Maria wraca, będzie dalej wesołoDeathless King pisze:no jak tak bedziecie pisac, to sie chlopak wystraszy i zniknie z MM - i co wtedy?

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Maria wraca, będzie dalej wesołoDeathless King pisze:no jak tak bedziecie pisac, to sie chlopak wystraszy i zniknie z MM - i co wtedy?
pucek pisze:wcale nie uwazam sie za grubego
Castor pisze:longinus696 pisze: Boże, jaki stek bzdur. Na koncertach techno/trance cała publiczność staje się jedną, pulsującą w rytm beatu, magmą. W ogóle dziś stoję na stanowisku, że jest to muzyka być może bardziej predystynowana do odbioru na żywca niż na przykład taki metal, gdzie w środku sali tworzy się jakiś chamski, bezładny młyn złożony z kilku knurów, a cała reszta ludków stoi jak słupy i ewentualnie przytupują sobie jedną nóżką, tudzież machają włoskami.rozjebałeś mnie.
Skoro lubisz tak techno to odpowiedz mi na jedno, ale to zajebiście ważne pytanie:
Co Ty kurwa tu robiszchodzi mi o forum Masterfula.
Nie trzeba studiów i 5 fakultetów aby zrozumieć iż nie oznacza to od razu iż ktoś jest miłośnikiem techno.longinus696 pisze:jest to muzyka być może bardziej predystynowana do odbioru na żywca niż na przykład taki metal
Dziwi Cię że nie wszyscy mają łeb z betonu i nie pałuja się tylko nad metalem/metalowymi koncertami/ciuchami w stylu metalowym/czymkowliek co jest związane z metalem?Castor pisze:powiem Ci tylko tyle, że dla mnie, nie wiem jak dla ciebie, bardziej kontrowersyjną tezą jest taka w której wyżej stawia się "koncerty" techno nad koncertami metalowymi. A w ogóle to dziwi mnie fakt, że na forum poświęconej muzyce metalowej muszę kogokolwiek przekonywać, że tak nie jest.
truHeretyk pisze:Castor pisze:longinus696 pisze: Boże, jaki stek bzdur. Na koncertach techno/trance cała publiczność staje się jedną, pulsującą w rytm beatu, magmą. W ogóle dziś stoję na stanowisku, że jest to muzyka być może bardziej predystynowana do odbioru na żywca niż na przykład taki metal, gdzie w środku sali tworzy się jakiś chamski, bezładny młyn złożony z kilku knurów, a cała reszta ludków stoi jak słupy i ewentualnie przytupują sobie jedną nóżką, tudzież machają włoskami.rozjebałeś mnie.
Skoro lubisz tak techno to odpowiedz mi na jedno, ale to zajebiście ważne pytanie:
Co Ty kurwa tu robiszchodzi mi o forum Masterfula.
![]()
jesteś pierdolonym kretynem, nie mam już żadnych wątpliwości
To akurat mnie nie dziwi. Nie mam problemu z akceptacją tego faktu. Ale dziwi mnie że na tym forum ludzie bronią tezy że koncerty techno są lepsze o koncertów metalowych, albo że muzyka techno jest lepiej wypada na koncertach niż metal.Alsvartr pisze:Dziwi Cię że nie wszyscy mają łeb z betonu i nie pałuja się tylko nad metalem/metalowymi koncertami/ciuchami w stylu metalowym/czymkowliek co jest związane z metalem?Castor pisze:powiem Ci tylko tyle, że dla mnie, nie wiem jak dla ciebie, bardziej kontrowersyjną tezą jest taka w której wyżej stawia się "koncerty" techno nad koncertami metalowymi. A w ogóle to dziwi mnie fakt, że na forum poświęconej muzyce metalowej muszę kogokolwiek przekonywać, że tak nie jest.
a w którym miejscu napisałem że Longinus696 jest miłośnikiem techno?empir pisze:Ja pierdole. Przecież longinus napisał że uważaNie trzeba studiów i 5 fakultetów aby zrozumieć iż nie oznacza to od razu iż ktoś jest miłośnikiem techno.longinus696 pisze:jest to muzyka być może bardziej predystynowana do odbioru na żywca niż na przykład taki metal
Castor zmień dilera.
Morbid, znając Twoje możliwości, spokojnie znajdziesz to na wyprzedaży w Media Markt po 9,90 zł za sztukę.Skaut pisze:a tak, z tych bardziej śmiesznych niż żenujących:
boroowa pisze:zależy jaką cenę przykleiszmorbid pisze:a Marduk-obedience i heres no peace po ile stoi???![]()