Ihasan pisze:Conflagrator pisze:Jeden z nich ma dość nietuzinkowy wizerunek sceniczny.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Ihasan pisze:Conflagrator pisze:Jeden z nich ma dość nietuzinkowy wizerunek sceniczny.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Mocno naciągane to porównanie... osobną kwestią jest to, że Attila nie zrobił nic nowego przywdziewając habit. W związku z czym dziwi mnie porównywanie każdego gościa który założy na siebie habit/sukienkę/whatever akurat do tego pana. Nie pracuję w GUS'ie jak pewna pani z heavymusic.pl, ale tak na oko 90-95% kapel black metalowych maluje buzie czarno-białą farbką... innowacja i oryginalność...Lykantrop pisze:Taki Atilla wannabie. Na tą modłę też ubiera się młody z Medico Pesta. Niech żyje innowacja i oryginalność!
zwiększ częstotliwość przesłuchań i oceń ją po tygodniu/dwóch ... najszybciej!Drone pisze:Zabrałem się dzisiaj za DODSENGEL... Mam mieszane uczucia. Niby wszystko jest ok, ale coś mi tu nie pasuje. Trąci mi studentem.
- Taki student, jak już zacznie, to trudno go zatrzymać.Drone pisze:Trąci mi studentem.
Profesorowie też muszą się wciąż dokształcać, tym bardziej, że studenci coraz bardziej śrubują poziomDrone pisze:Zabrałem się dzisiaj za DODSENGEL... Mam mieszane uczucia. Niby wszystko jest ok, ale coś mi tu nie pasuje. Trąci mi studentem.
Może nie aż tak, ale bardzo daleki jestem od zachwytów i entuzjazmu niektórych użytkowników. Płyta poprawna, momentami bardzo dobra, ale to wszystko. Przede wszystkim trochę za długa, zbyt monotonna, niemal zawsze zerkam na zegarek podczas odsłuchu i zaczynam się zastanawiać co włączyć w następnej kolejności. Poza tym jakoś nie do końca pasują mi wokaleKarkasonne pisze:Nie ruszyło mnie ani na milimetr.
Morph pisze:Bardzo dobra rzecz z gatunku niewybitnych :wink: