WITCHRIST KURWA MAĆ!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: WITCHRIST KURWA MAĆ!
a ten jak trwa w modlitwie 

- Lykantrop
Teitanblood nie przebili, ale jest to niewątpliwie jeden z lepszych albumów w kategorii szeroko rozumiany METAL poprzedniego roku.
Generalnie gdyby pominąć Blood Revolt (które słabością też się nie mieni) to Invictus wystrzelił same celne strzały w 2010.
Generalnie gdyby pominąć Blood Revolt (które słabością też się nie mieni) to Invictus wystrzelił same celne strzały w 2010.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
no ja mam podobnie.chaos pisze:strasznie chujowa ta nowa płyta, po tych ochach i achach spodziewałem się naprawdę czegoś dobrego
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Góral
- w mackach Zła
O tym nawet nie było mowy, wątpię, czy w ciągu najbliższych lat powstanie równie masakrująca i natchniona ZŁEM płyta.Lykantrop pisze:Teitanblood nie przebili
Od Witchrist oczekiwałem bezlitosnego, zgniłego, walącego trupem, miażdżącego wpierdolu i wszystko to otrzymałem, świetna rzecz. Oczywiście, ten materiał powinno się ocenić tylko i wyłącznie po przesłuchaniu w porządnej jakości(CD), z empechujek przy tej produkcji pewnie całość oddaje podobne odgłosy jak napierdalająca pralka robiąca za riffy pod nisko nastrojony bas.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
-
- zaczyna szaleć
Wszystko wszystkim płyta idzie.
Szkoda tylko że (nie licząc aukcji) nadal jej za zł nie widać.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
zanim to wystawie na allegro to dam info tutaj.koper pisze:Wszystko wszystkim płyta idzie.
mam kilka sztuk WITCHRIST - Beheaded Ouroboros i DIOCLETIAN - War of All Against All na CD.
cena 33 zł + 7 zeta poczta ( polecony priorytet )
malignantvoices@gmail.com
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
parę dni leży i czeka
http://www.witchinghour.pl/webshop/witc ... -1518.html
http://www.witchinghour.pl/webshop/witc ... -1518.html
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- FENIKS
- w mackach Zła
Jakos 99.9% mphujków odsłuchuje bez problemu i nie niszczą dźwięku w stosunku do oryginału tak żeby przerobić je na pralkę czy odkurzacz. Po czym stwierdzam nadal po przesłuchaniu z mp3 że to nie jest tak zajebista płyta i tyle. Lepiej miażdżyc uszy czymś starszym jak choćby Abominator czy Bestial WarlustGóral pisze:O tym nawet nie było mowy, wątpię, czy w ciągu najbliższych lat powstanie równie masakrująca i natchniona ZŁEM płyta.Lykantrop pisze:Teitanblood nie przebili
Od Witchrist oczekiwałem bezlitosnego, zgniłego, walącego trupem, miażdżącego wpierdolu i wszystko to otrzymałem, świetna rzecz. Oczywiście, ten materiał powinno się ocenić tylko i wyłącznie po przesłuchaniu w porządnej jakości(CD), z empechujek przy tej produkcji pewnie całość oddaje podobne odgłosy jak napierdalająca pralka robiąca za riffy pod nisko nastrojony bas.
Trzeba czekać az wyjdzie nowa kapela Palubickiego w Invictus.
- Morph
- Kontakt:
Osmose Productions is proud to announce the signature of the Chaos,War and Death Metal band WITCHRIST from New Zealand.
Check out the excellent "Beheaded Ouroboros" album out on Invictus Records !
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Adrian696
- zahartowany metalizator
nie sap, przynajmniej beda regularnie nagrywac, bo wszyscy wiedza, ze kapele z tamtego kontynentu to jebane leniuchyConflagrator pisze:Chujnia, płyty będą droższe.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Block69
Ooo, nareszcie nagrali debiutancką płyte ! Nie moge sie doczekać premiery !Morph pisze:Osmose Productions is proud to announce the signature of the Chaos,War and Death Metal band WITCHRIST from New Zealand.
PENIS METAL
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
ma ktoś może setlisty do Curses of Annihilation i do Beheaded Ouroboros? właśnie przyniosłem obie płyty z poczty i tak to jest wydane, że ciężko się rozczytać. no i jakby ktoś okładkę do ostatniej mógł wkleić to czułbym się zobowiązany, bo też słabo widać.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
tracklisty jeszcze chyba nie ma
- Lykantrop
Curses:
1. Catharsis Of Damnation
2. Beheaded Ouroboros
3. Arcanum To Death
4. Om Kalika-Yei Namaha
5. Devour The Flesh
6. Judgement And Torment
7. Deathbitch
Beheaded:
1. Sorcerer of Lightning
2. Devour the Flesh
3. Temple of War
4. Adoration of Black Messiah
5. The Cauldron
6. Shrine of Skulls
7. Deathbitch
8. Judgement and Torment
1. Catharsis Of Damnation
2. Beheaded Ouroboros
3. Arcanum To Death
4. Om Kalika-Yei Namaha
5. Devour The Flesh
6. Judgement And Torment
7. Deathbitch
Beheaded:
1. Sorcerer of Lightning
2. Devour the Flesh
3. Temple of War
4. Adoration of Black Messiah
5. The Cauldron
6. Shrine of Skulls
7. Deathbitch
8. Judgement and Torment
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Adrian696
a okładki przyjacielowi Tygryska nie pokażesz ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Lykantrop
Nie. Chciałem tylko przełamać impas i zmowę milczenia publikując setlistę z prawdziwego zdarzenia.
-
- rasowy masterfulowicz
Myślę, że możesz słuchać w dowolnej kolejności :)
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
to jest podziemie i kvlt, a nie czytelne okladeczki peste nuar czy pentagrama albo innego nedznego ghosta!!!Bonny pisze:ma ktoś może setlisty do Curses of Annihilation i do Beheaded Ouroboros? właśnie przyniosłem obie płyty z poczty i tak to jest wydane, że ciężko się rozczytać. no i jakby ktoś okładkę do ostatniej mógł wkleić to czułbym się zobowiązany, bo też słabo widać.
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
przekonałeś mnie ;)Morbid Marcin pisze:to jest podziemie i kvlt, a nie czytelne okladeczki peste nuar czy pentagrama albo innego nedznego ghosta!!!Bonny pisze:ma ktoś może setlisty do Curses of Annihilation i do Beheaded Ouroboros? właśnie przyniosłem obie płyty z poczty i tak to jest wydane, że ciężko się rozczytać. no i jakby ktoś okładkę do ostatniej mógł wkleić to czułbym się zobowiązany, bo też słabo widać.
zaraz gaszę światło, spuszczam rolety na oknach i słucham w ciemności