DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Re: DEATH
ja ostatnio odkrylem Spiritual healing na nowo... ale jesli o ten zepsol to Human rzadzi niepodzielnie... jak wyszedl to po prostu wbil w glebe. Zawsze bede Human rozpatrywal wlasnie pod kątem wrazenia jakie na mnie zrobil kiedy pierwszy raz go usllyszalem,masakra.
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
najbardziej lubię debiut, dwójkę i... ostatnią płytę ;) pozostałe mogłyby właściwie nie istnieć, ale mimo to daleki jestem od twierdzenia, ze to jakieś gówna. faktem jest jednak, że w zasadzie już do nich nie wracam. nie mam ochoty i tyle
- boroowa
- weteran forumowych bitew
Wszystko do "Leprosy" włącznie jest arcyzajebiste (włączając demówki DEATH/MANTAS). "Spiritual Healing" ujdzie, ale to od tej płyty zaczęło mało-treściwe-za-to-onanistyczne harcowanie na gitarce, które osiągnęło swoje apogeum na ITP i S.
Ostatnia studyjna płyta była najlepszym albumem od czasów "Leprosy", ale i tak pozostaje daleko za debiutem i dwójką
Ostatnia studyjna płyta była najlepszym albumem od czasów "Leprosy", ale i tak pozostaje daleko za debiutem i dwójką
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
Najbardziej lubię Scream Bloody Gore, Leprosy i Human, trzy dość różne, ale totalnie zajebiste albumy. Spiritual Healing również bardzo dobre, choć zajęło mi trochę czasu docenienie tego albumu. Sound of Perseverance, gdyby tam jakiś inny wokal zrobić, byłaby bardzo dobra, jest tam sporo fajnych melodyjek, choć nie mogę się doszukać tej strasznej wirtuozerii i jazzu, o których to czasami jacyś wojownicy opowiadają. Kiedyś bardzo szalałem za ITP, ale z czasem emocje opadły i teraz mi się ta płyta trochę naiwna wydaje. Symbolic jest dość przepitolony, zresztą ta 'lekka' produkcja też tu robi swoje. Mimo wszystko są tam fajne kawałki, jak Misanthrope, tytułowy czy 1000 Eyes.
- ultravox
Ja też bardzo długo przekonywałem się do tej płyty, ale lubię jej od czasu do czasu posłuchać.martyrdoom pisze:Spiritual Healing również bardzo dobre, choć zajęło mi trochę czasu docenienie tego albumu.
Zawsze niszczy mnie ten fragment -
Some say she's naive, she's a stupid bitch
Some say to forgive, guilty she should die
;)
-
Nurni Flowenol
- zaczyna szaleć
Moim zdaniem nie nagrali słabej płyty.Morbid ma Heretic,Kanibale Buthered i Gore Obsessed,Immolation Harnessing Ruin,a Chuck ni chuja.Podium to:Human,Leprosy i Sound of Perseverence.
- lucass
Spoko słysze roznice miedzy dosłownie kazda płyta Death bo kazda jest inna i kazda zajebiscie lubie. Nie czytałem wątku od poczatku i tak sobie luzno pozwoliłem na to "pierdolenie".shitfun pisze:jeśli ktoś nie słyszy róznicy między human a scream to nie mój problem. nie mówię, że to złe granie, tylko że inne
LEGALISE DRUGS & MURDER
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
mimo wielu prob, nigdy nie moglem sie przekonac do Spiritual Healing. poza tytulowym utworem nie slyszalem tam po prostu nic interesujacego. sprobuje sie z nia zmierzyc w najblizszym czasie, bo moze to jakis wyjatkowo trudny orzech do zgryzienia
this is a land of wolves now
-
[V]
Biedny album, nic nie straciles.Riven pisze:mimo wielu prob, nigdy nie moglem sie przekonac do Spiritual Healing. poza tytulowym utworem nie slyszalem tam po prostu nic interesujacego. sprobuje sie z nia zmierzyc w najblizszym czasie, bo moze to jakis wyjatkowo trudny orzech do zgryzienia
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
IRONMIL pisze: Kto wie czy to nie jest właśnie ich najlepsza płyta...
hehe, spox, sprawdze tym predzej ;)[V] pisze: biedny album,nic nie straciles.
this is a land of wolves now
- Rattlehead
Każdy album jest arcygenialny, a Chuck był arcygenialnym kompozytorem i instrumentalistą - tylko tyle chciałem dodać od siebie.
support music, not rumors
- Herne the Hunter
- postuje jak opętany!
Wszystkie płyty Death są doskonałe, nie ma słabej. Tyle ode mnie.
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
- Lykantrop
Lecz poza domem tym tego nie rozgłaszaj, albowiem służby specjalne przez żydów opanowane, za prawdy owej głoszenie mścić się mogą.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- lucass
Jak dla mnie chyba najlepszy obok jedynki. Wogóle to pierwsza płyta Death jaka słyszałem.Riven pisze:mimo wielu prob, nigdy nie moglem sie przekonac do Spiritual Healing. poza tytulowym utworem nie slyszalem tam po prostu nic interesujacego. sprobuje sie z nia zmierzyc w najblizszym czasie, bo moze to jakis wyjatkowo trudny orzech do zgryzienia
LEGALISE DRUGS & MURDER
- Maleficio
- Kontakt:
Twoją miłość do rudej baby można jeszcze znieść... jakoś, ale to co mówisz teraz to już pozostawia absmak.Rattlehead pisze:Każdy album jest arcygenialny, a Chuck był arcygenialnym kompozytorem i instrumentalistą - tylko tyle chciałem dodać od siebie.
- Morbid Marcin
absmak moze byc tylko przerazajacy!
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....