Silesian Massacre Festival vol. 2 SODOM, DEATH ANGEL, HIRAX
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: Silesian Massacre Festival vol. 2 SODOM, DEATH ANGEL, HI
Ja też bym chętnie zobaczył Assassin, ale potem się reaktywowali i zmieniłem zdanie o 180 stopni.
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
Ostatnia płyta jest całkiem niezła. Poreaktywacyjna "The Club" chyba wszystkich rozczarowała, ale na szczęście tym razem pozbierali się i nagrali płytę,która sprawia, że znów chciałbym ich zobaczyć na żywo.MinT pisze:Ja też bym chętnie zobaczył Assassin, ale potem się reaktywowali i zmieniłem zdanie o 180 stopni.
-
- rozkręca się
535 pisze:allegro. pl, a tak poważnie to chyba sam w to nie wierzysz:)piona pisze:a co jak nie bedzie żadnej sprzedaży biletów tylko koncert dla tych co kupili bilety na dzisiaj?
też chciałbym żeby to nie była prawda, ale zobaczymy jak się potoczą rozmowy z ubezpieczalniąBadBlood pisze:to pan piona strzeli sobie w stopę, kolano, a nawet kawał dupy ;)piona pisze:a co jak nie bedzie żadnej sprzedaży biletów tylko koncert dla tych co kupili bilety na dzisiaj?
- młody_zakapior
- zaczyna szaleć
napisz lepiej ile biletów zostało zwróconych.
-
- rozkręca się
37 biletów z czego 32 w Warszawiemłody_zakapior pisze:napisz lepiej ile biletów zostało zwróconych.
- Mol
- zahartowany metalizator
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Eee to mało. Było git:-) Czekam na Sodom:-)
- empir
:)Mol pisze:jebane warszawioki ;)
Hehehehe! Wygląda na to, że w ten oto sprytny sposób zostanę wydymany i ostatecznie tego koncertu nie zobaczę :) Jeśli rzeczywiście tylko 37 osób oddało bilety (a wśród nich bylem też ja) to jasne jest, że gdy we wrześniu Sodom zagra, nie będzie sensu sprzedawać i dystrybuować biletów dla tych 37 osób. Wcale bym się nie zdziwił jakby ostatecznie stanęło na tym, że Sodom będą mogli zobaczyć ci, którzy byli obecni na festiwalu. Szczególnie jeśli w grę wchodzą jakieś sprawy z firmą ubezpieczającą. W najgorszym wypadku będę stał pod klubem z uchem pod ścianą.
- empir
Nie łam się. Pewnie ktoś ci sprzeda wejściówkę za stówkę. :)
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Nie, żebym nie przewidział tego wcześniej :)Hatefire pisze:Sprzedaż pewnie będzie, ale w sumie naprawdę sporo ludzi było. Wydaje mi się wobec tego, że trochę mało biletów może trafić do sprzedaży. Ci co będą chcieli, muszą uważać, żeby nie obudzić się z ręką w nocniku.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- rozkręca się
bilety beda w sprzedaży ale ich ilość musi być sciśle określona, najpierw trzeba bedzie wszystkim którzy byli wymienić bilety i właśnie pracujemy nad tym aby to zrobić jak najsprawniej
o ! to jest szansa! ja mam nawet paragon potwierdzający zakup dwóch biletów, które zwróciłem :) Pozostaje jeszcze złapać kontakt do pozostałych 35 osób i załatwione :) W najgorszym razie kupię również te 35 biletów i przyjeżdżam :))
-
- rozkręca się
ale bilety beda normalnie w sprzedaży tak jak na ten koncert,
abstrachując od tego to na moim mailu wieksze spustoszenie sieja wiadomości kiedyu powróci Hirax, to powiem tyle że data już jest :) niedługo będzie oficjalnie podana
abstrachując od tego to na moim mailu wieksze spustoszenie sieja wiadomości kiedyu powróci Hirax, to powiem tyle że data już jest :) niedługo będzie oficjalnie podana
mogliby zagrać we wrześniu przed Sodom i byłoby pozamiatane ;)piona pisze: abstrachując od tego to na moim mailu wieksze spustoszenie sieja wiadomości kiedyu powróci Hirax, to powiem tyle że data już jest :) niedługo będzie oficjalnie podana
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Jeżeli zostaliby przywitani tak jak w sobotę, to na Sodom byłoby pół sali ledwo zywych zwłok a ochroniarze w swoim wkurwieniu zaczeli by strzelac do ludzi, tak że nie radzę ;)
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
- rozkręca się
nie ma to sensu
zagrają koncert jako headlinerzy i znowu pozamiatają
zagrają koncert jako headlinerzy i znowu pozamiatają
- Revenant
- postuje jak opętany!
Bardzo miło, ja bym się pociął jakby przez to niefortunne zdarzenie nie dało rady na SODOM kupić biletu normalnie. A co by zrobił Maniek z nerwów, to aż boję się pomyśleć :)piona pisze:ale bilety beda normalnie w sprzedaży tak jak na ten koncert
Zapraszaj, zapraszaj, świetnie koncerty kolego organizujesz i życzę, żeby Ci się powodziło!piona pisze: abstrachując od tego to na moim mailu wieksze spustoszenie sieja wiadomości kiedyu powróci Hirax, to powiem tyle że data już jest :) niedługo będzie oficjalnie podana
- witchfinder
- weteran forumowych bitew
Hehe, dokładnie :D Ale przywitanie było jak najbardziej adekwatne do koncertowego poziomu zespołu, spokojnie sami mogą być headlinerem ;)Alsvartr pisze:Jeżeli zostaliby przywitani tak jak w sobotę, to na Sodom byłoby pół sali ledwo zywych zwłok a ochroniarze w swoim wkurwieniu zaczeli by strzelac do ludzi, tak że nie radzę ;)
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
po prostu ludzie miłość do Sodom przelali na Hirax, z braku tych pierwszych ... Jak głównym zespołem będzie Sodom, to na Hirax wszyscy będą pili piwo i stali tyłem do sceny ;)Alsvartr pisze:Jeżeli zostaliby przywitani tak jak w sobotę, to na Sodom byłoby pół sali ledwo zywych zwłok a ochroniarze w swoim wkurwieniu zaczeli by strzelac do ludzi, tak że nie radzę ;)