Początkiem maja już ma być.Scaarph pisze:już za jakiś miesiąc albo coś koło tego światło dzienne ujrzy takie o cudo:
nie chcę nakłamać za dużo, ale traktować to będzie generalnie o podziemiu, format gazetowy, a rozdawane będzie za frajer (jako bonus do zamówień czy coś). nie ma co sobie strzępić klawiatury, bo to już zaraz. jestem pewien, że całość będzie niezwykle interesująca i warto będzie położyć na tym łapy! po więcej info zgłaszać się do adriana z r'lyeh po uprzednim przesłaniu mu czteropaka dobrego browaru.
ZINES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Set
- postuje jak opętany!
Re: ZINES
NECRO SKINS SOCIETY
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
Ja tylko się zastanawiam czy aby ten "split" to słuszna droga? Jeśli ktoś dotąd nie dotarł do R'Lyeh, Necroscope, Forgotten Chapel, Nowela, Total Death, DOOM, Deathicism, Apocalyptic Rites, itd. to po kiego grzyba mu ta pozycja, w której zaprezentuje się większość zinowców? Wiadomo, że za "free" to i pewnie kilka gęb więcej sięgnie po tę "gazetę".
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Sama idea jest ciekawa, jednak jestem absolutnie przeciwny rozdawaniu tego za darmo na koncercie. Niech kosztuje symboliczne 2 zł, to się przynajmniej po podłodze nie będzie walać, no chyba że w distrach jako bonus do zamówień. Nazwa o jakiej Adrian mi na początku wspominał miała brzmieć tożsamo z tą kapelą Unsloadg;nsdlen Kulten.
- Set
- postuje jak opętany!
Unaussprechlichen Kulten? hehehe, no faktycznie teraz lepiej.Czesław pisze:Sama idea jest ciekawa, jednak jestem absolutnie przeciwny rozdawaniu tego za darmo na koncercie. Niech kosztuje symboliczne 2 zł, to się przynajmniej po podłodze nie będzie walać, no chyba że w distrach jako bonus do zamówień. Nazwa o jakiej Adrian mi na początku wspominał miała brzmieć tożsamo z tą kapelą Unsloadg;nsdlen Kulten.
NECRO SKINS SOCIETY
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Nie pierdol ???Kurt pisze:Żeby było zabawniej, unaussprechlich z niemieckiego znaczy niewymowny, niewypowiedziany :)
NECROSCOPE #24
164 pages written to the maximum, In English, the whole dedicated to the extreme
& underground METAL!!! Interviews with: INSULTERS (Spa), NOCTURNAL HELL/
ABORIORTH (Spa), INFERNUS SERPEST (Chi), DIABOLICAL DEMON DIRECTOR
(Aus), HEAVING EARTH (Czech), SARTEGOS (Spa), COBRA (Peru), BLASPHEMOUS
NOISE TORMENT (It), MINOTAUR (Ger), MORBID FUNERAL (C.Rica), RECRUCIFY
(Peru), BURIAL INVOCATION (Tur) and DESTRUKTOR (Aus). Also over 200 reviews,
taken from real underground and mighty "Pearls from Abyss" article. Get it for 5Euro/8$/15PLN or write with ask about trade! Send your unholy messages here:
Adam Stasiak, ul. Zakopiańska 42/3, 80-139 Gdańsk, POLAND. Or necroscope1@wp.pl
You can ask also about my recent bootleg BELIAL/ DEMIGOD "Invokation from the pit…
Saatana palvonta munaa!!!" HAIL METAL & HELL!!!
No i w zasadzie do następnego wydania Necroscope, które znając tempo Adama będzie nie dalej jak na początku przyszłego roku, temat można zamknąć.
- Set
- postuje jak opętany!
Początkiem maja powinien byc też #4 Iron Hammer' zine z Germanii. Można pisać do Jeffa; onslaught85@arcor.de
NECRO SKINS SOCIETY
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Hail Maniacs ov Metal & Hell!!!
I have honour and pleasure to inform You that my recent issue is finally
out!!! Please look on the flyer below and write back if you are interested
in ordering or trade! Bands, labels, zines, send your stuff for jubilee 25#
necroscope metalzine # 24
164 pages written to the maximum, In English, the whole dedicated to the extreme
taken from real underground and mighty Pearls from Abyss" article. Get it for 5Euro/8$/15PLN or write with ask about trade! Send your unholy messages here:
You can ask also about my recent bootleg BELIAL/ DEMIGOD Invokation from the pit
I have honour and pleasure to inform You that my recent issue is finally
out!!! Please look on the flyer below and write back if you are interested
in ordering or trade! Bands, labels, zines, send your stuff for jubilee 25#
necroscope metalzine # 24
taken from real underground and mighty Pearls from Abyss" article. Get it for 5Euro/8$/15PLN or write with ask about trade! Send your unholy messages here:
You can ask also about my recent bootleg BELIAL/ DEMIGOD Invokation from the pit
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Ukazała się kolejna odsłona Apocalyptic Rites'zine. W #4 znajdziecie wywiady zarówno z wyjadaczami jak i debiutantami. Tym razem przemaglować dali się: Pandemonium, Azarath, Besatt, Widmo, Negatron, Skull Crusher, Diabolicon, Calm Hatchery, Underdark, Embrional, Shrapnel, Black Death Prod. Ponadto dwa wywiady niespodzianki, ankieta oraz tradycyjne relacje i recenzje. 42 strony, A4.
kontakt: apocalyptic_rites_zine@wp.pl
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Tymothy
- postuje jak opętany!

Old Temple Magazine # 2
Ksero. Polski. 60 stron A5.
Wywiady z OHTAR, PANDEMONIUM, BLAZE OF PERDITION, URGE, UNDECAYED, MOLOCH LETALIS, IRON BONEHEAD RECORDS( stary wywiad). Ankieta - Shaxul
Hello darkness, my old friend
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Nazwy mało zachęcające. Paweł nadal gadatliwy jak zawsze? :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Adrian696
- zahartowany metalizator
no ja sobie wlasnie za to uwazam ziny, im mniej znam kapele tym wieksza radosc...
poza tym jako stary edytor, ni chuja nie rozumiem po co robic wywiady z kapelami co maja po kilka płyt i pisza o nich wszystkie magazyny
poza tym jako stary edytor, ni chuja nie rozumiem po co robic wywiady z kapelami co maja po kilka płyt i pisza o nich wszystkie magazyny
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Lykantrop
Tutaj nie chodzi o to czy znane, czy nie. Ile można przepytywać kolesi z BoP czy Ohtar, którzy zawsze mają to samo do powiedzenia, czyli nic specjalnego? Z całym też szacunkiem do Pandemonium, ale Paweł chwilami tak wali w chuja z odpowiedziami, że niedługo zbliży się do poziomu Namtara i jego wywiadu dla metal.pl.
Ps. Zaznaczam, że nie wiem czy ten wywiad jest akurat z Pawłem.
Ps. Zaznaczam, że nie wiem czy ten wywiad jest akurat z Pawłem.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Przez ostatnie 10 lat, to poza hermetycznymi periodykami BM nie było w Polsce zina który by nie robił w kółko wywiadów z Throneum/Anima Damanta/Empheris/Azarath/Witchmaster/Bloodthirst. :)Adrian696 pisze:ja sobie wlasnie za to uwazam ziny, im mniej znam kapele tym wieksza radosc...
- Lykantrop
Co racja to racja. Chociaż akurat wywiady z AD to się zawsze miło czytało :-)