KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
knaar
rasowy masterfulowicz

Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

05-01-2011, 19:30

u mnie dalej nic, to już 6 tygodni i dalej nie mam przesyłki z Anglii i Grecji...
Maria Konopnicka

08-01-2011, 00:59

"Nigdy nie podpisywaliśmy żadnej umowy, a Tommy z polskiego Metal Mind Production wydaje nielegalnie płyty CD i DVD Malevolent Creation i wiele innych zespołów z całego świata. Ktoś powinien powstrzymać tego dupka. Wynajęliśmy ostatnio prawnika, z którym zamierzamy dochodzić naszych praw i powstrzymać Tommiego od okradania nas i innych zespołów.
Ten człowiek to pierdolony złodziej i wkrótce dostanie to, na co sobie zasłużył. Przez ostatnie dziesięć lat spiratował tyle wydawnictw i nagrań koncertowych, że trudno mi uwierzyć, że do tej pory nikt go jeszcze nie zabił i że wciąż jeszcze to robi!!! To się w pale nie mieści"

Blackastrial str.39
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

08-01-2011, 09:57

To się spóźnili z lekka... :-)
knaar pisze: u mnie dalej nic, to już 6 tygodni i dalej nie mam przesyłki z Anglii i Grecji...
U mnie podobnie z pakami z USA i Kanady...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Hatefire

08-01-2011, 13:36

IRONMIL pisze:"Nigdy nie podpisywaliśmy żadnej umowy, a Tommy z polskiego Metal Mind Production wydaje nielegalnie płyty CD i DVD Malevolent Creation i wiele innych zespołów z całego świata. Ktoś powinien powstrzymać tego dupka. Wynajęliśmy ostatnio prawnika, z którym zamierzamy dochodzić naszych praw i powstrzymać Tommiego od okradania nas i innych zespołów.
Ten człowiek to pierdolony złodziej i wkrótce dostanie to, na co sobie zasłużył. Przez ostatnie dziesięć lat spiratował tyle wydawnictw i nagrań koncertowych, że trudno mi uwierzyć, że do tej pory nikt go jeszcze nie zabił i że wciąż jeszcze to robi!!! To się w pale nie mieści"

Blackastrial str.39
Ta sprawa to się chyba ciągnie od 2003 r., kiedy Malevolent Creation gościli na Metalmanii (świetny koncert zresztą wtedy dali). Wyszedł potem jakiś materiał z tego koncertu i się zaczęły przepychanki.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

10-01-2011, 15:23

Jesli chodzi o wysyłki z allegro, to omnio opierdala się tak samo jak w przypadku ich sklepu?
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Awatar użytkownika
Lykantrop

10-01-2011, 15:39

Alsvartr pisze:Jesli chodzi o wysyłki z allegro, to omnio opierdala się tak samo jak w przypadku ich sklepu?
Nie. Na allegro dotychczas wystawiali to co fizycznie mieli na stanie.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
gelO
rasowy masterfulowicz

11-01-2011, 14:57

Z Agonii jak na razie nic, już ponad 2 tygodnie po wpłacie. Wali w chuja jak zwykle :x
DCI Hunt

11-01-2011, 15:31

Lykantrop pisze:
Alsvartr pisze:Jesli chodzi o wysyłki z allegro, to omnio opierdala się tak samo jak w przypadku ich sklepu?
Nie. Na allegro dotychczas wystawiali to co fizycznie mieli na stanie.
Może Tobie tak ;)
Awatar użytkownika
pogodancer
weteran forumowych bitew

12-01-2011, 16:16

Lykantrop pisze:
knaar pisze: u mnie dalej nic, to już 6 tygodni i dalej nie mam przesyłki z Anglii i Grecji...
U mnie podobnie z pakami z USA i Kanady...
ja tego kurwa nie ogarniam; 2 przesyłki wysłane z USA dzień po dniu, z tego jedna dochodzi w 5 dni a drugiej zajmuje to ponad 1,5 miesiąca
Awatar użytkownika
Paysage d'Hiver
w mackach Zła

12-01-2011, 16:18

coz .. czasem cos potrafi zaginac..pracuje na lotnisku to widze czasami co sie z tym wszystkim wyrabia
Awatar użytkownika
pogodancer
weteran forumowych bitew

13-01-2011, 12:16

Teraz już wszystko będzie dobrze :)
Szanowni Klienci,

Na wstępie gorąco przepraszamy za opóźnienia w realizacji oraz obsłudze zamówień złożonych w naszym sklepie w ostatnim czasie.

W związku z bardzo dużą ich ilością w okresie grudniowym oraz faktem, iż dopiero w tym tym tygodniu część firm dystrybucyjnych wraca do handlu po pracach inwentaryzacyjnych, realizacja zamówień, jak również regularna praca działu obsługi klienta wraca do normy od najbliższego poniedziałku. Te zamówienia, które mogą już być wysyłane w tym tygodniu, są realizowane, jednak prosimy o cierpliwość tych Klientów, którzy jeszcze oczekują na otrzymanie swoich produktów.

Dostawy towaru od wszystkich dystrybutorów są właśnie wznawiane i od poniedziałku będą odbywać się już regularnie. To samo tyczy się trybu pracy naszego działu obsługi.

Jeszcze raz przepraszamy za powstałe niedogodności i dziękujemy z góry za wyrozumiałość.

Odpowiedzi na wszystkie zapytania e-mailowe zostaną udzielone do końca tego tygodnia (włączając sobotę i niedzielę). W razie jakichkolwiek problemów, pozostajemy do dyspozycji pod adresem e-mailowym zamowienia@omnio.pl
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

13-01-2011, 12:26

a ja pieje z zachywtu na temat Withcing Hour, nawet Pagan nie robi to z takim profesionalizmem. Zamawiasz, i w nastepny dzien masz przesylke.
Awatar użytkownika
boroowa
weteran forumowych bitew

13-01-2011, 12:34

Maleficio pisze:a ja pieje z zachywtu na temat Withcing Hour, nawet Pagan nie robi to z takim profesionalizmem.
bez przesady - jest identycznie, 1-2 dni od zamówienia
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
Awatar użytkownika
pogodancer
weteran forumowych bitew

13-01-2011, 12:52

WH, Pagan czy SMG grają w tej samej lidze, nigdy jeszcze nie miałem żadnych, nawet najmniejszych zastrzeżeń co do sprawności realizowania zamówień (choć w SMG już dość dawno nie kupowałem, ale nie przypuszczam, żeby coś pod tym względem się zmieniło). A do omnio chyba dotarło, że z tą szopką daleko już nie zajadą.
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

13-01-2011, 13:10

SMG w dalszym ciągu trzyma najwyższy poziom.
co do omnio, dzis, 3 tygodnie po siwertach przyszedl od nich mail gdzie z opoznien tlumacza sie swietami i korkami na poczcie...rychlo w czas
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

13-01-2011, 13:13

Maleficio pisze:a ja pieje z zachywtu na temat Withcing Hour, nawet Pagan nie robi to z takim profesionalizmem. Zamawiasz, i w nastepny dzien masz przesylke.
w Pagan zawsze tak mam, że rano zamawiam - na drugi dzień baba z poczty z przesyłką już u mnie się pod domem melduje 8)
Black Magic Mushrooms

https://ancientdead.com/index.php
Awatar użytkownika
pogodancer
weteran forumowych bitew

13-01-2011, 13:17

Analripper pisze: co do omnio, dzis, 3 tygodnie po siwertach przyszedl od nich mail gdzie z opoznien tlumacza sie swietami i korkami na poczcie...rychlo w czas
to jeszcze bym zrozumiał, tyle, że oni problemy to mają już ze 2 lata, a nie od ostatnich świąt, więc to ich tłumaczenie to raczej z dupy wzięte, można zwalić na przedświąteczny ruch to czemu nie...
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

13-01-2011, 14:10

Omnio, powinno juz sobie dac spokoj... bo dawno temu przekroczyli wszystkie granice
Awatar użytkownika
Realista
weteran forumowych bitew

13-01-2011, 14:35

Omnio to jawna kpina jeśli chodzi o wytwórnie dystrybucyjne. Burdel mają tam cały czas i 3/4 zamawiających zawsze ma problem z tym co zamawia się. Prosty przykład, niedawno moja dziewczyna została poinformowana że nie mają konkretnej płyty i mieć nie będą bo zerwali współprace z jedną wytwórnią. Tydzień temu wchodzę na ich stronę i okazuje się że płyty jest dostępna.Zaorać.
Awatar użytkownika
Castor
weteran forumowych bitew

13-01-2011, 14:41

Podstawową różnicą pomiędzy Omnio a np. Pagan czy WH jest to że Ci drudzy handlują tylko tym, co de facto mają na stanie, natomiast Omnio, w swych zasobach ma jedynie ułamek tego co "reklamuje" na swej stronie i tu jest pies pogrzebany. Jak ktoś złoży tam zamówienie i zapłaci za nie, to dopiero wtedy Omnio próbuje to ściągnąć i to z różnym skutkiem. Stąd właśnie biorą się te opóźnienia. Dla mnie to całe omnio.pl to pic na wodę, fotomontaż, nic więcej. Szkoda sobie robić nadzieję, tracić czas i nie daj bóg pieniądze.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ODPOWIEDZ