tyle rodaków to było w helsinkach czy berlinie. jak nie więcej. w polsce byłby obłęd. do tego rzesza ludzi spoza granic kraju, gwarantuję.Ritual pisze:A jak myślisz, ilu ludzi by przyszło na samo Blasphemy w Polsce? Ja stawiam 50 w porywach do 100.Scaarph pisze:no to życzę powodzenia. kraj by zwariował, tłumy wyległyby na ulicę, a piekło otworzyło by się w polsce i zalało płynną siarką wszystko w pizdu. ale zajebiście by było zobaczyć blasphemy po raz trzeci, tym razem na swojej ziemi :)
Silesian Massacre Festival vol. 3
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: Silesian Massacre Festival vol. 3
- Gore_Obsessed
100 ludzi to się zbiera na randomowym koncercie thrashowym kapel które nie nagrały jeszcze żadnego materiału. Blasphemy może nie zapełniłoby Mega Clubu, ale jakiś mniejszy z pewnością.
- Scaarph
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Hyhyhy.Lykantrop pisze:I Furia. Wtedy telebimy na zewnątrz by trzeba było ustawić.Block69 pisze:Jeszcze z DESASTER i NECROS CHRISTOS to klub zapełniony na bank.
Dwie sceny zrobić.
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- empir
W którymś temacie o Silesian Massacre Piona pisał że ok 1000 a max 1300 jeśli dobrze pamiętam.Scaarph pisze:a jaka jest pojemność mega?
- Scaarph
zatem myślę, że to jest realna liczba. nie wiem, jak dla was, ale dla mnie koncert blasphemy w europie to pierdolone święto i trzeba być :) i wygląda na to, że nie tylko ja tak myślę. to w końcu pierdolone blasphemy jest! do tego jeszcze mała promocyjka nie ograniczająca się tylko do naszego kraju i mamy komplet, jestem przekonany o tym.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Blasphemy w dom, bóg w dom. Nie ma chuja. Nieświęte słowa! Jedyna kapela, na którą bym się wybrał mimo deszczu meteorów i 40 stopni gorączki.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
ciekawe jakich trzeba uzyc argumentów [ $ ] zeby taki koncert zorganizowac.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- maciek z klanu
chyba jakby w kiblach siedzieliempir pisze:W którymś temacie o Silesian Massacre Piona pisał że ok 1000 a max 1300 jeśli dobrze pamiętam.Scaarph pisze:a jaka jest pojemność mega?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- metalized
- weteran forumowych bitew
Nic nie dodam , bo wyczerpująca wypowiedź .Poczołgałbym się choćby i do Świnoujścia okrężną drogą via Olsztyn Rzeszów Uszczyki Obojętnie które.Scaarph pisze:zatem myślę, że to jest realna liczba. nie wiem, jak dla was, ale dla mnie koncert blasphemy w europie to pierdolone święto i trzeba być :) i wygląda na to, że nie tylko ja tak myślę. to w końcu pierdolone blasphemy jest! do tego jeszcze mała promocyjka nie ograniczająca się tylko do naszego kraju i mamy komplet, jestem przekonany o tym.
P.J.E.C.
- Góral
- w mackach Zła
Na Blasphemy trzeba być i koniec, choćby grali w Zakopanem. A te 50-100 osób to nie wiem z jakiej bajki wyrwane, tyle to będzie pewnie samych włochów i niemców.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Scaarph
włochów, i niemców przynajmniej drugie tyle.
- Lykantrop
[V] pisze:ciekawe jakich trzeba uzyc argumentów [ $ ] zeby taki koncert zorganizowac.
To akurat nie jest tajemnica. Blasphemy wołają sobie 10 000 zielonych za rytuał (stan na rok 2009). Dla kolegi z NWN pewnie dali rabat.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
20 lat temu Kmiołek miał pomysł żeby Blasphemy do Polski ściągnąćBlock69 pisze:Wcale bym sie nie zdziwił jakby to była prawda. Słyszałem ostatnio, że czynione są starania co by BLASPHEMY do Polski sprowadzić.
- Adrian696
ale o co kaman z tym Blasphemy??? bedzie u nas?? sa takie plany?? czy tak sobie pierdolicie pod noskiem??
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Adrian696
no on tam miał kilka pomysłó, bo chłopaki z Sarcofago tez były pomysłem, ogolnie Kmiotek ma duzo fajnych pomysłów, no ale jest Polakiem wiec spierdolił jakies 90%Bonny pisze:20 lat temu Kmiołek miał pomysł żeby Blasphemy do Polski ściągnąćBlock69 pisze:Wcale bym sie nie zdziwił jakby to była prawda. Słyszałem ostatnio, że czynione są starania co by BLASPHEMY do Polski sprowadzić.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Nie uwierzę, póki nie wyjdę z tego koncertu...pierdolone BLASPHEMY w Polsce ...nie jest to realne...niestety...
Ostatnio zmieniony 31-03-2011, 20:53 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
jakie to budujące :DAdrian696 pisze: duzo fajnych pomysłów, no ale jest Polakiem wiec spierdolił jakies 90%