DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DEATH
ja jestem młody. stary to będę, jak będę miał 65 lat.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
naturalny ;)
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
fuck yeah!!!Rattlehead pisze:u mnie od wczoraj deszcz napierdala i jest zimno jak w północnej norwegii w listopadzie :) i na dodatek jestem kurwa STARY :)twoja_stara_trotzky pisze:SŁOŃCE ŚWIECI
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Scaarph
- zahartowany metalizator
widziałem na zewnątrz jednego tylko pomalowanego patafiana, w bluzie DEATH był, żeby było śmieszniej hehe. to zapamiętałem, bo pasowało to jak chuj do maszynki do mięsa.Rattlehead pisze:hahaha stałem nieopodal całej tej sytuacji :)IRONMIL pisze:Kraków - 2004 - koncert Gorgoroth. Stoimy przy samochodzie - idzie gość z pomalowanym ryjem i piwem w ręku. Kołysze rytmicznie ramionami, długie włosy falują mu na wietrze. Przerywamy rozmowę i w milczeniu odprowadzamy go wzrokiem.
Mój kumpel (urodzony i wychowany w Warszawie): - U nas tacy goście to dostają wpierdol i kroi im się bilety ! :)
Śmiejemy się i idziemy w ślad za black metalowym wojownikiem. Wtem widzimy, że stoi on z grupką długowłosych jegomości (bez pomalowanych twarzy). Przechodzimy i słyszymy następującą wymianę zdań:
- Chłopaki, może się jakoś dogadamy...
- Nie pierdol, tylko dawaj bilet!
Słyszę trzask - gość dostaje z otwartej w pomalowany policzek. Kumpel zaczynają się śmiać. Trochę mi szkoda tego małolata, zwalniam, zastanawiam się czy się nie wtrącić, ale ostatecznie stwierdzam, że jestem w obcym mieście. Nas trzech a ich sześciu (za dużo na jednego, za mało na dwóch:) i odpuszczam.
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Ha ha... kumpla zdaje się skroili na tym koncercie, ale w szmacie Death prędzej bym Michała Wiśniewskiego zobaczył. ;)
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
-
- rasowy masterfulowicz
Niedawno Relapse wypuścił reedycje dwóch albumów Death: Human i ostatniego z nowym miksem Jima Morissa. Czy brzmienie rzeczywiście jest tak zajebiste i dopieszczone jak piszą w reklamach? Warto kupić?
I AM MORBID
Moim zdaniem nie warto - cholera, po latach dochodzę do wniosku, że "Human" jest chyba najsłabszym albumem DEATH. Nowy miks tu za wiele nie daje, natomiast od drugiego krążka bez wokali po prostu wieje nudą. Może akurat tak mam i może to tylko przejściowe, ale coś mi mówi, że szybko tej płyty nie włączę. Niech ostoi na półce przez jakiś czas - podsumowując, myślałem, że ta reedycja sprawi mi dużo radochy, a niestety tak się nie stało.
-
- rasowy masterfulowicz
Dzięki za opinie ale sie tak napaliłem, że chyba jednak kupie. No, poczekam jeszcze kilka dni, jak mi nie przejdze do końca tygodnia to ja wezme.
Na tytuł najsłabszej bezsprzecznie zasługuje Symbolic :) Human bardzo lubie, to naprawde dobra plyta.IRONMIL pisze:Moim zdaniem nie warto - cholera, po latach dochodzę do wniosku, że "Human" jest chyba najsłabszym albumem DEATH.
I AM MORBID