VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: VADER
ten tytul nowej plyty,te nieustanne roszady personalne,te 3294893483204 koncertów które trzeba zagrac w skali roku,w takich warunkach nie da sie nic sensownego nagrac.i ten proces ciagnie sie w przypadku tego zespolu od lat. odpierdalanie panszczyzny i tyle.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Słyszałem, że Peter kupił sobie nowe struny...
A tak na poważnie, to jest trochę przesady w tym jebaniu wejdra wszem i wobec. Jest gro kapel, które ciachają kupony, a dalej cieszą się uznaniem.
A tak na poważnie, to jest trochę przesady w tym jebaniu wejdra wszem i wobec. Jest gro kapel, które ciachają kupony, a dalej cieszą się uznaniem.
- Glene
- weteran forumowych bitew
Idelanie to zobrazowales(tu odnosze sie do posta V) powinien sobie zrobic dluzsza przerwe od koncertow, nagran, nabrac nowych sil rozejrzec sie w okolo i poszukac nowych inspiracji, pomyslow jak tak bardzo chce i musi grac, moze wtedy by cos z tego wyszlo.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
nie ma takiej opcji. trzeba grać grać grać, a nie nabierać sił i szukać inspiracji i pomysłów. Peter pójdzie kiedyś na emeryturę to wtedy sobie odpocznie i pomyśli.Glene pisze: powinien sobie zrobic dluzsza przerwe od koncertow, nagran, nabrac nowych sil rozejrzec sie w okolo i poszukac nowych inspiracji, pomyslow
-
wiadomo ze takie zespoly jak VADER,OBITUARY,GRAVE czy PESTILENCE maja wspaniala przeszlosc,ale kogo tak naprawde jaraja te ich nowe dokonania? nagrywaja cos tam sobie i gro oddanych [troche zaslepionych hehe] fanów to lyka,ale to uderzenie,ta pasja i serce do gry to juz tylko jakies mgliste wspomnienie..est pisze:Jest gro kapel, które ciachają kupony, a dalej cieszą się uznaniem.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Glene
A jakie zespoly masz na mysli? Nie wiem, jak dla mnie wplyw ma na to, po czesci to, ze Vader jest z Polski i czesciej po prostu o nich slychac, no i te wszystkie akcja ze zmiana skaldu, slabe plyty, spadek formy koncertowej, troche sie tego nazbieralo.est pisze:Słyszałem, że Peter kupił sobie nowe struny...
-
no od tego nieustannego grania to juz nie jednemu sie zbieralo na wymioty i nikogo pózniej nie dziwilo ze powstawaly takie bezplciowe, suche jak wiór 'dziela'Bonny pisze:nie ma takiej opcji. trzeba grać grać grać, a nie nabierać sił i szukać inspiracji i pomysłów. Peter pójdzie kiedyś na emeryturę to wtedy sobie odpocznie i pomyśli.Glene pisze: powinien sobie zrobic dluzsza przerwe od koncertow, nagran, nabrac nowych sil rozejrzec sie w okolo i poszukac nowych inspiracji, pomyslow
- Glene
Taaa taka opcja to tylko w przypadku Lemmego wchodzi w gre;)Bonny pisze:nie ma takiej opcji. trzeba grać grać grać, a nie nabierać sił i szukać inspiracji i pomysłów. Peter pójdzie kiedyś na emeryturę to wtedy sobie odpocznie i pomyśli.Glene pisze: powinien sobie zrobic dluzsza przerwe od koncertow, nagran, nabrac nowych sil rozejrzec sie w okolo i poszukac nowych inspiracji, pomyslow
-
Ależ oczywiście masz rację, tylko, że w przypadku wiadera, niektórych (chuj wie czemu) to wyjątkowo boli! Być może dlatego, że[V] pisze:wiadomo ze takie zespoly jak VADER,OBITUARY,GRAVE czy PESTILENCE maja wspaniala przeszlosc,ale kogo tak naprawde jaraja te ich nowe dokonania? nagrywaja cos tam sobie i gro oddanych [troche zaslepionych hehe] fanów to lyka,ale to uderzenie,ta pasja i serce do gry to juz tylko jakies mgliste wspomnienie..est pisze:Jest gro kapel, które ciachają kupony, a dalej cieszą się uznaniem.
Glene pisze:jak dla mnie wplyw ma na to, po czesci to, ze Vader jest z Polski.
- empir
- zahartowany metalizator
A ja sobie wczoraj po obiadku posłuchałem pierwszy raz od ponad roku tego nowego wajdera. Nie taka zła ta płyta. No ale za dobra też nie.
Wracając do niusa, ciekawe w końcu jak to było z tym odejściem.
Wracając do niusa, ciekawe w końcu jak to było z tym odejściem.
- Najprzewielebniejszy
ten James Stewart wyglada na zdejciu ze strony Vader identycznie jak Darek, ten co grał kiedys w Hate, kurde, naprawde sie pomylilem.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Rey się obciął, a widziałeś żeby w Vader grał ktoś bez długich pukli...?empir pisze:ciekawe w końcu jak to było z tym odejściem
Peter z Mario muszą dbać nawet o takie szczegóły, dobro zespołu na pierwszym miejscu. na pomysły i odpoczynek nie ma już czasu.
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
Cos w tym jest!!:)Analripper pisze:ten James Stewart wyglada na zdejciu ze strony Vader identycznie jak Darek, ten co grał kiedys w Hate, kurde, naprawde sie pomylilem.
- Castor
To poważny problem, ponieważ niezwykle ciężko jest nagrać porządny materiał, przy tak wielkiej liczbie koncertów, jaką Vader gra każdego roku. Podobnie było w Hate przy okazji nagrywania "Erebos". Chłopaki zagrali parę tras, a płytę z braku dostatecznej ilości czasu, potraktowali po macoszemu. Efektem tego jest najsłabszy album w historii tego zespołu. Jedynym zespołem w Polsce, który godzi te dwie kwestie to Behemoth, ale oni mają nieco inny system pracy nad nowym materiałem niż Vader.[V] pisze:ten tytul nowej plyty,te nieustanne roszady personalne,te 3294893483204 koncertów które trzeba zagrac w skali roku,w takich warunkach nie da sie nic sensownego nagrac.i ten proces ciagnie sie w przypadku tego zespolu od lat. odpierdalanie panszczyzny i tyle.
Poza tym uważam, że Peterowi wcale nie zależy już na nagraniu dobrego materiału, teraz bardziej zależy mu na kasie, którą zarabia na koncertach.

- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Najprzewielebniejszy
i to jest doskonały i trafiający w sendo post:-)!!!
Dzięki Castor, że podzieliłeś się z nami tymi informacjami, co pozwoliło rozwikłać kilka istotnych kwestii:-)!!!
Dzięki Castor, że podzieliłeś się z nami tymi informacjami, co pozwoliło rozwikłać kilka istotnych kwestii:-)!!!
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Lykantrop
Teraz nie mam najmniejszych wątpliwości - Castor ma przepustki na backstage.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Morph
- Kontakt: