JOYLESS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: JOYLESS
zwalić tutaj komuś bagiete?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- hcpig
No niestety wypuszczony ze trzy lata temu na myspace "Shadow Spree" był reprezentatywny, płyta duuuuuużo w tyle za Mądrością & Arogancją (do jednyki nawet nie porównuję z wiadomych powodów) a szkoda bo akurat tej pozycji byłem pewien w 100 procentach. Ech, co za rok, idole padają jak pszczoły...
Yare Yare Daze
- maciek z klanu
nie tylko ty. niech nagraja w koncu nowa plyte FW, a nie jakies takie srakie taneczne utwory heheMorph pisze:Czy tylko ja jestem poważnie zawiedziony tym klockiem?
fajny avatar. tylko czemu przedstawia on warrahe?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Perversor
- zaczyna szaleć
mi się tam podoba :) świetny album :)
- hcpig
Album lekki, zwiewny, niedoprodukowany - rozumiem że taki był zamiar ale emdekowski sound na poziomie ultraspierdolonego bendu Heledore Babe ze Starachowic pasuje do tej muzyki... mocno średnio). Płyta jest niezła ale sporo poniżej oczekiwań, do W&A nie ma startu.
Yare Yare Daze
- Perversor
- zaczyna szaleć
...ale ja jej nie porównuje do W&A, natomiast wymień mi coś podobnego co wyszło ostatnio :) album jest dla mnie bardzo dobry, stawiam go na półce obok wcześniejszego :) zresztą przewałkowałem już go ładne parę razy. Na początku wydawał się odrobinę nudny, ale za każdym następnym razem znajdowałem coraz to ciekawsze patenty.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- boroowa
- weteran forumowych bitew
jaciepierdole jaka żenada... nie wiem co jest gorsze - ta wyjąca baba, uczący się grać perkusista czy pseudo-skreczowanie ok 2:22...
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Adrian696
- zahartowany metalizator
srogi kibel, ale perkusista wymiata :D
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Morph
- Kontakt:
Oddam swojego nietykanego die hardowego elpisa za butelkę dobrej whisky :D
Give birth to something dead
Give birth to something old
- twoja_stara_trotzky
W&A była w sumie chujowa, więc ja sobie nie jestem w stanie wyobrazić, jakie to jest gówno ;)hcpig pisze:Album lekki, zwiewny, niedoprodukowany - rozumiem że taki był zamiar ale emdekowski sound na poziomie ultraspierdolonego bendu Heledore Babe ze Starachowic pasuje do tej muzyki... mocno średnio). Płyta jest niezła ale sporo poniżej oczekiwań, do W&A nie ma startu.
- boroowa
- weteran forumowych bitew
to nawet nie jest warte Passporta ;)Morph pisze:Oddam swojego nietykanego die hardowego elpisa za butelkę dobrej whisky :D
zaręczam, że NIE JESTEŚ W STANIE SOBIE TEGO WYOBRAZIĆ :)twoja_stara_trotzky pisze:W&A była w sumie chujowa, więc ja sobie nie jestem w stanie wyobrazić, jakie to jest gówno ;)
I'll give you black sensations up and down your spine
- Morph
- Kontakt:
Poczekam, zobaczym ;)boroowa pisze:to nawet nie jest warte Passporta ;)Morph pisze:Oddam swojego nietykanego die hardowego elpisa za butelkę dobrej whisky :D
Give birth to something dead
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Joyless jest skazane na komercyjną wpadkę. płyta przerosła wszystkich, jebać allegro, album bardzo dobry i basta.kregozmyk pisze:Każda sova swój ogonek chwali :DSova pisze:otóż to. świetna płyta.
BTW przyszedł Trocki, napisał prawdę o nowej płycie i nikt zakupów na allegro już nie poczyni;)
Też uważam, że to dobry album. Nie miałem specjalnych oczekiwań i bardzo miło jestem zaskoczony
-
- zaczyna szaleć
Kilka dni temu dorwałem w końcu najnowsze dzieło i chyba po 20 przesłuchaniu stwierdzam że "Without Support" jest Megazajebiste 9/10!!!
- hcpig
Jeśli kogoś zainteresował znany ze splitu z JOYLESS hord DEKADENT AESTHETIX to muszę rozczarować bo duży album jest na granicy słuchalności. Można włączyć tylko świetny 'Track 0' (uprzednio na wspomnianym splicie) i kilka psychodelicznorockowych partii gitar ale kiedy wchodzi black metal zaczyna się syf i malaria, a całość brzmi jak jakieś niedojebane lo-fi z ambicjami, nieślubne dziecko LIK i STRIBORG.
Yare Yare Daze
- twoja_stara_trotzky
po chuja ty w ogóle badasz te płyty, jak od początki wiadomo, że to chujnia będzie? nie szkoda ci czasu?
- hcpig
Jak zespół nagrał doskonały numer na split, to sprawdzam dużą czy trzyma jego poziom. Jakbym nie sprawdził to bym nie wiedział, bo kto na tym forum słucha / lubi DŻOJLEZZ i pochodne... ze 3 osoby.
Yare Yare Daze