d.USK
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- Glene
- weteran forumowych bitew
Re: d.USK
Całkowicie zaskoczyla mnie ta informacja. Nazwa jak nazwa. Ze składu jak patrze to zostal tylko gitarzysta i perkusista, ciekawe czy reszta skladu sprosta poziomowi Disembowelment. Wlasnie slucham kawalka z myspace i jest dobrze.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Lepsza taka, niż t.USK.Scaarph pisze:nazwa nie wróży nic dobrego.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Grindead
- postuje jak opętany!
....this project encapsulates the classic, brooding,sombre brutality of diSEMBOWELMENT, and brings with it the antecedents of classic Trial of The Bow ambience and atmosphere
Ech... tak sobie siedze i mysle, ze jednak fajnie ze jeszcze sie nie zachlalismy na smierc, warto czekac na takie akcje.
Ech... tak sobie siedze i mysle, ze jednak fajnie ze jeszcze sie nie zachlalismy na smierc, warto czekac na takie akcje.
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- Morbid Marcin
nazwa bez sensu, tym bardziej ze tych duskow juz mnostwo jest/bylo. szczegolnie doomowy dusk z usa, ktory byl przedobry i moze sie mieszac.
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Glene
Jednak sesns moim zdaniem jest, nawiazuja do epki i nazwy zespolu jak juz to wylozyl Drone, w dodatku graja ciezka i mroczna muze, moim zdaniem w nazwie wszystko gra, a ze malo oryginalna to trudno mi to nie przeszkadza liczy sie muzyka.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Nie wiem z jakich powodow zmienili nazwe.poprzednia byla o wiele lepsza,bardziej rozpoznawalna. Cieszy mnie jedynie fakt,ze ten utwor z My Space jest naprawde ZAJEBISTY i jak taka bedzie cala plyta to jestem kupiony.Glene pisze:Jednak sesns moim zdaniem jest, nawiazuja do epki i nazwy zespolu jak juz to wylozyl Drone, w dodatku graja ciezka i mroczna muze, moim zdaniem w nazwie wszystko gra, a ze malo oryginalna to trudno mi to nie przeszkadza liczy sie muzyka.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Morbid Marcin
no pewnie zmienili, bo tylko dwoch ich gra ze starego skladu.
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....