http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=150560
http://www.myspace.com/helltotheholy
Może być ciekawie... Właściwie już jest. Według mnie lepsze to niż ostatni album VENOM.
"The 8th gate" mnie rozgniótł na marmoladę. "Hellspawn" z kolei to piękne nawiązanie do czasów świetności wiadomej kapeli.
PrimEvil
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
PrimEvil
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Gore_Obsessed
Re: PrimEvil
Jestem autentycznie zaskoczony kompletnym brakiem zainteresowania poczynaniami akurat tych panów. Jak widać czasy się zmieniły i inne persony skupiają na sobie uwagę.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Adrian696
jak poprzednio sprawdzałem ich gejsa to jeszcze muzy nie było... no ale Maniuś - ostatni Venom to by nawet pierdy muchy przeskoczyły, bo to katastrofa była...
wyjdzie płyta to sie odsłucha... te pojedyncze kawałki dają rade
wyjdzie płyta to sie odsłucha... te pojedyncze kawałki dają rade
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Bardzo zachęcające te kawałki - czekam na płytę! W kontekście ostatniego Venom na pewno nie będzie rozczarowania.
- Block69
Łoohooo, jaki skład ! 2/3 są odpowiedzialne za nagranie Prime Evil, Temples Of Ice i The Waste Lands, które bardzo lubie.
Przyszło do posłuchania muzy i emocje opadły. Bardzo przeciętne Wake Up Dead i Hell To The Holy, Hellspawn ma może ze 2 dobre momenty a The 8th Gate ujdzie w tłoku. Po takim składzie spodziewałem sie o wiele więcej. Obstawiam, że to będzie ich jedyna płyta a potem dadzą sobie spokój, bo fest wymuszone to granie.
Przyszło do posłuchania muzy i emocje opadły. Bardzo przeciętne Wake Up Dead i Hell To The Holy, Hellspawn ma może ze 2 dobre momenty a The 8th Gate ujdzie w tłoku. Po takim składzie spodziewałem sie o wiele więcej. Obstawiam, że to będzie ich jedyna płyta a potem dadzą sobie spokój, bo fest wymuszone to granie.
PENIS METAL
- Gore_Obsessed