a nawet możesz się tą swoją racją udławić, mnie też ona chuj interesuje i bye ;)twoja_stara_trotzky pisze:mistrzu, dla ciebie nie odbiegają, ale chuj mnie to interesuje. dla mnie odbiegają i tyle. wiem, że mam rację i bye ;)
PRIMORDIAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- maciek z klanu
Re: PRIMORDIAL
wypada tylko sie zgodzic. nr 2gi dla mnie zdecydowanie lepszy.twoja_stara_trotzky pisze:ten numer ZNACZNIE lepszy od poprzedniego. tu czuję Primordial, a nie jakieś Open Fire.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Self
- rasowy masterfulowicz
Co wy pierdolicie, oba numery kozak. Na płytę czekam z nabrzmiałym wawrzonem.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
jak dotychczas primordial nie robił mi za dobrze, tak ten pierwszy udostępniony kawałek z nowej płyty spodobał mi się bardzo, a i teraz "no grave deep enough" mi posmakował. zapowiada się dobra, nie monotonna, ciekawa płyta i chyba pierwszy primordial, którego z chęcią łyknę w całości.
edit: ale żeby była jasność: ten pierwszy kawałek podoba mi się o wiele bardziej jednak.
edit: ale żeby była jasność: ten pierwszy kawałek podoba mi się o wiele bardziej jednak.
-
- rasowy masterfulowicz
Drugi numer faktycznie lepszy, ale i tak obstawiam że całość nie będzie tak dobra jak To the Nameless Dead ;)
- choronzon14
- postuje jak opętany!
Nie widzę powodu. Jest kilka takich zespołów, których rozwój przypomina mi rzeźbienie, gdzie zaczynali prawie od granitowego sześcianu, a na kolejnych płytach rzeźba nabiera doskonałości dążąc do grupy Laokoona, rozwój muzyki jest widoczny i na swój sposób jednostajny, dzięki czemu kompletnie nie martwię się o kolejne krążki 3-4 kapel. Jedną z nich jest właśnie Primordial.streetcleaner pisze:Drugi numer faktycznie lepszy, ale i tak obstawiam że całość nie będzie tak dobra jak To the Nameless Dead ;)
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
jest tracklista:
1. No Grave Deep Enough
2. Lain With The Wolf
3. Bloodied Yet Unbowed
4. Gods Old Snake
5. The Mouth Of Judas
6. The Black Hundred
7. The Puritan's Hand
8. Death Of The Gods
1. No Grave Deep Enough
2. Lain With The Wolf
3. Bloodied Yet Unbowed
4. Gods Old Snake
5. The Mouth Of Judas
6. The Black Hundred
7. The Puritan's Hand
8. Death Of The Gods
- Block69
- zahartowany metalizator
Kiedyś to płyty wyciekały na długo przed premierą a tukej tydzień do premiery i dopiero dziś tracklista sie pojawiła :(
PENIS METAL
Właśnie, ja nie wiem co to się porobiło od czasów płyt Darkthrone dostępnych pół roku przed premierą. Nienormalni jacyś.
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
powiem tyle, że na żywca to obecnie jeden z najlepszych bandów, jakie znam. znakomity występ na Hammer Of Doom festival, rozjebali mnie na szczempy. zapodali między innymi "Bloodied Yet Unbowed", bardzo dobrze ten numer wypadł. Alan "Human Tampon" Averill to jebana bestia. I jeszcze w czasie godzinnego gigu potrafi wytrąbić flachę Jacka Danielsa ;)
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- Silent_Sea
Zazdroszczę wyjazdu, jak wygląda teraz set chłopaków - grają coś z 2 i 3 ? Ma się rozumieć, że "To Enter Pagan" grają ? Co do Alana to nie wiedziałem, że z niego taka "gąbka" i obym się mylił ale nie wróży to nic dobrego ... Nowa płyta była już dostępna ?BadBlood pisze:powiem tyle, że na żywca to obecnie jeden z najlepszych bandów, jakie znam. znakomity występ na Hammer Of Doom festival, rozjebali mnie na szczempy. zapodali między innymi "Bloodied Yet Unbowed", bardzo dobrze ten numer wypadł. Alan "Human Tampon" Averill to jebana bestia. I jeszcze w czasie godzinnego gigu potrafi wytrąbić flachę Jacka Danielsa ;)
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
Widziałem ich na żywo dwa razy - zrobili bardzo pozytywne wrażenie, ale tak naprawdę paradoksalnie poczułem ich pełną wielkość dopiero po obejrzeniu dvd. Być może dlatego, że ilekroć ich widziałem na koncercie, zawsze grali dość krótko jako support, lub podczas większego festiwalu. Ich nowa płyta jest dla mnie jedną z najbardziej oczekiwanych tegorocznych premier.
- BadBlood
The Gathering WildernessSilent_Sea pisze: jak wygląda teraz set chłopaków - grają coś z 2 i 3 ?
Gallows Hymn
Bloodied Yet Unbowed
As Rome Burns
The Coffin Ships
Gods to the Godless
Heathen Tribes
Empire Falls
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Uhuu, jaka lista. CIekawe tylko jak takie, było nie było długie i dosyć klimatyczne kompozycje wypadaja na żywca.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Harlequin
nie trawie Primordial. Ta muzyka w ogóle nie trafia do mnie. rozwleczone, nudne, nie potrafie docenić tej muzyki :)
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
+1Harlequin pisze:nie trawie Primordial. Ta muzyka w ogóle nie trafia do mnie
slyszalem tylko The Gathering Wilderness i fragmenty ostatniej, ale kompletnie nie rozumiem, co ludzie w tym widza
- BadBlood
"The Gathering Wilderness" to może faktycznie nienajlepszy wybór na koncert, ale reszta pięknie chodzi.Alsvartr pisze:Uhuu, jaka lista. CIekawe tylko jak takie, było nie było długie i dosyć klimatyczne kompozycje wypadaja na żywca.
"sing, sing,sing to the slaves,sing to the slaves that ROME BURNS!!!"