teledysk teledyskiem, ale jaka muzyka -> straszny gniotholy_sloth pisze:http://www.youtube.com/watch?v=uNV6yUhV7uc
:lol:
szkoda czasu.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
teledysk teledyskiem, ale jaka muzyka -> straszny gniotholy_sloth pisze:http://www.youtube.com/watch?v=uNV6yUhV7uc
Miałam na myśli standardową "rozmiarówkę" u tej rasy ;) Chyba że obrabianie żółtków miało być karą dla mnie za spłodzenie tego tematu ;)Skaut pisze:
a czemuż? W gruncie rzeczy cenię baby, które też lubią takie rzeczy oglądać. Myślę, że ten temat jest odpowiedni, więc jeśli masz coś godnego polecenia, to się nie krępuj.
Ano żeby koleżankować/kolegować należałoby wymienić kilka grzecznościowych postówMorbid Marcin pisze:przepraszam, rzadko tu kobiety zagladaja, gdy tak patrze z perspektywy kilku ladnych lat. przepraszam tez, ze niewiedzialem, ze by odpisac - trzeba sie zaznajamiac.holy_sloth pisze:<kłania się> koleżanko proszę mi mówić, aczkolwiek nie kojarzę abyśmy się zaznajamiali.
...i chyba zaczynam wierzyć, że tu faktycznie ani baby, ani kobiety, ani samice nie zaglądają.koreaniec pisze:holy_sloth pisze:
..i dalej mi chuja doprawia.
Że niby mam podnieść swą zacną, zwlec go z półki i radować się dźwiękami bo "polecasz"? Nie chce mi się wstawać.Gore_Obsessed pisze:Polecam RUINS "Satanic bitchpenetration".
Kwestia ta została przewałkowana na wcześniejszych stronach i nawet pojawiła się konkluzja, że temat zostaje przeznaczony do offtopowania.Castor pisze:teledysk teledyskiem, ale jaka muzyka -> straszny gniotholy_sloth pisze:http://www.youtube.com/watch?v=uNV6yUhV7uc
:lol:
szkoda czasu.
Widac nie tylko ja pozno zaskoczylem, skoro haslo padlo wzglednie pozno, heh. Zrzucam wine na nick ;)holy_sloth pisze:...i chyba zaczynam wierzyć, że tu faktycznie ani baby, ani kobiety, ani samice nie zaglądają.koreaniec pisze:holy_sloth pisze:
..i dalej mi chuja doprawia.
Brak ci skrajnego maniactwa.holy_sloth pisze:Że niby mam podnieść swą zacną, zwlec go z półki i radować się dźwiękami bo "polecasz"? Nie chce mi się wstawać.
Owszem, w kwestii tej płyty przyznaję- brak miGore_Obsessed pisze:Brak ci skrajnego maniactwa.holy_sloth pisze:Że niby mam podnieść swą zacną, zwlec go z półki i radować się dźwiękami bo "polecasz"? Nie chce mi się wstawać.
afro..co? czarnuchów znaczy? <odklania sie>holy_sloth pisze:<kłania się> koleżanko proszę mi mówić, aczkolwiek nie kojarzę abyśmy się zaznajamiali. Jedynie chciałam zaprezentować fenomen, bo niewiele jest zespołów złożonych z afroamerykanów grających ten gatunek, chyba że się mylę.
haha wydziaram to sobie :DMorph pisze:Bo black metal to nie całowanie po stópkach tylko pierdolona wojna.holy_sloth pisze:A czy ja mówię, że reprezentują? Czy ja tu nad nimi piałam w zachwytach i spuszczałam się nad każdą nutką? Przedstawiłam ich jako "Black metal- w dosłownym tego słowa znaczeniu" i proszę się odstosunkować. Zamiast całować po stópkach i dziękować, że jesteście bogatsi o ten skrawek wiedzy to jeszcze agresją poczęstowali.
Ale rasiol! Nie wolno tak mówić <grozi palcem> xDwhite_pony pisze:afro..co? czarnuchów znaczy? <odklania sie>holy_sloth pisze:<kłania się> koleżanko proszę mi mówić, aczkolwiek nie kojarzę abyśmy się zaznajamiali. Jedynie chciałam zaprezentować fenomen, bo niewiele jest zespołów złożonych z afroamerykanów grających ten gatunek, chyba że się mylę.
Proponuję na członku ;] w formie rozwijanego papirusu xDwhite_pony pisze:haha wydziaram to sobie :DMorph pisze:Bo black metal to nie całowanie po stópkach tylko pierdolona wojna.holy_sloth pisze:A czy ja mówię, że reprezentują? Czy ja tu nad nimi piałam w zachwytach i spuszczałam się nad każdą nutką? Przedstawiłam ich jako "Black metal- w dosłownym tego słowa znaczeniu" i proszę się odstosunkować. Zamiast całować po stópkach i dziękować, że jesteście bogatsi o ten skrawek wiedzy to jeszcze agresją poczęstowali.
Oddajcie LoLa Forumowi ;DMorph pisze::lol:
EDIT:
PRZYWRÓĆCIE LOL'A