Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Nigdy nie miałem problemów z Black Dominion, może tytanami szybkości realizacji zamówień nie są, ale paka zawsze dochodziła do mnie.Lykantrop pisze:Ktoś coś ostatnio wspominał, że Black Dominion wali w chuja. Ja właśnie już trochę czekam na przesyłkę i stąd pytanie czy to tylko taki niespieszny urok sprzedającego czy mogę się liczyć z wypierdoleniem kasy w błoto?
spoko, z anglii tak samo jedzie... zamawiałem 2 listopada w Rise Above i nadal ni ma nicaginsiak pisze:Czy ktoś zamawiał ostatnio jakies dobrocie z Holandii? Zamawiałem 26 listopada kilka płyt i do dzisiaj nie dostałem.Z dwóch różnych sklepów.Wiem ,że był tam strajk na poczcie,ale już dawno sie kurwa skończył....
zgadza się, bardzo pozytywnie ostatnio zaskakująIRONMIL pisze: Muszę natomiast pochwalić Mystic. Nigdy specjalnie na nich nie narzekałem, ale ostatnio znaczenie przyśpieszyli z wysyłką. W zasadzie poza Selmadegod, nikt nie stanowi pod tym względem dla nich konkurencji. 23 grudnia kupiłem płyty w Mystic. Agonia i Witching Hour. Płyt z Mystica już słucham od wczoraj...
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
dobrze, że nie jestem odosobniony, bo już miesiąc czekam na przesyłki z Anglii i Grecji...a co zabawniejsze, to od tego gościa z Anglii dostałem już przesyłkę, którą wysłał tydzień później, a tej wcześniejszej dalej nie mamMaleficio pisze:spoko, z anglii tak samo jedzie... zamawiałem 2 listopada w Rise Above i nadal ni ma nicaginsiak pisze:Czy ktoś zamawiał ostatnio jakies dobrocie z Holandii? Zamawiałem 26 listopada kilka płyt i do dzisiaj nie dostałem.Z dwóch różnych sklepów.Wiem ,że był tam strajk na poczcie,ale już dawno sie kurwa skończył....
to akurat, zgodnie ze świąteczną tradycją, jest więcej, niż pewne.Maleficio pisze:jestem przekonany, ze w okresie świątecznym poczta polska ostro przeszukiwała paczki z Anglii w poszukiwaniu funciaków
tydzień temu doszło zamówienie z USA wysłane 07.11; w sumie już spisałem je na straty, a tu taka niespodziankaAdrian696 pisze:mi kiedys z Holandii szła paczka 7 tygow - ale data na przesyłce informowała, ze faktycznie wysłali tak jak pisali - 2 dni po zamówieniu
zapłaciłem 22 grudnia więc sądziłem, że jeszcze zdążą wysłać. Przyznaję jednak, że to nie najszczęśliwszy okres żeby porównywać szybkość wysyłki. Zresztą wszystkie trzy sklepy dają radę i są godne polecenia,maciek z klanu pisze:UWAGA! W związku z okresem świątecznym zamówienia nie będą wysyłane pomiędzy 24. grudnia a 4. stycznia. Wszystkie zamówienia otrzymane w tym okresie będą realizowane od 5. stycznia. Wszystkie zamówienia złożone i zapłacone (liczy się data wpłynięcia środków) do 23.12.2010. zostaną zrealizowane przed 24.12.2010.
to odnosnie IRONMIL'a i jego zamowienia z Agonii.
Ja do Agonii mam cholernego pecha zawsze to czegoś nie maja, przyślą zniszczone pudełka,a czasem nawet porysowane płyty, muszę ich ochrzaniać , zwracać i wogle , rożne tego typu historie.IRONMIL pisze:zapłaciłem 22 grudnia więc sądziłem, że jeszcze zdążą wysłać. Przyznaję jednak, że to nie najszczęśliwszy okres żeby porównywać szybkość wysyłki. Zresztą wszystkie trzy sklepy dają radę i są godne polecenia,maciek z klanu pisze:UWAGA! W związku z okresem świątecznym zamówienia nie będą wysyłane pomiędzy 24. grudnia a 4. stycznia. Wszystkie zamówienia otrzymane w tym okresie będą realizowane od 5. stycznia. Wszystkie zamówienia złożone i zapłacone (liczy się data wpłynięcia środków) do 23.12.2010. zostaną zrealizowane przed 24.12.2010.
to odnosnie IRONMIL'a i jego zamowienia z Agonii.
podochodzili mnie płyty.Wysłane priorytetem 29 listopada,dostarczone 5 stycznia.Super heheMaleficio pisze:spoko, z anglii tak samo jedzie... zamawiałem 2 listopada w Rise Above i nadal ni ma nicaginsiak pisze:Czy ktoś zamawiał ostatnio jakies dobrocie z Holandii? Zamawiałem 26 listopada kilka płyt i do dzisiaj nie dostałem.Z dwóch różnych sklepów.Wiem ,że był tam strajk na poczcie,ale już dawno sie kurwa skończył....
ja ich postraszylem i wyslali mi poleconym replacementy wczoraj ale jak dostane tez pierwsze zamowienie to nie bede narzekac.aginsiak pisze:podochodzili mnie płyty.Wysłane priorytetem 29 listopada,dostarczone 5 stycznia.Super heheMaleficio pisze:spoko, z anglii tak samo jedzie... zamawiałem 2 listopada w Rise Above i nadal ni ma nicaginsiak pisze:Czy ktoś zamawiał ostatnio jakies dobrocie z Holandii? Zamawiałem 26 listopada kilka płyt i do dzisiaj nie dostałem.Z dwóch różnych sklepów.Wiem ,że był tam strajk na poczcie,ale już dawno sie kurwa skończył....