodze
Ps zaraz po koncercie nie widziałem śladów walki, no może poza potem, mokra koszulką Bolt Thrower i pryszczach...
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda