WRUST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- holy_sloth
- rozkręca się
WRUST
Od czego by tu zacząć...hmm. Przedstawiam Wam oto zespół, w dwóch słowach Black Metal- w dosłownym tego słowa znaczeniu. Członkowie owego bandu są czarni jak... dobra, żeby rasizmem nie walić, po prostu są czarni. Pochodzą z Botswany. Zapraszam do odsłuchania i podzielenia się wrażeniami.
http://www.youtube.com/watch?v=uNV6yUhV7uc
http://www.youtube.com/watch?v=uNV6yUhV7uc
Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie dobro czyni.
-
- weteran forumowych bitew
Re: WRUST
Oż...
TRV
Co do muzyki, to zmienić nazwę na WURST i będzie juz w miarę nieźle dopasowana do tego co grają.
TRV
Co do muzyki, to zmienić nazwę na WURST i będzie juz w miarę nieźle dopasowana do tego co grają.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- holy_sloth
- rozkręca się
Blutwurst każdy zapewne po pokaźnym pęcie tego w porach ma hehe
- Morbid Marcin
mnie ciekawi, kolego holy_sloth, jak ty zes dotarl do tej kapeli z botswany?
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Morbid Marcin
hehe, nie mozna tego wykluczyc.
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- holy_sloth
- rozkręca się
<kłania się> koleżanko proszę mi mówić, aczkolwiek nie kojarzę abyśmy się zaznajamiali. Jedynie chciałam zaprezentować fenomen, bo niewiele jest zespołów złożonych z afroamerykanów grających ten gatunek, chyba że się mylę.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
i nieprzypadkowo.holy_sloth pisze:Jedynie chciałam zaprezentować fenomen, bo niewiele jest zespołów złożonych z afroamerykanów grających ten gatunek, chyba że się mylę.
ja podziękuję.
- holy_sloth
- rozkręca się
A czy ja mówię, że reprezentują? Czy ja tu nad nimi piałam w zachwytach i spuszczałam się nad każdą nutką? Przedstawiłam ich jako "Black metal- w dosłownym tego słowa znaczeniu" i proszę się odstosunkować. Zamiast całować po stópkach i dziękować, że jesteście bogatsi o ten skrawek wiedzy to jeszcze agresją poczęstowali.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Bo black metal to nie całowanie po stópkach tylko pierdolona wojna.holy_sloth pisze:A czy ja mówię, że reprezentują? Czy ja tu nad nimi piałam w zachwytach i spuszczałam się nad każdą nutką? Przedstawiłam ich jako "Black metal- w dosłownym tego słowa znaczeniu" i proszę się odstosunkować. Zamiast całować po stópkach i dziękować, że jesteście bogatsi o ten skrawek wiedzy to jeszcze agresją poczęstowali.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- holy_sloth
- rozkręca się
Rili?Mój świat się zawalił! Zniszczyłeś moje dziecięce marzenia.Morph pisze: Bo black metal to nie całowanie po stópkach tylko pierdolona wojna.
- holy_sloth
- rozkręca się
O.o0ms pisze:A czy ja mowie, ze ty mowiles? :roll:
..i dalej mi chuja doprawia.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Poza tym, skad wiesz, ze niewiele jest takich zespolow? Kiedy ostatnio odwiedzalas Botswane? Ci akurat nagrali plyte i, powiedzmy, sie wybili. Wolalbym zwracac uwage na zespoly ze wzgledu na ich wartosc muzyczna niz z uwagi na czynniki jak te wyzej. I nie, nie przypierdalam sie do ciebie - to ogolna refleksja
Ostatnio zmieniony 01-02-2011, 23:11 przez 0ms, łącznie zmieniany 2 razy.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
No ale po kiego chwalić się każdą ciekwostką przyrodniczą, skoro w ogóle na to nie zasługują? Suffocation i Blasphemy w zupełności wystarczą.holy_sloth pisze:Jedynie chciałam zaprezentować fenomen, bo niewiele jest zespołów złożonych z afroamerykanów grających ten gatunek, chyba że się mylę.
Coś tam było! Człowiek!
- holy_sloth
- rozkręca się
Zespół się nie "wybił"= nie istnieje.0ms pisze:Poza tym, skad wiesz, ze niewiele jest takich zespolow? Kiedy ostatnio odwiedzales Botswane? Ci akurat nagrali plyte i, powiedzmy, sie wybili. Wolalbym zwracac uwage na zespoly ze wzgledu na ich wartosc muzyczna niz z uwagi na czynniki jak te wyzej. I nie, nie przypierdalam sie do ciebie - to ogolna refleksja
Zwracaj na co chcesz. Nie wszystko musi być robione z powagą godną srającego kota. Ja na nich zwróciłam uwagę bo mnie zaskoczyli, bo to niecodzienny widok.
Widzę, że liczba żeńska nie jest w stanie przebrnąć przez Twą klawiaturę. Trudno, zostanę facetem.
- holy_sloth
- rozkręca się
Re:
Czy ja się chwalę? Czy ja ich rozpatruję pod kątem muzyki? A te dwa zespoły w zupełności wystarczą do czego?Skaut pisze: No ale po kiego chwalić się każdą ciekwostką przyrodniczą, skoro w ogóle na to nie zasługują? Suffocation i Blasphemy w zupełności wystarczą.
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Mieli kiedyś grać na Metalmanii ale Dziuba za mało im zaoferował i nie przylecieli :(
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl