rewelacja!Castor pisze:Nie za bardzo tu pasuje ale co tam.
30 kwietnia i 2 maja w Media Markt cały asortyment taniej o podatek Vat. Hura!! :)
dzisiaj jak sie obudze napierdalam na Ostrobramska
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
rewelacja!Castor pisze:Nie za bardzo tu pasuje ale co tam.
30 kwietnia i 2 maja w Media Markt cały asortyment taniej o podatek Vat. Hura!! :)
nie odkorkuje, wtedy zaczna docierac pocztowki wysylane przez uczestnikow do swoich parafii, kolezanek z koscielnych ław, znajomych z kół gospodyn wiejskich i facebooka, kuzynow...pogodancer pisze:A chuja tam dobrze; z ok. 15 przesyłek wysłanych przed świętami/tydzień przed świętami dzisiaj doszła jedna... w dupe jebana pocztowa mać; mam nadzieję, że po beatyfikacji się to trochę odkorkuje.
byłem zaraz po 9, szału nie ma, kupiłem symbolicznie nowe Deicide i 2 starsze Napalmy, których mi akurat brakowałoMort pisze:rewelacja!Castor pisze:Nie za bardzo tu pasuje ale co tam.
dzisiaj jak sie obudze napierdalam na Ostrobramska
Ja tam po przygodach z Omnio, w zyciu juz nic nie kupie w sklepach, ktore sa jego spadkobiercami. Wole poczekac lub przeplacic za plyte.nicram pisze:Omnio.pl było zajebiste na początku, również wtedy kiedy nazywało się Foreshadow. Ostatnie działania tej firmy to tragedia, ale myślę, że nastąpiło jakieś wrogie przejęcie i Arek Młyniec ma już nową firmę Takt24.pl. Właśnie słucham sobie pierwszego zakupu z tej firmy czyli kilka płyt z Roadrunner po 20 PLN :-) m.in. Heaven &Hell i Machine Head. Nie chciało mi się wydawać na nie 65 PLN, więc mam miły prezent na długi weekend. Jak ktoś miał konto na Omnio to na Takt24 te same dane :-). Na razie mogę polecić.
I w jakiej cenie Napalmy po tej obniżce?knaar pisze:
byłem zaraz po 9, szału nie ma, kupiłem symbolicznie nowe Deicide i 2 starsze Napalmy, których mi akurat brakowało
30.72 zlstreetcleaner pisze:I w jakiej cenie Napalmy po tej obniżce?knaar pisze:
byłem zaraz po 9, szału nie ma, kupiłem symbolicznie nowe Deicide i 2 starsze Napalmy, których mi akurat brakowało
Mi dziś się udało kupić The Code Is Red... na giełdzie za 10zł ;))
Harmony i Fear po 30zł, żadna okazja ale kupiłemstreetcleaner pisze:I w jakiej cenie Napalmy po tej obniżce?knaar pisze:
Mi dziś się udało kupić The Code Is Red... na giełdzie za 10zł ;))
Nie jestem na bierząco z cenami z Pagan. Faktycznie jest obniżka o 12% czy "przypadkiem" przed akcją ceny poszły ciut w górę?knaar pisze:dostałem właśnie maila z Pagan:
Majowa promocja w PAGAN RECORDS! / PAGAN RECORDS MAY SALE 12 % OFF!
TYLKO w dniach 1-3 maja wszystkie złożone zamówienia będą premiowane rabatem w wysokości 12%!
Od jakiegoś czasu czaję się na 3 płyty i na nie cen nie podnieśli.empir pisze:Nie jestem na bierząco z cenami z Pagan. Faktycznie jest obniżka o 12% czy "przypadkiem" przed akcją ceny poszły ciut w górę?knaar pisze:dostałem właśnie maila z Pagan:
Majowa promocja w PAGAN RECORDS! / PAGAN RECORDS MAY SALE 12 % OFF!
TYLKO w dniach 1-3 maja wszystkie złożone zamówienia będą premiowane rabatem w wysokości 12%!
Czy ja wiem. W sumie w Mysticu płyty w promocji są po 24 zł, w Saturnie te same płyty są po 26,99, a w MM po 3 dychy. A jak odliczymy Vat to ceny w MM są zbliżyne do cen w Mystic, więc specjalinie rewelacji nie ma:( Czyli nie ma róznicy czy kupujesz w Mystic czy w Media Markt bez Vatu. Zdarzają się oczywiście wyjątki i to dla tych wyjątków warto się tam wybierać przy okazji tej własnie akcji.Mort pisze:Rewelacja!Castor pisze:Nie za bardzo tu pasuje ale co tam.
Można bez obaw. Jak do tej pory zawsze szybko i bezproblemowo. No i ceny mają fajne.
Zamawiałem naście razy i zawsze wszystko doskonale.
Śmiało możesz zamawiać ile wlezie.