ja będę raczej :P
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
i wszystko jasne ;-)Analripper pisze:Goatville, no tak :)
robisz gigi w Kraku? a gdzie zwykle jeśli można spytać?white_pony pisze:trzeba sie bedzie zainteresowac tymi ekipami i posciagac je do krakau. niech sie cos zacznie w koncu dziac w tym smutnym jak pizda miescie.
Do tego dążymy... współpraca ze stolicą jest... także gdy pojawi się tam coś z zagramanicy, to będziemy starać się ściągać ich do Koziego Grodu.Glene pisze:Fajnie by bylo jakby w Lublinie byla jakas stonerowo/sludgeowa impreza seryjna w przystepnej cenie.
dobra to ja poproszę o Elektrycznego Czarodzieja ;-)miod3k pisze:gdy pojawi się tam coś z zagramanicy, to będziemy starać się ściągać ich do Koziego Grodu.
z KaeNu to znałem właścicielkę czy tam jak to tam :)white_pony pisze:oj amatorsciutko. lubie face2face - maja zajebiscie klimatyczną sale. w krakowie jest troche problem...kawiarnia naukowa jest ok ale maleńka, w face2face prują sie sąsiedzi i kumpel juz ma rozprawe na plecach, w imbirze nie lubie własciciela w sports pubie gra raczej sama frajernia a kazamaty, forty itp są znowu za wielkie jak na moje mozliwosci. zwykle jak cos robie to robie na wlasny uzytek, ale jakby był impuls to czemu nie, moge sprobowac cos pomoc. jakies plakaty, tego typu opcje - zawsze chetnie. teraz bede organizował gig 9 kwietnie najprawdopodobniej w tym f2f, moze kurwy konfidenckie nie beda dzwonic po psiarnie.