ja nie wiem, za głupi jestem. tak trochę post-rockowo, trochę folkowo...momentami mi troche woven hand przypomina. wiesz co? ty jesteś mądrzejszy. weź posłuchaj i ty mi powiedz CO TO :)
Fajne te fotki na gorze ale brakuje jednak troche bardziej industrialnych klimatow typu manufaktura, bo to wszystko jednak podbite jest mocno elektronika a sekcja to chyba automat, tak mi sie zdaje. Taka folktronica troche metalizujaco-potrockowa bo takiej country americany to raczej malo jest, glownie jako przyprawa. E najlepsze dla mnie, przypomina mi troche momentami i ogolnie jako calosc chorwackie Vuneny a troche francuski Ez3kiel glownie z racji elektronicznego tla i industrializujacego szumu.
u mnie leci cały czas, płyta doskonale sprawdza się jako całość, jest różnorodna, ale bardzo równa, świetnie rozłożona na całość trwania. wszystkie kawałki są zajebiste.
Triceratops pisze:Fajne te fotki na gorze ale brakuje jednak troche bardziej industrialnych klimatow typu manufaktura, bo to wszystko jednak podbite jest mocno elektronika a sekcja to chyba automat, tak mi sie zdaje. Taka folktronica troche metalizujaco-potrockowa bo takiej country americany to raczej malo jest, glownie jako przyprawa. E najlepsze dla mnie, przypomina mi troche momentami i ogolnie jako calosc chorwackie Vuneny a troche francuski Ez3kiel glownie z racji elektronicznego tla i industrializujacego szumu.
nie można było tak od razu, a nie z jakimś banjo wyskakiwać?
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.