MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: Mgła
ja bym nie szedł tą drogą. no bo jak to się będzie kojarzyć? przecież wszyscy wiedzą, że mgła w smoleńsku była sztuczna. czyli innymi słowy NIEPRAWDZIWA. do tego wiadomo przecież, że wyprodukowali ją ruscy.
faktycznie, artysta uwiecznił na swym dziele łeb szturmowca, to idzie rozpoznać. ale weźcie mi powiedzcie co to jest za gość w chmurach na pierwszym planie?
faktycznie, artysta uwiecznił na swym dziele łeb szturmowca, to idzie rozpoznać. ale weźcie mi powiedzcie co to jest za gość w chmurach na pierwszym planie?
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
czy płyta konceptem nawiązuje do domino które budowane jest tylko po to aby je rozpierdolić ?Sova pisze:ok, zdradze bo to żaden sekret - płyta ma roboczą nazwę "architektonika upadku"
a tak na serio, nie znoszę takiego pustosłowia - tandeta.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Unhallowed
- rozkręca się
Słuszna uwaga!Sova pisze:brawo, ocena tytułu zanim przeczytałeś teksty, usłyszłałeś muzykę i zapoznałeś sie z ogólnym konceptem płyty dowodzi, że masz rozum na poziomie kury nioski.
-
- rasowy masterfulowicz
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Sova pisze:brawo, ocena tytułu zanim przeczytałeś teksty, usłyszłałeś muzykę i zapoznałeś sie z ogólnym konceptem płyty dowodzi, że masz rozum na poziomie kury nioski.
już nie bierz tego tak do siebie, to ,ze skrytykowałem tytuł twojego kolegi nie znaczy ,ze musimy się wyzywać (co raczej świadczy o twoim poziomie

Ostatnio zmieniony 20-01-2011, 00:14 przez Only_True_Believers, łącznie zmieniany 1 raz.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Fakt, "Pan Kimono" brzmi bardzo elitarnie...Pan_Kimono pisze:ale fakt faktem, brzmi kiczowato.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Sova
- rasowy masterfulowicz
cmok.Nif pisze:Sova pisze:brawo, ocena tytułu zanim przeczytałeś teksty, usłyszłałeś muzykę i zapoznałeś sie z ogólnym konceptem płyty dowodzi, że masz rozum na poziomie kury nioski.
już nie bierz tego tak do siebie, to ,ze skrytykowałem tytuł twojego kolegi nie znaczy ,ze musimy się wyzywać (co raczej świadczy o twoim poziomie, tez uwielbiam mgłe, co nie zmienia faktu ,ze tytuł jest z dupy - brzmi jak nazwa marnej powieści si fi jakiegoś polskiego "pisarza". Oby na okładce nie było tym razem trupka wiewiórki czy jakiegoś innego zwierzątka
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
mlask mlask 
sova mysle ze nie ma sensu polemizowac nawet. jak to powtarza mi zawsze grażynka "nie oceniaj produktu po opakowaniu, bo i tak wszystko wyjdzie w praniu".

sova mysle ze nie ma sensu polemizowac nawet. jak to powtarza mi zawsze grażynka "nie oceniaj produktu po opakowaniu, bo i tak wszystko wyjdzie w praniu".
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt: