Silesian Massacre Festival vol. 2 SODOM, DEATH ANGEL, HIRAX
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Re: Silesian Massacre Festival vol. 2 SODOM, DEATH ANGEL, HI
Można bezproblemowo zwrócić?W Empiku np?
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Powołujesz się na zmianę w programie imprezy.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Ok, dzięki za info.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
oddawał ktoś kiedyś do Ticketpro? Nie robią problemów?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Ja jeszcze licze na to, że ściagna ich kiedy indziej a te bilety zachowaja ważnosć. Wtedy może nawet nie trzeba by oddawać.
- Hatefire
Bez sensu. Ja ich ściągną, to se wtedy kupisz. Zresztą na Hirax i Death Angel, bym się wybrał, ale nie za taką kasę. Pieniędzmi nie sram niestety :(
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- świeżak
Spotkałem Pionę w kato... jest załamany, pracował na tym festiwalem pół roku a tu taki zonk... Pracuje teraz nad rozwiązanie że bilety na sobotę beda ważne i na sobotę i na nowy termin koncertu Sodom, czyli dwa koncerty za jeden bilet, więc chyba nie jest to najgorsze rozwiązanie. Wydłużone sety innych zespołów plus dodatkowo koncert Sodom w innym terminie
- Block69
Bardzo dobre rozwiązanie. Nawet mi to przyszło do głowy przed chwilą, że to by był najlepszy pomysł.
PENIS METAL
Tylko kurde chciałbym się czegokolwiek dowiedzieć w tej sprawie, bo jeśli bilet byłby ważny na oba koncerty to ok, ale jeśli kupiłem bilet na dodatki do Sodom to wolę go zwrócić póki jeszcze jest czas.Block69 pisze:Bardzo dobre rozwiązanie. Nawet mi to przyszło do głowy przed chwilą, że to by był najlepszy pomysł.
- aginsiak
- w mackach Zła
Na szczęście Sodom miał byc tylko dodatkiem do Death Angel,także wszystko elegansio
-
- rozkręca się
takie rozwiązanie jest brane pod uwagę
zwrotów są niemożliwe do czasu oficjalne oświadczenia
zwrotów są niemożliwe do czasu oficjalne oświadczenia
Tragedia. Serio, aż przykro. Piona, współczucia, i nie dziwię się że jesteś załamany. Niemniej jednak trzeba szybko coś postanowić z biletami, bo, tak jak wielu, chciałem tam się wybrać wyłącznie dla Sodom.
- Gore_Obsessed
Conflagrator pisze:Tylko kurde chciałbym się czegokolwiek dowiedzieć w tej sprawie, bo jeśli bilet byłby ważny na oba koncerty to ok, ale jeśli kupiłem bilet na dodatki do Sodom to wolę go zwrócić póki jeszcze jest czas.Block69 pisze:Bardzo dobre rozwiązanie. Nawet mi to przyszło do głowy przed chwilą, że to by był najlepszy pomysł.
Tak jest. Czekamy na oświadczenie.Karkasonne pisze:trzeba szybko coś postanowić z biletami, bo, tak jak wielu, chciałem tam się wybrać wyłącznie dla Sodom.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- świeżak
2 pytania
Jak zwrócić bilet zakupiony przez ticket pro ?
Gdzie do jasnej .... to oświadczenie sie pojawi którą stronkę mam śledzić? proszę o link
Jak zwrócić bilet zakupiony przez ticket pro ?
Gdzie do jasnej .... to oświadczenie sie pojawi którą stronkę mam śledzić? proszę o link
- Bloodcult
współczuje organizatorowi :( przecież na pewno w chuj kasy poszło się jebać :/ mam tylko nadzieje że da się to jakoś odrobić i dalsza działalność nie stanie pod znakiem zapytania.
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
To sie nazywa pech... Znajdzie sie ktos kto chce cos fajnego zrobic, to kurwa pod górkę zawsze...
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
-
- rozkręca się
Oświadczenie pojawi na moim profilu facebook, facebook'u i myspace'ie agencji, stronie megaclubu i ticketpro oraz zostanie rozesłana do mediów w formie newsa
- Hatefire
Ja pierdolę system i jednak idę. Jak już wydałem tą kasę, to już jest ujęte po stronie "straty" w bilansie, a ta stówka mnie nie zbawi. Jak organizator postanowi posiadaczom biletów na ten pechowy fest sprawić, potem jakąś miłą niespodziankę, to byłoby to wielce ok :)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
KURWA ! KURWA ! KURWA ! KURWA !
to miał być taki zajebisty weekend ! Wreszcie miałem zobaczyć swój ukochany Sodom! Koncert zapowiadał się doskonale - w doborowym towarzystwie, wycieczka samochodem do Katowic, słuchanie po drodze nowego Crowbar, picie piwa w krzakach, sikanie pod gołym niebem, taniec w młynie... Czekałem na ten weekend od kilku miesięcy, po nocach już mi się ten Sodom śnił. Nawet dwa dvd sobie kupiłem i każdego dnia wsmakowywałem się w to co mnie czeka z coraz większą przyjemnością. A tu kurwa Maniek dzwoni i mówi, że się zesrało! Jeszcze chwila nadziei, że to jakiś żart... ale gówno, info na ich oficjalnej stronie!
Smutno było mi jak odwołali Venom czy Killing Joke, ale tym razem to nawet smutno mi nie jest. Jestem zrozpaczony....
to miał być taki zajebisty weekend ! Wreszcie miałem zobaczyć swój ukochany Sodom! Koncert zapowiadał się doskonale - w doborowym towarzystwie, wycieczka samochodem do Katowic, słuchanie po drodze nowego Crowbar, picie piwa w krzakach, sikanie pod gołym niebem, taniec w młynie... Czekałem na ten weekend od kilku miesięcy, po nocach już mi się ten Sodom śnił. Nawet dwa dvd sobie kupiłem i każdego dnia wsmakowywałem się w to co mnie czeka z coraz większą przyjemnością. A tu kurwa Maniek dzwoni i mówi, że się zesrało! Jeszcze chwila nadziei, że to jakiś żart... ale gówno, info na ich oficjalnej stronie!
Smutno było mi jak odwołali Venom czy Killing Joke, ale tym razem to nawet smutno mi nie jest. Jestem zrozpaczony....
Jakbym mógł pójść to pewnie bym poszedł, ale zjechać 700 km żeby zobaczyć 2-ligowe zespoły + Death Angel, który już widziałem kilka razy i który dzień wcześniej gra u mnie... bez sensu. Zwracam bilet.Hatefire pisze:Ja pierdolę system i jednak idę. Jak już wydałem tą kasę, to już jest ujęte po stronie "straty" w bilansie, a ta stówka mnie nie zbawi. Jak organizator postanowi posiadaczom biletów na ten pechowy fest sprawić, potem jakąś miłą niespodziankę, to byłoby to wielce ok. :)
Kurwa! Miałem jakieś złe przeczucie. Perspektywa tego wyjazdu i tego koncertu była tak bajecznie doskonała, że czułem podskórnie iż zły los spłata mi jakiegoś figla. W poniedziałek u mnie w firmie grasował wirus rota więc byłem pewien, że się pochoruję. Odpuściłem w tym tygodniu treningi, żeby jakaś kontuzja mi się nie przytrafiła... Coś wisiało w powietrzu...IRONMIL pisze:Żeby się tylko nic nie zesrało!.
-
- rozkręca się
Oficjalne oświadczenia Agencji Artystycznej Piona-Art:
"Silesian Massacre Festival vol. 2 odbędzie jak planowano 2 kwietnia 2011 w katowickim Megaclubie. Jak już większość z was wie Sodom nie wystąpi w najbliższą sobotę w Katowicach podczas festiwalu. Powodem jest hospitalizacja gitarzysty zespołu Bernda "Bernemanna" Kosty. Z wiadomości które otrzymaliśmy wiadomo, że czuje się on już lepiej. Ustaliliśmy razem z agencją bookingową zespołu, że koncert w Katowicach odbędzie się w innym terminie, który będzie podany jak tylko będziemy znali wszystkiego szczegóły na temat stanu zdrowia Bernemanna i jego powrotu do czynnej działalności koncertowej. Pozostałe zespoły wystąpią w sobotę w Katowicach, a pozostali headlinerzy, czyli Death Angel i Hirax będą mieli wydłużone sety. Bilety w dniu koncertu będą kosztować tyle samo co w ostatniej puli co w przedsprzedaży - 110zł. Wszystkie bilety zakupione dotychczas oraz te które zostaną nabyte będą ważne zarówno w najbliższą sobotę, ale także zachowują ważność na powtórny koncert Sodom, którego termin podamy niedługo. Bilety nie podlegają zwrotowi. Życzymy zdrowia Bernemannowi i zapraszamy już w sobotę do Megaclubu."
Piotr Płoszyński
Agencja Artystyczna Piona-Art
Rozpiska występów:
15:00 - otwarcie bram
15:30 - 16:00 Vates
16:10 - 16:40 Deathinition
16:50 - 17:20 The Crossroads
17:30 - 18:00 Retribution
18:10 - 18:50 Majster Kat
19:00 - 19:40 Suicidal Angels
19:50 - 20:30 Horrorscope
20:45 - 22:00 Hirax
22:15 - 00:00 Death Angel
Bilety w cenie 110 zł dostępne
- Ticketpro.pl: Empik / Saturn / Media Markt
- Sklep Muzyczny All, Katowice, ul. Mickiewicza 14
- Salon Wydawniczy Czas, Gliwice, ul. Zwycięstwa 1
- Metalshop, Kraków, ul. Długa 17
- Hellshop.eu
oraz w dniu koncertu przy wejściu do klubu
"Silesian Massacre Festival vol. 2 odbędzie jak planowano 2 kwietnia 2011 w katowickim Megaclubie. Jak już większość z was wie Sodom nie wystąpi w najbliższą sobotę w Katowicach podczas festiwalu. Powodem jest hospitalizacja gitarzysty zespołu Bernda "Bernemanna" Kosty. Z wiadomości które otrzymaliśmy wiadomo, że czuje się on już lepiej. Ustaliliśmy razem z agencją bookingową zespołu, że koncert w Katowicach odbędzie się w innym terminie, który będzie podany jak tylko będziemy znali wszystkiego szczegóły na temat stanu zdrowia Bernemanna i jego powrotu do czynnej działalności koncertowej. Pozostałe zespoły wystąpią w sobotę w Katowicach, a pozostali headlinerzy, czyli Death Angel i Hirax będą mieli wydłużone sety. Bilety w dniu koncertu będą kosztować tyle samo co w ostatniej puli co w przedsprzedaży - 110zł. Wszystkie bilety zakupione dotychczas oraz te które zostaną nabyte będą ważne zarówno w najbliższą sobotę, ale także zachowują ważność na powtórny koncert Sodom, którego termin podamy niedługo. Bilety nie podlegają zwrotowi. Życzymy zdrowia Bernemannowi i zapraszamy już w sobotę do Megaclubu."
Piotr Płoszyński
Agencja Artystyczna Piona-Art
Rozpiska występów:
15:00 - otwarcie bram
15:30 - 16:00 Vates
16:10 - 16:40 Deathinition
16:50 - 17:20 The Crossroads
17:30 - 18:00 Retribution
18:10 - 18:50 Majster Kat
19:00 - 19:40 Suicidal Angels
19:50 - 20:30 Horrorscope
20:45 - 22:00 Hirax