ARCTURUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: ARCTURUS
Z perspektywy czasu się zastanawiam jak mogłem kiedyś się tą kapelą zachwycać!?!? Tyle tu lukru, węglowodanów...gwiazd... w tamtych czasach jednak magia Norwegii robiła swoje. Jak by taki Arcturus był kapelą Niemiecką to by ich nikt kijem nie tknął.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Znaczy się byłeś wśród tych pięciu że widziałeś?Lykantrop pisze:Dodam jeszcze jako ciekawostkę taki fakt, że na ichnich koncertach frekwencja dochodziła do zawrotnej liczby 5ciu twarzy.

Yare Yare Daze
- Lykantrop
Już nie wiem czy mam liczyć siebie jako tego 6ego obserwatora z boku czy wchodzę w skład tej 5tki, ale wtedy zestaw był taki wyśmienity (Hermh + Luna ad Noctum), że w połowie setu Asgaard opuściłem lokal 
Ale to i tak dobry wynik. Bywałem na koncertach, gdzie oprócz mnie, kumpla, właściciela i grającej kapeli nikt więcej się nie pofatygował

Ale to i tak dobry wynik. Bywałem na koncertach, gdzie oprócz mnie, kumpla, właściciela i grającej kapeli nikt więcej się nie pofatygował

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- twoja_stara_trotzky
mam identyczne odczuciaMaleficio pisze:Z perspektywy czasu się zastanawiam jak mogłem kiedyś się tą kapelą zachwycać!?!? Tyle tu lukru, węglowodanów...gwiazd... w tamtych czasach jednak magia Norwegii robiła swoje. Jak by taki Arcturus był kapelą Niemiecką to by ich nikt kijem nie tknął.

- twoja_stara_trotzky
no właśnie nie. bo te zespoły stanowią swoją antytezę. od początku to czułem i czuję nadal. to właśnie rozwój Ulver otworzył mi oczy na upośledzenie Arcturus.
- twoja_stara_trotzky
jako dobry album, chociaż nierówny. taka "przejściówka". nie mam z nim jednak absolutnie żadnych problemów. jedyny krążek Ulver, który naprawdę traci mocno z każdym rokiem to ich debiut. w zasadzie dziś jest niesłuchalny.
- twoja_stara_trotzky
a power metalowe ciągoty DsO cię już nie denerwują? 

-
no właśnie w tym cały problemmaciek z klanu pisze:w polsce byl akapela grajaca pod arcturus. fakt ze brakowalo im bardzo duzo do mistrzow swojej stylistyki, ale w polsce zespol totalnie wykpiony, a rzeczami typu Arcturus to sie ludzie podniecaja jak nie wiem. mam na mysli oczywiscie Asgaard.

-
- rasowy masterfulowicz
Dobry moment, żeby zweryfikować wartość ostatniego FURZEDrone pisze:Nie wiem, ostatnio mam kryzys, nic mi się nie podoba, nawet DsO, mam organiczny wstręt do muzyki.

- twoja_stara_trotzky
za dużo
-
- rasowy masterfulowicz
Mówiłem, że dobry moment;)
Słucham jej dzisiaj cały ranek i chyba ocenię ją podobnie. Jest tak niepełnosprawna i nieprzystosowana, że aż żal mi wyłączyć
Słucham jej dzisiaj cały ranek i chyba ocenię ją podobnie. Jest tak niepełnosprawna i nieprzystosowana, że aż żal mi wyłączyć

- twoja_stara_trotzky
ja pierdolę.............
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Szkoda ich, naprawdę grali kapitalną muzę.Wszystkie albumy są dla mnie równe.
Destroy your life for Noisecore!
-
- zaczyna szaleć
Napierdalasz te posty jak seriami z maksima. Co tu wchodzę, to konfiguracja tematyczna działu radykalnie odmieniona ;)
A co do tematu, to nie lubię Arcturus - przejadło się, zdezaktualizowało i porosło mchem.
A co do tematu, to nie lubię Arcturus - przejadło się, zdezaktualizowało i porosło mchem.
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
-
Arcturus istnial jako nazwa i supergrupa, plytowo raczej przecietniactwo. LMI uwielbialem, teraz nie wiem
- empir
No. Blackwinged odkopywacz starych tematów. Do tematu - arcturus ciągle lubię choć rzadko słucham.
Ostatnio zmieniony 26-06-2011, 21:01 przez empir, łącznie zmieniany 1 raz.