KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

27-01-2011, 10:58

Koles z Omnio ma u mnie szacun jedynie za to, ze wydal Tribute To Skepticism ktory jest na prawde bardzo dobry.
Awatar użytkownika
Glene
weteran forumowych bitew

27-01-2011, 11:03

Ihasan pisze:hahahaha ... dodzwonić się do "Omnio" graniczy z cudem :)
że się jeszcze nie wyleczyliście z zakupów u nich podziwiam, ja od półtorej roku o nich już nie chcę pamiętać, nawet nie zaglądam co mają w ofercie - zostali wymazani! :)
Moje ostatnie zamówienie pochodzi z konca listopada, czekalem na jedna plyte, powiedzieli ze ma byc tuz po swietach, a teraz zero odzewu. A plyta na która czekalem miala termin 2 -5 dni, reszta 24h, wiec liczylem, ze wszystko pojdzie w miare sprawnie. To bylo moje ostatnie zamowienie w tym sklepie!
bary06
rozkręca się

27-01-2011, 11:18

Glene pisze:
Cykomaton pisze:ma ktoś może jakiś numer telefonu do omnio.pl ? od dwóch tygodni nie odpisują na maile a kasy też nie zwrócili...
Ma taki sam problem, tutaj masz numer 48 509 408 908, jak sie dodzwonisz to daj znac jak zalatwiles sprawe.
stacjonarny (12) 661 00 37
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

27-01-2011, 11:21

a jedyny właściwy w ich przypadku to 997
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

27-01-2011, 11:24

Adrian696 pisze:a jedyny właściwy w ich przypadku to 997
bezapelacyjnie.
mnie wyleczyli raz a porządnie, jak czekałem na realizację swojego zamówienia z 4-5 miesięcy. Powiedziałem sobie, że już nigdy więcej nie będę się wkurwiał na tego typu "wytfurenki" bo szkoda czasu przede wszystkim.
Całe szczęście wyciągnąłem całą kasę z powrotem ... od tego momentu nie zamawiam nic z Omnio, choćby byli jedynym sklepem który posiada interesujący mnie towar.
Black Magic Mushrooms

https://ancientdead.com/index.php
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

27-01-2011, 11:29

zeby za własne pieniadze sie wkurwiać?? albo czekac - moze przyślą, moze nie, moze beda mieli jak w opisie ,a moze sciagna za pół roku... a co to kurwa - Toto Lotek?? chybił trafił...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Herne the Hunter
postuje jak opętany!

27-01-2011, 11:35

No kurwa optymistycznie, już teraz faktycznie chyba zrezygnuję nawet jak mają te płyty, też mam swoje zamówienie od listopada i z 10 tytułów z dwoma bujają się już właśnie od tego czasu, że niby mają mieć, ale nigdy nie ma konkretnego terminu. Zaznaczam jednak, że jeszcze kasy nie wtopiłem.
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
Awatar użytkownika
Herne the Hunter
postuje jak opętany!

27-01-2011, 11:41

Ihasan pisze:
Adrian696 pisze:a jedyny właściwy w ich przypadku to 997
bezapelacyjnie.
mnie wyleczyli raz a porządnie, jak czekałem na realizację swojego zamówienia z 4-5 miesięcy. Powiedziałem sobie, że już nigdy więcej nie będę się wkurwiał na tego typu "wytfurenki" bo szkoda czasu przede wszystkim.
Całe szczęście wyciągnąłem całą kasę z powrotem ... od tego momentu nie zamawiam nic z Omnio, choćby byli jedynym sklepem który posiada interesujący mnie towar.
No mnie też już wyleczyli skutecznie i po raz ostatni zrobiłem zamówienie...
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
Aegir
postuje jak opętany!

27-01-2011, 13:18

Jestem ciekaw jak bywało u nich wcześniej. Czy faktycznie dopiero w okresie świąteczno-noworocznym zrobił się u nich zamęt, czy to jednak coś regularnego w ich przypadku. Nie chce już mi się przeglądać forum, ale ma ktoś jakieś niemiłe doświadczenia z innych pór roku? Co do kontaktu ze sklepem to rzeczywiście jest kiepsko. Na mejle trzeba nie raz czekać dość długo, telefon zaś (przynajmniej ten komórkowy) z reguły chyba nie jest odbierany.

Generalnie mimo, że obiecali poprawę, zakupów u nich nie mam zamiaru już robić. Pewnie gdybym przeczytał wcześniej kilka postów na temat sklepu tutaj, w ogóle nie wchodziłbym na ich stronę. Swoją drogą - to tak generalnie na temat kupowania u niezbyt dobrych sprzedawców - dziwię się, że ludzie na allegro kupują u osób mających masę negatywnych komentarzy. Potem widać np. w takim negatywnym wpisie niezadowolonego słowa w stylu "ilość negatywnych komentarzych faktycznie świadczy o sprzedającym". Jakby wcześniej w ogóle nie przemawiało to do wyobraźni kupującego. No chyba, że to magia towaru robi swoje ;)
Awatar użytkownika
Bohdan
weteran forumowych bitew

27-01-2011, 13:28

Od dobrych dwóch lat zawsze był z nimi jakiś problem, czasem drobna pomyłka a czasem większa kiszka - od kiedy zaczęło na stronie ich sklepu przybywać wirtualnego stuffu tym w realu proporcjonalnie była większa kicha.
A najlepszy właśnie był "noworoczny list" i próba samokrytyki.
Żenułacja.
Cykomaton
starszy świeżak

27-01-2011, 13:32

bary06 pisze:
Glene pisze:
Cykomaton pisze:ma ktoś może jakiś numer telefonu do omnio.pl ? od dwóch tygodni nie odpisują na maile a kasy też nie zwrócili...
Ma taki sam problem, tutaj masz numer 48 509 408 908, jak sie dodzwonisz to daj znac jak zalatwiles sprawe.
stacjonarny (12) 661 00 37
Komórki nie odbierają a ten stacjonarny chyba już nieaktualny. Kiedyś zamówiłem u nich winyla za 70 zł za pobraniem przez pomyłkę wysłali go za pobraniem za 180 zł, przeprosili i wysłali jeszcze raz po prawidłowej cenie.
Awatar użytkownika
Kilgore
weteran forumowych bitew

27-01-2011, 20:58

Robiłem u nich zakupy może ze trzy razy, zawsze za pobraniem, po około 20 tytułów wszystko było ok. Ostatni raz w listopadzie.
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

28-01-2011, 12:00

Aegir pisze:Jestem ciekaw jak bywało u nich wcześniej. Czy faktycznie dopiero w okresie świąteczno-noworocznym zrobił się u nich zamęt, czy to jednak coś regularnego w ich przypadku.
odkąd pamiętam zawsze coś tam było nie tak
Cykomaton
starszy świeżak

30-01-2011, 13:47

Nie odpowiedzieli na żadnego z 4 maili ale po sms '' sprawę kieruję na policję'' kontakt był natychmiastowy, płyty oczywiście nie mają i w ramach gratisu można zamówić płytkę 20% droższą...
Awatar użytkownika
TORTURER
w mackach Zła

30-01-2011, 16:09

A jak sprawa wyglada z Agonia aktualnie? Lata nie zamawialem,a wiadomo reputacje maja zla ,no wlasnie zasluzenie czy nie(chodzi mi o obecna solidnosc)??
Death Dwells in Love
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

30-01-2011, 17:38

TORTURER pisze:A jak sprawa wyglada z Agonia aktualnie? Lata nie zamawialem,a wiadomo reputacje maja zla ,no wlasnie zasluzenie czy nie(chodzi mi o obecna solidnosc)??
zamawiasz i po 2 dnach masz
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

30-01-2011, 17:44

Z agonia sprawa ma się tak że problemów nie ma, jedyne co to czasem przysylali mi troche porysowane plyty, lub z obsranymi okladkami od paluchów. \co do realizacji to bez zastrzeżeń
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
rasowy masterfulowicz

30-01-2011, 18:13

jeden nie ma , drugi ma...
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

31-01-2011, 11:28

TORTURER pisze:A jak sprawa wyglada z Agonia aktualnie? Lata nie zamawialem,a wiadomo reputacje maja zla ,no wlasnie zasluzenie czy nie(chodzi mi o obecna solidnosc)??
na 8 zamówionych ostatnio płyt 3 miały uszkodzone/połamane pudełka. i nie wydaje mi sie, żeby to była wina poczty, bo paka zabezpieczona bardzo solidnie. skurwiele świadomie wysłali uszkodzony towar
Awatar użytkownika
boroowa
weteran forumowych bitew

31-01-2011, 13:04

Maleficio pisze:
zamawiasz i po 2 dnach masz
co najwyżej masz maila z potwierdzeniem że zamówienie zaakceptowane :)

Od kilku zamówień wstecz mam problemy z Agonią, teraz mija już ponad m-c odkąd wysłałem kasę a paczki ani widu a ni słychu. Rzekomo została wysłana przed świętami, ale nie mają potwierdzenia nadania - tylko zapewnienie wysyłającego że paczkę na pewno pakował i wysyłał. Ciekakw jestem czy zrealizowaliby zamówienie, jeśli powoływałbym się na przelew bankowy który na pewno wysyłałem, ale nie mam potwierdzenia.

I tak, po wyjaśnieniu sprawy, od dwóch tygodni upraszam się o wysyłkę zaległych płyt - generalnie żenada. To będzie raczej moje ostatnie zamówienie w Agonii, tym bardziej że WHP się mocno rozkręciło a i w Pagan coraz więcej winyli
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
ODPOWIEDZ