TYRANTS BLOOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Mental
- weteran forumowych bitew
TYRANTS BLOOD
Nazwa ta obiła mi się o uszy już przy okazji ukazania się debiutu, którego jednak nie miałem okazji słyszeć. 3 kawałki na splicie z BLASPHEMOPHAGHER i ALMIGHTY SATHANAS były bardzo obiecujące, ale to co dzieje się na najnowszej płycie pt. "Crushing Onward Into Oblivion", to srogie przegięcie. W zasadzie wszystko zostało ujęte w tej recenzji http://masterful-magazine.com/recenzja_ ... je&id=2840, więc nie będe się rozpisywał bo mi się, kurwa, nie chce.
Dodam tylko, że materiał naprawdę miażdży i jak jesteście zainteresowani (a powinniście być!) to powinien jeszcze leżeć w SELFMADEGOD, a jak nie to żałujcie i ściągajcie z netu, tylko nie zapomnijcie kupić jakiś dobry klej do naklejanie nadruków na płytę. W sumie do oryginału nie dodali farbek do malowania corpsepaintu z kolegami na lekcjach plastyki, ani zeszytu do religii z pentagramem, ale chyba można im to wybaczyć.
http://www.myspace.com/tyrantsblood
Dodam tylko, że materiał naprawdę miażdży i jak jesteście zainteresowani (a powinniście być!) to powinien jeszcze leżeć w SELFMADEGOD, a jak nie to żałujcie i ściągajcie z netu, tylko nie zapomnijcie kupić jakiś dobry klej do naklejanie nadruków na płytę. W sumie do oryginału nie dodali farbek do malowania corpsepaintu z kolegami na lekcjach plastyki, ani zeszytu do religii z pentagramem, ale chyba można im to wybaczyć.
http://www.myspace.com/tyrantsblood
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: TYRANTS BLOOD
Przeoczyłem temat. "Crushing..." bardzo smakowity ochłap mięcha, o reszcie się nie wypowiadam, bom nie słyszał. Zdecydowanie jedna z lepszych pozycji minionego roku - oldskulowo, żwawo, ale nie pozbawione własnego charakteru. Muszę jeszcze raz przysiąść do tego materiału i skrobnąć nieco więcej.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- ultravox
- zahartowany metalizator
Znakomity zespół z własną wizją ekstremalnej muzyki. Wierzę, że ich kolejny materiał rozpierdoli wszystko w drobny mak.
Dla niezorientowanych w temacie -
Dla niezorientowanych w temacie -
- BadBlood
w zasadzie nie wypada mi się nie zgodzić ;) mocny band, a mam wrażenie płyta kompletnie niezauważona przeszła.Mental pisze:W zasadzie wszystko zostało ujęte w tej recenzji http://masterful-magazine.com/recenzja_ ... je&id=2840
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
-
- zaczyna szaleć
Czy wam też czwarty kawałek urywa się w połowie ? Błąd czy efekt zamierzony ?
Ubiegłoroczny album klasa - zgodzę się z tym co ktoś wyżej napisał - każde ich nowe wydawnictwo jest lepsze od poprzedniego (nie słyszałem tylko splitu "Bestial Prayers of the Black Goat"). Podobnie jak ultravox pokładam ogromne nadzieje w tej kapeli.
- Mental
kup płytę, to ci się nie będzie urywał.LastOneOnEarth pisze:Czy wam też czwarty kawałek urywa się w połowie ? Błąd czy efekt zamierzony ?
-
- zaczyna szaleć
Inaczej pytanie sformułuję. Czy Behold The Conqueror trwa tylko 1:45 ?
- Scaarph
- zahartowany metalizator
-
- zaczyna szaleć
Jeszcze raz dzięki.
A płyta zajebista. Tylko ten czwarty kawałek mnie denerwuje.
A płyta zajebista. Tylko ten czwarty kawałek mnie denerwuje.
- Mental
nie wiem kurwa skąd wy bierzecie te płyty, ale "behold the conqueror" nie trwa 1:45, ani żaden inny. nic nie przerywa i bynajmniej nie jest to czwarty utwór. macie chujowe i źle podpisane mp3.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
?
http://www.metal-archives.com/release.php?id=230303
to nie jest prawidłowa setlista? i nie chodzi o jego przerywanie tylko o to, że kończy się tak jakby się nagle urywał
http://www.metal-archives.com/release.php?id=230303
to nie jest prawidłowa setlista? i nie chodzi o jego przerywanie tylko o to, że kończy się tak jakby się nagle urywał
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Mental

płyta trwa prawie 32min.
- Lykantrop
31:32 dokładnie. Widocznie kilka sztuksów trefnych musiało wyjść.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- zaczyna szaleć
Ja się przyznaję, że akurat tej płyty nie mam jeszcze w oryginalnej wersji. Może to nie wina tłoczni, ale gościa, który chciał się podzielić materiałem w sieci. Kolejna nauczka, żeby nie wierzyć na 100 % MA i że wersje wypożyczone mogą się różnić od kupionych nie tylko jakością ;) Znalazłem sobie na youtube ten właściwy czwarty kawałek i całkiem zajebisty moment mnie ominął. Teraz bez żadnych ale trzeba dokonać niezwłocznie zakupu.
-
- zaczyna szaleć
Właśnie zauważyłem, że Invictus na myspace też ma źle podpisane mp3. Taka ciekawostka.
- Góral
- w mackach Zła
Wcześniej znałem ten zespół tylko z racji splitu z Blasphemophagher/Almighty Sathanas, utwory były dobre ale nic poza tym.
Od niedawna jestem posiadaczem "Crushing Onward Into Oblivion" i wciąż zbieram zęby z podłogi, aż takiego wzrostu poziomu się nie spodziewałem. Co prawda słyszałem kiedyś tam w audycji Thrashing Madness 2 utwory z tego albumu, ale nie zwiastowało to aż takiego wpierdolu.
Ten materiał aż kipi wściekłością, wkurwieniem, chęcią rozpierdolenia wszystkiego. Wokale to sam jad. Zero litości, zdecydowanie jedna z lepszych pozycji w 2010 r, żałuję, że wcześniej się za to nie zabrałem.
Od niedawna jestem posiadaczem "Crushing Onward Into Oblivion" i wciąż zbieram zęby z podłogi, aż takiego wzrostu poziomu się nie spodziewałem. Co prawda słyszałem kiedyś tam w audycji Thrashing Madness 2 utwory z tego albumu, ale nie zwiastowało to aż takiego wpierdolu.
Ten materiał aż kipi wściekłością, wkurwieniem, chęcią rozpierdolenia wszystkiego. Wokale to sam jad. Zero litości, zdecydowanie jedna z lepszych pozycji w 2010 r, żałuję, że wcześniej się za to nie zabrałem.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Mental
nowy ochłap "Spiral Sea" http://www.reverbnation.com/play_now/17153650#
- Mental
wyjszła już ta nowa płyta, ktoś z was misie-pysie będzie miał to w pl?
- Drone
Znakomita wiadomość! Jak przykro, że nikt nie skomentował - czekam z utęskinieniem na ten krążek, zwłaszcza po tym, co zobaczyłem na koncercie.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.