ULVER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ULVER
To akurat nie do końca prawda, w "February MMX" śpiewa inaczej (bardzo dobrze) a dopiero później przechodzi w manierę znaną z poprzedniczki. Mi brakuje wysokich, pierdolniętych rejestrów jak z "The Truth", fajnie by pasowały pod te hałasy z "Providence" / "September 4", łącznie z tą naturalną, szeleszczącą perką czuć w nich jakieś daleki reminiscencje końcówki "Dressed in Black". Ta lalka natomiast nie to że śpiewa źle czy też nie pasuje, ale dla mnie jej maniera jest strasznie drażniąca, swego czasu MONUMENTUM miało POdobny problem z identycznie śpiewającą dziewoją. Nie czuję żeby to była moja muzyka, ale SotS przebili z palcem w d*****. Lepiej zresztą POczekajmy na składak hipisowskich coverów.[V] pisze: non stop spiewa tak samo
Yare Yare Daze
-
[V]
No tak, moze nie CALY CZAS tak samo, ale wokal zostal potraktowany po macoszemu. Za malo i tak sie w tej materii dzieje imo.
Gina troche gdzies te zapedy do odkrywania nowych ladow i szalonego eksperymentowania, wkrada sie cipkowata nijakosc. Generalnie tak to widze. Moze troche zbyt surowo, bo na pewno sa tam dwa dobre utwory, ale reszta, moj boze, to nie moze byc prawda. ;))
Gina troche gdzies te zapedy do odkrywania nowych ladow i szalonego eksperymentowania, wkrada sie cipkowata nijakosc. Generalnie tak to widze. Moze troche zbyt surowo, bo na pewno sa tam dwa dobre utwory, ale reszta, moj boze, to nie moze byc prawda. ;))
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- twoja_stara_trotzky
Drone pisze:Generalnie to z tego starego ULVERU niewiele zostało...
to bardzo dobrze ;)
jebać stagnację ;)
- twoja_stara_trotzky
fajna płyta ;)))))))
-
[V]
profesore pewnikiem pojdzie pod prad i wypisze glejt ze wars of the roses wielka plyta jest:)))
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- twoja_stara_trotzky
Z jakąś ostateczną oceną to się wstrzymam, jak posłucham tego w dobrej jakości kilka razy przynajmniej, ale na dziś nie jest źle. I nie wiem, skąd tak ogromne marudzenie, skoro się tu setkami znacznie gorszych rzeczy jaracie jak dziecko resorakiem. ;)
- twoja_stara_trotzky
a czym tam się ostatnio jarałeś? ;)
- Riven
- Kontakt:
ale przeciez to nie jest CHUJOWA plyta, po prostu na tle poprzednich paru albumow wydaje sie bardzo slaba. no nawet SOTS zjada ja bez popity. huj no, zobaczymy jak bedzie dobry rip.
this is a land of wolves now
- twoja_stara_trotzky
No, właśnie od SOTS wydaje mi się lepsza. ;)
No, może na podobnym poziomie.
No, może na podobnym poziomie.
-
[V]
EHNAHRE,VIRUS,DEATH IN JUNE??twoja_stara_trotzky pisze:a czym tam się ostatnio jarałeś? ;)
hehehehe
- twoja_stara_trotzky
mam zgoła odmienne zdanie ;)Riven pisze:no w ogole nie ma startu do SOTS :))))
juz nawet bez tego arcychujowego wokalu w providence
- Riven
- Kontakt:
przykro mi ;))twoja_stara_trotzky pisze:
mam zgoła odmienne zdanie ;)
SOTS jest wyrafinowana, subtelna, powazna. melancholijna, ale nie rozmemlana tak jak ta w sporej czesci. trudno ;)
posluchaj lepiej nowego c93
this is a land of wolves now
- twoja_stara_trotzky
Septic FLesh, Whiplash późny, Queensryche (ja pierdolę jako to jest utwór LOL), Obituary - Dead, Draconian Times heheheh etc.[V] pisze:EHNAHRE,VIRUS,DEATH IN JUNE??twoja_stara_trotzky pisze:a czym tam się ostatnio jarałeś? ;)
hehehehe