VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Re: VADER
na art of war cos napisal, iib ponoc bylo w polowie jego
jego kawalki, ale tylko te zaaprobowane przez petera, czyli tak naprawde nie nastawialbym sie na jakiekolwiek urozmaicenie. taka sama historia byla z iibRiven pisze:zdziwilem sie jak powiedzial, ze beda tam jakies jego kawalki.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
z przyzwyczajenia sprawdzam co tam nowego wydaja na nowych plytach, przez ostatnie lata konczy sie na jednym odsluchu i mi styka :)
this is a land of wolves now
- Self
- rasowy masterfulowicz
No i to jest jedyny utwór z tej EP-ki, który do dziś mi się naprawdę podoba. I jeden z niewielu strawnych kawałków Wiadra ostatnich lat, obok niezłych The Book i wstępu do ShadowFear.Riven pisze:ile utworow Vadera bylo napisanych przez kogos innego niz Petera, zwlaszcza na ostatnich plytach? ja kojarze tylko bodajze 'what color is your blood', ktore zrobil mauser
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
za krocze pewnie też...Castor pisze: aż za serce mnie ściska.
- koreaniec
- w mackach Zła
- Inferno trzeźwy? Kurcze!Block69 pisze:Kultowy raporcik a Pająk z tym czymś a la bluetooth od 3:10 :)
http://www.youtube.com/watch?v=IpdlGOhLCww
- Co robić?
:)))
Lefthandpathyoga
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
dobre dobre, że to już 10 lat minęło-troche się pozmieniało od tamtego czasu
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ja slucham wszystkiego do "Litany" wlacznie. Z przyjemnoscia wracam do tych plyt.Bezdech pisze:Nie dalej, jak przedwoczoraj słuchałem Utimate Incantation. Wciąż kruszy jajca.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
No miałem na mysli te nowe rzeczy, wydawane juz pod nowym logiem i inne The Beasty. Starych sam nie słucham, ale wiem że kult, klasyka, plepleple ;)
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Do Litany lubiłem ten zespół. Od czasów średniego Revelation które żadna rewelacja niestety się nie okazał zainteresowanie nowymi płytami malało, po słabym jak końcówka dupy węża The Beast praktycznie straciłem całkowicie zainteresowanie. Jak coś nowego wydadzą to przesłucham, ale podobnie jak Riven, przeważnie kończy się na jednym przesłuchaniu i styka. Nie porywa mnie już ten zespół.
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Czekaj, czekaj, to nie ty się ostatnio wypuściłeś, że w zyciu Kata nie słyszałeś?Alsvartr pisze:No miałem na mysli te nowe rzeczy, wydawane juz pod nowym logiem i inne The Beasty. Starych sam nie słucham, ale wiem że kult, klasyka, plepleple ;)
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- Block69
- zahartowany metalizator
Mauser jest autorem "Lead Us!!!".Riven pisze:ile utworow Vadera bylo napisanych przez kogos innego niz Petera, zwlaszcza na ostatnich plytach? ja kojarze tylko bodajze 'what color is your blood', ktore zrobil mauser
edit. jeszcze na Impresjach 4 są jego i są mocno dobre
"The Book" też Mauser. ;)Self pisze:No i to jest jedyny utwór z tej EP-ki, który do dziś mi się naprawdę podoba. I jeden z niewielu strawnych kawałków Wiadra ostatnich lat, obok niezłych The Book i wstępu do ShadowFear.Riven pisze:ile utworow Vadera bylo napisanych przez kogos innego niz Petera, zwlaszcza na ostatnich plytach? ja kojarze tylko bodajze 'what color is your blood', ktore zrobil mauser
Ostatnio zmieniony 21-04-2011, 12:11 przez Block69, łącznie zmieniany 1 raz.
PENIS METAL
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Może nie lubię to za mocne słowo, raczej nie przepadam. Głównie przez wokale. Peter od zawsze brzmi dla mnie jak cierpiący astmatyk. próbowałem ugryźć i z jednej strony ("De Profundis", "Ultimate Incantation" czy "Sothis") i z drugiej ("Revelations" czy "Litany"). Muzycznie bez zastrzeżeń, ale przez ten wokal nie mogę tego słuchać. Jedyny Vader jaki od czasu do czasu toleruję to "Black to the Blind" i to też od wielkiego święta, tzn. raz na rok-dwa lata.Heretyk pisze:w sensie, że nie lubisz, czy zwyczajnie nie znasz?
Ale co to ma niby do rzeczy?Bezdech pisze:Czekaj, czekaj, to nie ty się ostatnio wypuściłeś, że w życiu Kata nie słyszałeś?
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran