INFERNAL WAR / KRIEGSMASCHINE - TRANSFIGURATIONS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: INFERNAL WAR / KRIEGSMASCHINE - TRANSFIGURATIONS
jakieś koncert by się przydały w przyszłym roku ?
-
- w mackach Zła
w czewie sobie życzę.
-
- postuje jak opętany!
Taaa i przyjdzie pięć osób na krzyż jak ostatnim razem lol.
A ja mam nadzieję, że nie będzie żadnych koncertów.
http://allegro.pl/infernal-war-kriegsma ... 82771.html
trzeba przyznać, że sprzedaje się znakomicie
może i na koncert ludzie ruszyli by dupy?

trzeba przyznać, że sprzedaje się znakomicie

jakby jednak był jakiś koncert to zdecydowanie będę Cię namawiał, żebyś się wybrałConflagrator pisze:A ja mam nadzieję, że nie będzie żadnych koncertów.

- white_pony
- weteran forumowych bitew
dawno w krakowie nie było infernal war i ksm...
do not make equal what is unequal
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
IRONMIL pisze:http://allegro.pl/infernal-war-kriegsma ... 82771.html
trzeba przyznać, że sprzedaje się znakomiciemoże i na koncert ludzie ruszyli by dupy?
jakby jednak był jakiś koncert to zdecydowanie będę Cię namawiał, żebyś się wybrałConflagrator pisze:A ja mam nadzieję, że nie będzie żadnych koncertów.
ooo zdecydowanie warto iść , chłopaki niezle wymiatają!
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
w końcu się trochę osłuchałem z tym splicikiem i co tu dużo gadać - bardzo fajne wydawnictwo. najzajebistsze jest intro ksm, rozpierdala mnie na cycki:
-i nastanie królestwo prawdy?
-nastanie.
-(i tutaj momentalnie staje mi przed oczami wkurwiony pan marek kondrat żywcem wyjęty z dnia świra) CHUJA TAM NASTANIE!
ale serio, dobry ten split.
-i nastanie królestwo prawdy?
-nastanie.
-(i tutaj momentalnie staje mi przed oczami wkurwiony pan marek kondrat żywcem wyjęty z dnia świra) CHUJA TAM NASTANIE!

ale serio, dobry ten split.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
ZabiłScaarph pisze: -i nastanie królestwo prawdy?
-nastanie.
-(i tutaj momentalnie staje mi przed oczami wkurwiony pan marek kondrat żywcem wyjęty z dnia świra) CHUJA TAM NASTANIE!![]()

Co do splitu, to pewnie posłucham. Za jakies 2-3 lata

“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Castor
- weteran forumowych bitew
zajebisty, już dawno tak długo nie wałkowałem nowej płyty jak to ma miejsce z tym właśnie splitem.Scaarph pisze:ale serio, dobry ten split.

- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Po wstępnych oględzinach to wygląda mniej więcej tak:
Infernal War - ok, aczkolwiek bez większej podniety. Właściwie od "Redesekration" podchodzę do tego wszystkiego z większym dystansem. Jest fajnie, chwytliwie, chwilami wręcz hiciarsko, ale brakuje przysłowiowej wisienki na torcie, która dopełniłaby wizualnego obrazu dzieła skończonego.
KSM - no tutaj nie jestem zaskoczony ani trochę. "Fear and Loathing Gethsemane" to przepiękna sprawa, poemat i niebo w gębie, skoro już zostajemy przy kulinarnych skojarzeniach. Teraz pora zacząć wielkie odliczanie do kolejnego pełnometrażowego albumu, który po takiej dwu-utworowej zajawce ze wszystek nadzieję czyni.
Podsumowując - miodzio split. Ale daleki jestem do takiego bezgranicznego oddania jak co poniektórzy. Mocna rzecz, ale w 1szej 10tce tegorocznych najpozycjones się nie znajdzie.
Infernal War - ok, aczkolwiek bez większej podniety. Właściwie od "Redesekration" podchodzę do tego wszystkiego z większym dystansem. Jest fajnie, chwytliwie, chwilami wręcz hiciarsko, ale brakuje przysłowiowej wisienki na torcie, która dopełniłaby wizualnego obrazu dzieła skończonego.
KSM - no tutaj nie jestem zaskoczony ani trochę. "Fear and Loathing Gethsemane" to przepiękna sprawa, poemat i niebo w gębie, skoro już zostajemy przy kulinarnych skojarzeniach. Teraz pora zacząć wielkie odliczanie do kolejnego pełnometrażowego albumu, który po takiej dwu-utworowej zajawce ze wszystek nadzieję czyni.
Podsumowując - miodzio split. Ale daleki jestem do takiego bezgranicznego oddania jak co poniektórzy. Mocna rzecz, ale w 1szej 10tce tegorocznych najpozycjones się nie znajdzie.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Nerwowy
Kawałki IW wyborne, różnią się dość znacznie od tego co prezentował ten zespół jeszcze na ostatniej EPce i uważam, że był to krok w słusznym kierunku. Część KsM zamiata totalnie - niesłychane rzeczy się tu dzieją. Jak będą (byli ?) w stanie to pociągnąć na pełnym krążku to będzie szansa na black metalowy album roku
.

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- brb
- postuje jak opętany!
swietny split. czesc iw jest wysmienita, ale to dzieje sie pozniej to jakas masakra jest ;o
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Primal Degradation i Incipit Chaos rozpierdalają. Ten split to jednak zajebiście wysoki poziom jest! Wczoraj dotarł do mojej "świadomości" materiał Infernal War. Przedarł się przez grubą warstwę woskowiny w narządach słuchu i dotarł. Świetny jest. Od strony muzycznej słyszę tam nawet w paru rifach Messiah czy Sarcofago... i już nie słyszę Adasia z Lasów Pomorza. Się pomyliłem się. Kurwa... Zajebioza!
Część IW 9/10
Część KSM 10/10
Jeśli muzykę da się zamknąć w liczbach. Ponoć wszystko się da
I zdania już raczej nie zmienię...
Część IW 9/10
Część KSM 10/10
Jeśli muzykę da się zamknąć w liczbach. Ponoć wszystko się da

I zdania już raczej nie zmienię...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Najprzewielebniejszy
usmiejeta sie,ale w czesci IW slysze Szatyrykon i Mejem,a w czesci KSM... hmm... AC/DC i Hate plus Led Zeppelin
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A ten Hate+ to jakaś lepsza wersja Hate?Analripper pisze:usmiejeta sie,ale w czesci IW slysze Szatyrykon i Mejem,a w czesci KSM... hmm... AC/DC i Hate plus Led Zeppelin

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Najprzewielebniejszy
halo
tu zosia
co sie dzieje z panem destroyerem na tym zdjeciu

tu zosia
co sie dzieje z panem destroyerem na tym zdjeciu

WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Sova
- rasowy masterfulowicz
ma "kościstą" twarz
bluzy Transfigurations będą w przyszłym tygodniu. siid, tak specjalnie dla ciebie, cieszysz sie, nie?

bluzy Transfigurations będą w przyszłym tygodniu. siid, tak specjalnie dla ciebie, cieszysz sie, nie?
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Wykładam na to lache z jajami, taka muzyka nie ma racji bytu.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Maleficio
- Kontakt:
Ale mowisz o IW czy o KMS?