DECAPITATED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: Decapitated
poczekamy, posłuchamy, zobaczymy
- Castor
- weteran forumowych bitew
to zależy od tego co grają, tzn utwory z których płyt, jeśli z "Revelation" i późniejszych to faktycznie zespół wypada kiepsko, ale jak grają coś starszego to miazga, a taki Decapitated nigdy im nie dorówna!gelO pisze:Vader na koncertach teraz jest cieniutki.

- wombat
- zaczyna szaleć
przykro mi, ale na chwile obecna decapitated > vader.Castor pisze:a taki Decapitated nigdy im nie dorówna!
- Castor
- wombat
- zaczyna szaleć
możliwe, chociaż to i tak dwie różne nisze są jednakCastor pisze:ale jeśli chodzi o całokształt to jednak VADER > DECAPITATED ;p
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
--->Wieści<--- o nowej płycie.
Ciekawy zwłaszcza ten fragment:
"We are recording fully live drums — no triggers or plastic sounding stuff whatsoever, [...] because of this, in my opinion, the sound will be original and will help us to avoid the so-called 'machine gun effect."
Również to:
Daniel has surprised us with his approach towards recording using millions of — often weird — solutions, e.g. a piano or using the corridor of Radio Gdansk.
Ciekawy zwłaszcza ten fragment:
"We are recording fully live drums — no triggers or plastic sounding stuff whatsoever, [...] because of this, in my opinion, the sound will be original and will help us to avoid the so-called 'machine gun effect."
Również to:
Daniel has surprised us with his approach towards recording using millions of — often weird — solutions, e.g. a piano or using the corridor of Radio Gdansk.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Xapapote
bardzo ładna paniserwantez pisze:się porobiło....w szpilach za bębnami?...gary jej pomyliły?:)
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Scaarph
jak na konia ;)Xapapote pisze:bardzo ładna paniserwantez pisze:się porobiło....w szpilach za bębnami?...gary jej pomyliły?:)
a tak w ogóle to jeeezu, co tu się wypisuje

- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DECAPITATED
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Fajny filmik. Tak jak nigdy specjalnie nie śledziłem kariery tego zespołu, tak po ostatnich wieściach jestem całkiem ciekawy nowej płyty.
Piękne podejście do tematu."We are recording fully live drums — no triggers or plastic sounding stuff whatsoever, [...] because of this, in my opinion, the sound will be original and will help us to avoid the so-called 'machine gun effect."
- Castor
- Maleficio
- Kontakt:
Zajebiste okładka... wręcz idealne pasująca do ich konceptu
- Najprzewielebniejszy
Piszczałka??Castor pisze:okładka do nowej płyty:
WTF??
-
- zaczyna szaleć
To chyba dzieło Jaszaka
- Castor
raczej nie, no bo gdzie u licha jest widelec? ;DAnalripper pisze:Piszczałka??Castor pisze:WTF??

-
- zaczyna szaleć
w sensie,że jest autorem zdjęcia,chociaż może to rzeczywiście jego dziecko?;)kregozmyk pisze:W sensie, że na zdjęciu jest jego dziecko?;)
- Gore_Obsessed
Fajna okładka. Zaskoczyli mnie na plus. Zupełnie nie w ich stylu, ale dobrze się prezentuje. To samo co u AZARATH.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Ciekawe czy muzyka pójdzie w równie nieoczekiwanym kierunku, nie ukrywam, że strasznie jestem ciekawy co tam Vogg przygotuje z nową załogą.
The madness and the damage done.
- Xapapote
Koleś wymiata. Tu nie ma co triggerować.Pteroczłek pisze:Fajny filmik. Tak jak nigdy specjalnie nie śledziłem kariery tego zespołu, tak po ostatnich wieściach jestem całkiem ciekawy nowej płyty.Piękne podejście do tematu."We are recording fully live drums — no triggers or plastic sounding stuff whatsoever, [...] because of this, in my opinion, the sound will be original and will help us to avoid the so-called 'machine gun effect."
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..