01.06.2011 Korn w Warszawie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Castor
- weteran forumowych bitew
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- white_pony
Re: 01.06.2011 Korn w Warszawie
nile jest bardzo wymagającą muzyką. wymaga odemnie drakonskiego wysiłku wysłuchanie jakiejkolwiek ich płyty od początku do konca.
do not make equal what is unequal
- Deathless King
"Maaaamaaaaaaaaaaaaa, a oooooon mooooowi ze naaaaajl nie jest wymaaagaaaajacaaa muzykaaaaaaaaa" ;-P
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
-
- rasowy masterfulowicz
Castor nie pisal, ze nie slyszy ciezaru i oryginalnosci, napisal, ze to mu nie wystarcza zeby stwierdzic, ze to zajebisty band.Riven pisze:jak nie slyszysz ciezaru na debiucie korn i nie dostrzegasz oryginalnosci ich riffow to jestes gluchy
Ja tam lubie Korn i Morbid Angel i Nile. Morbid Angel cenie z tej trojki oczywiscie najbardziej.
I AM MORBID
- Riven
- Kontakt:
wczesniej pisal, ze to kompletne gowno. jesli jednoczesnie slyszy w tym ciezar i oryginalnosc, to jak moze uznawac to za gowno? moze mu sie nie podobac, ale te dwa stanowiska sa kompletnie sprzeczne. do tego pilem.
this is a land of wolves now
- Castor
Widzisz Mort, ale to niby ja i tylko ja, mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem, Riven jest "cacy".Mort pisze:Castor nie pisal, ze nie slyszy ciezaru i oryginalnosci, napisal, ze to mu nie wystarcza zeby stwierdzic, ze to zajebisty band.Riven pisze:jak nie slyszysz ciezaru na debiucie korn i nie dostrzegasz oryginalnosci ich riffow to jestes gluchy
Ja tam lubie Korn i Morbid Angel i Nile. Morbid Angel cenie z tej trojki oczywiscie najbardziej.

-
- rasowy masterfulowicz
dziwna sprawa, nie przeczeRiven pisze:wczesniej pisal, ze to kompletne gowno. jesli jednoczesnie slyszy w tym ciezar i oryginalnosc, to jak moze uznawac to za gowno? moze mu sie nie podobac, ale te dwa stanowiska sa kompletnie sprzeczne. do tego pilem.
I AM MORBID
- Castor
Riven przeczytaj to spokojnie i powiedz co z tego zrozumiałeś??Castor pisze:Stwierdzenie, że Kron to gówno jest dla mnie tak samo przesadzone, jak to że Korn jest zajebisty bo jest tam: "kurewski ciezar, bardzo nietypowy sposob grania na gitarze, mocno zaangazowany wokal, swietne aranzacje, dynamika, fajne patenty z kobza...". Uspokoiłem Cię?gelO pisze:Castor mnie rozpierdala, Korn gówno, a Głano Ejps to zajebisty zespół????
Kiedyś zgodziłbym się z Tobą, z Rivenem i każdym innych, kto twierdzi że Korn to zjawisko, ale dziś uważam takie stwierdzenia za przesadzone. I powiem to jeszcze raz kiedyś lubiłem takie granie, nawet bardzo, ale dziś nie mogę już tego słuchać.

- Riven
- Kontakt:
jeszcze wczoraj bylo "straszne gowno, ktorego nie da sie sluchac", teraz pewnie napiszesz ze zartowales, bo sie okazalo ze na forum o death metalu takie stanowisko nie jest juz tak chwalebne jak 10 lat temu ;) spox, mi juz styknie tej dyskusji. wracaj do krokodyla i bywaj zdrow!
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Zajebisty flejm :)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Riven
- Kontakt:
to Ty chyba od niedawna tu jestes i flejmow nie widziales, ja sie nawet nie zdazylem wpienic jeszcze :lol:
- Castor
Nie do końca zrozumiałeś o co mi chodziło więc spróbuj jeszcze raz, tylko może później jak ciśnienie Ci spadnie, nerwy ustąpią, bo masz chyba przez to zaciemniony umysł :PRiven pisze:jeszcze wczoraj bylo "straszne gowno, ktorego nie da sie sluchac", teraz pewnie napiszesz ze zartowales, bo sie okazalo ze na forum o death metalu takie stanowisko nie jest juz tak chwalebne jak 10 lat temu ;) spox, mi juz styknie tej dyskusji. wracaj do krokodyla i bywaj zdrow!
Również zdrowia życzę ;)

- Morph
- Kontakt:
HateFire'a coś kojarzę z zeszłej dekady jeszcze.Riven pisze:to Ty chyba od niedawna tu jestes i flejmow nie widziales, ja sie nawet nie zdazylem wpienic jeszcze :lol:
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Hatefire
Dobrze kojarzysz. Tylko przerwę miałem długą :)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Scaarph
- zahartowany metalizator
o, to o mnie :) na szczęście mi można, z tytułu mojego dyletantyzmu. fajnie jest być dyletantem: można stwierdzić że coś jest chujowe nie musząc tego w ogóle słuchać. no bo inaczej trzeba by było się przemęczyć przez setki chujowych płyt, wyrzygać się z pięć razy przy tym i pociąć do kości, a tu potem się wchodzi na internet i co? ano okazuje się że jakiś chujowy zespół jest tak naprawdę zajebisty, mimo swojej chujowości. no i trzeba do lekarza żeby rany szył i odszczekać też trzeba. i potem się słucha takich chujowych zespołów bo są zajebiste, choć tak naprawdę chujowe. co innego ja: mogę se wrzucić korn i deftones do jednego worka z podpisem "chujowość" i mieć to w dupie. no ale specom takie wysoce dyletanckie zachowanie nie przystoi. leszcze :P[V] pisze: deftones jest zespolem ZNACZNIE lepszym. jesli ktos twierdzi inaczej nigdy tak naprawde nie sluchal tych zespolów i wjebal wszystko do jednego wora jak leci.
ale korna to nawet ze trzy czy cztery kaseciny kiedyś miałem, i nawet przesłuchałem je kilka razy. deftones natomiast z urzędu ląduje w kiblu :)
- white_pony
-
typowy przypadek zajebiscie zadowolengo z siebie metalowego dyletanta;))Scaarph pisze:o, to o mnie :) na szczęście mi można, z tytułu mojego dyletantyzmu. fajnie jest być dyletantem: można stwierdzić że coś jest chujowe nie musząc tego w ogóle słuchać. no bo inaczej trzeba by było się przemęczyć przez setki chujowych płyt, wyrzygać się z pięć razy przy tym i pociąć do kości, a tu potem się wchodzi na internet i co? ano okazuje się że jakiś chujowy zespół jest tak naprawdę zajebisty, mimo swojej chujowości. no i trzeba do lekarza żeby rany szył i odszczekać też trzeba. i potem się słucha takich chujowych zespołów bo są zajebiste, choć tak naprawdę chujowe. co innego ja: mogę se wrzucić korn i deftones do jednego worka z podpisem "chujowość" i mieć to w dupie. no ale specom takie wysoce dyletanckie zachowanie nie przystoi. leszcze :P[V] pisze: deftones jest zespolem ZNACZNIE lepszym. jesli ktos twierdzi inaczej nigdy tak naprawde nie sluchal tych zespolów i wjebal wszystko do jednego wora jak leci.
ale korna to nawet ze trzy czy cztery kaseciny kiedyś miałem, i nawet przesłuchałem je kilka razy. deftones natomiast z urzędu ląduje w kiblu :)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Nie widze w tym nic złego ;)) NIe każdy ma chęć bycia "wielce oświeconym".
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Scaarph
- zahartowany metalizator
w rzeczy samej, panie kolego, w rzeczy samej. czyż życie nie jest piękne? :D[V] pisze: typowy przypadek zajebiscie zadowolengo z siebie metalowego dyletanta;))