Złote Wary Masterfula
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Re: Złote Wary Masterfula 2006
A Ty od wczoraj tu jesteś, że nie zauważyłeś, że to debil??
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
- mistrz forumowej ceremonii
nie przypominam sobie żadnego innego posta tego kolesia, serio
- Adrian696
Przecież on z SIIDem się kumpluje, zawsze jeden drugiego w debilizmach wspierał, jak którego ktoś zjebał to nadlatywał drugi i się nawzajem bronili. :D:D:D
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Ja zdążyłem zauważyć, że jesteś największą parówą na forum, nie masz nic do powiedzenia i potrafisz tylko wyzywać ludzi przez internet.Adrian696 pisze:A Ty od wczoraj tu jesteś, że nie zauważyłeś, że to debil??
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- mistrz forumowej ceremonii
To wiele wyjaśnia.Adrian696 pisze:Przecież on z SIIDem się kumpluje, zawsze jeden drugiego w debilizmach wspierał, jak którego ktoś zjebał to nadlatywał drugi i się nawzajem bronili. :D:D:D
- Adrian696
Mylisz się, ale jesteś tumanem to ci wyjaśnię - nazwanie debila debilem nie jest wyzwiskiem, a jedynie określeniem stanu rzeczywistego.Nif pisze:Ja zdążyłem zauważyć, że jesteś największą parówą na forum, nie masz nic do powiedzenia i potrafisz tylko wyzywać ludzi przez internet.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja go raczej nie kojarzylem z zadnych wypowiedzi, wczoraj przy tych tekstach o kiczowatosci zaczelo u mnie kielkowac niejasne podejrzenie, po tych bledach ortograficznych i braku pojmowania prostych wyrazen, ze to chyba jakis gimnazjal jest - albo idiota.Adrian696 pisze:A Ty od wczoraj tu jesteś, że nie zauważyłeś, że to debil??
Co na jedno w sumie wychodzi.
woodpecker from space
- boroowa
- weteran forumowych bitew
Ładnie to tak obsmarowywać kolegę, he? Wspólne grabki, wspólna łopatka, wspólne leżakowanie, a tu taki cios w plecy.Nif pisze:So_It_Is_Done pisze:Nie wiem co oznacza ten skrót używany przez internetowych tłumoków, ale wyobrażam sobie ciebie z zaplutą japą i wiszącym gilem. Czy to chciałeś przekazać i udowodnić swój debilizm po raz nty?So_It_Is_Done pisze:Kretyn dopuścił takiego bękarta jak ty na świat.Ja zdążyłem zauważyć, że jesteś największą parówą na forum, nie masz nic do powiedzenia i potrafisz tylko wyzywać ludzi przez internet.So_It_Is_Done pisze:Prosił cie ktos o komentarz obsrancu?
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
No jeżeli wszystkie chwyty dozwolone to cóż, choć bardzo mocno powiedziane i trąci prowokacją. Pomijam drugą część zdania, natomiast popatrzmy na pierwszą: "zwyczajne gówno", w domyśle także "pozerskie" - no tak.Nif pisze:(Slayer) jest dla mnie zwyczajnym gównem i pozerskim zdzieraniem kasy z dzieciaków
No kurwa nie wiem , daj wskazówkę czego słuchać, by nie taplać się w owym "pozerskim gównie"? Najlepiej daj wskazówkę jak dalej żyć? Tylko bez porad ,w stylu tych udzielanych przez "CZŁOWIEKA W BIELIŹNIE" - zabij się, zaoraj.
I pamiętaj zawsze możesz przeprosić jeszcze nic straconego. Wiem, że to trudne, bo im człowiek młodszy, tym ciężej przyznać mu się do błędu,(na starość niektórych też to dotyka:))), ale w tym wypadku warto zdobyć się na odwagę i napisać zdanie przeprosin.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Umarłem ....koleś chce przeprosiny bo powiedziałem, ze szlajer jest "dla mnie zwyczajnym gównem " :) podaj adres, wyśle Ci na piśmie :)
Zupełnie z wami jak z katolami jak sie obrazi ich uczucia religijne.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- boroowa
- weteran forumowych bitew
zabawne jak niektórzy potrafią się chwalić swoimi ułomnościami
I'll give you black sensations up and down your spine
Po pierwsze tylko nie katolami.:) Po drugie, nie chodzi mi o to , że Ci Slayer nie leży, tylko o to dlaczego tak mocno to wyrażasz. Nie wystarczy napisać nie lubię , nie podoba mi się, bądź , że "jest przereklamowany"?Nif pisze:Umarłem ....koleś chce przeprosiny bo powiedziałem, ze szlajer jest "dla mnie zwyczajnym gównem " :) podaj adres, wyśle Ci na piśmie :)
- manieczki
ja mam stulejkę i się nią nie chwale :(
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Ja tylko napisałem ,ze niektóre okładki są kiczowate i wokal Tomka jest chujowy(wiele osób tak uważa), no i hołota zaczęła pyskówki bo inaczej nie umi... a z tym zdzieraniem hajsu z dzieciaków to przecież jest prawda, wystarczy się dowiedzieć co kierowało zespołem gdy wybierali okładkę i tytuł płyty "god hate us all" jeżeli to nie jest granie pod publiczkę to co jest ? ale chuj z tym, nie chce mi sie tracić czasu w kolejnym dniu na slayera i czytania durnych postów adrianka "nie pozwolę obrażać slayera" .535 pisze:Po pierwsze tylko nie katolami.:) Po drugie, nie chodzi mi o to , że Ci Slayer nie leży, tylko o to dlaczego tak mocno to wyrażasz. Nie wystarczy napisać nie lubię , nie podoba mi się, bądź , że "jest przereklamowany"?Nif pisze:Umarłem ....koleś chce przeprosiny bo powiedziałem, ze szlajer jest "dla mnie zwyczajnym gównem " :) podaj adres, wyśle Ci na piśmie :)
Rozumiem - to Twoje zdanie.
Mam nadzieję , że Twoi Bogowie są "bez skazy" na swym "czarnym honorze", przynajmniej w Twoim mniemaniu. Miłego "łykendu"
Mam nadzieję , że Twoi Bogowie są "bez skazy" na swym "czarnym honorze", przynajmniej w Twoim mniemaniu. Miłego "łykendu"
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Każdy ma skazy. Miłego.
- nicram
Ejże kolego. Nie ma co robić takich osobistych wjazdów, bo ktoś nie lubi Slayer. Ja też nie lubię. Lubię za to Kinga Diamonda, którego ty wyzywasz od pedałów. Nie mam z tym problemów. Co do błędów, to co powiesz na to?:Triceratops pisze:Ja go raczej nie kojarzylem z zadnych wypowiedzi, wczoraj przy tych tekstach o kiczowatosci zaczelo u mnie kielkowac niejasne podejrzenie, po tych bledach ortograficznych i braku pojmowania prostych wyrazen, ze to chyba jakis gimnazjal jest - albo idiota.Adrian696 pisze:A Ty od wczoraj tu jesteś, że nie zauważyłeś, że to debil??
Co na jedno w sumie wychodzi.
Chyba zgodzisz się, że powyższe zdanie nie jest po polsku, a liczba błędów gramatycznych i stylistycznych jest zastraszająca? Czy to znaczy, że jesteś gimnazjalem czy idiotą?Triceratops pisze:Eeee.....wzialem za kogos w miare z kim mozna w miare rozsadnie podyskutowac, wychodzi na to, ze musialem cie pomylic z kims innym, 50rry 2i0|\/|
all the monsters will break your heart
- Riven
- Kontakt:
- Adrian696
ja to sie dziwie Analnemu, ze toleruje na swoim podwórku takie wybryki ze Slayerem ;)Riven pisze:nie lubisz slayera? WYPIERDALAJ ! : - )
- Riven
- Kontakt:
imo za cos takiego powinien byc ban. serio.
this is a land of wolves now