Chyba zaczynam w to wierzyć...Drone pisze:Wróciłem dziś do nowej płyty... Dramat straszny... Jest beznadziejna, słaba, wtórna, a wokale - ech, szkoda gadać. Są momenty, z których dałoby się zebrać może z 10 minut dobrej muzyki. Ale zrobią panowie teraz karierę, zrobią. Muzyka w sam raz dla mainstreamowej alternatywki w modnych okularach ;)
ULVER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Coś tam było! Człowiek!
-
Maria Konopnicka
Re: ULVER
Wiem, wiem, nie znam się na Ulver - dwie ich najlepsze płyty uważam za chujowe, o ile jeszcze Perdition City bez większej przyjemności mogę posłuchać, to Blood Inside trudno mi przesłuchać w całości - może ze dwa razy mi się udało. Dla mnie to dźwięki a nie muzyka. :)
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Złote wary.IRONMIL pisze:[...] to Blood Inside trudno mi przesłuchać w całości - może ze dwa razy mi się udało. Dla mnie to dźwięki a nie muzyka. :)
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Re:
To ja już nic z tego nie rozumiem. Słuchać, czy nie słuchać? Kupować, czy nie kupować? ;)Skaut pisze:Chyba zaczynam w to wierzyć...Drone pisze:Wróciłem dziś do nowej płyty... Dramat straszny... Jest beznadziejna, słaba, wtórna, wokale - ech, szkoda gadać. Są momenty, z których dałoby się zebrać może z 10 minut dobrej muzyki. Ale zrobią panowie teraz karierę, zrobią. Muzyka w sam raz dla mainstreamowej alternatywki w modnych okularach ;)
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Polać temu Panu. :)IRONMIL pisze:Blood Inside trudno mi przesłuchać w całości - może ze dwa razy mi się udało. Dla mnie to dźwięki a nie muzyka.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Może was zaskoczę, ale z Ulver to lubię tylko debiut. ;)
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Czy to oznacza, że mam wypaczony gust?
"And the scars I will see
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Morph
- Kontakt:
Prodigy jak Prodigy, ale ktoś tu utworzył temat o Diary of DreamsIRONMIL pisze:Od czasu gdy ktoś założył temat o Prodigy raczej już niewiele rzeczy jest mnie w stanie zdziwić.
Ostatnio zmieniony 17-05-2011, 12:44 przez Morph, łącznie zmieniany 1 raz.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
[V]
Re:
Jest dokładnie tak jak Drone napisał.Skaut pisze:Chyba zaczynam w to wierzyć...Drone pisze:Wróciłem dziś do nowej płyty... Dramat straszny... Jest beznadziejna, słaba, wtórna, a wokale - ech, szkoda gadać. Są momenty, z których dałoby się zebrać może z 10 minut dobrej muzyki. Ale zrobią panowie teraz karierę, zrobią. Muzyka w sam raz dla mainstreamowej alternatywki w modnych okularach. ;)
Jeeebać.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
[V]
co ten jebany angol zrobil krzyskowi z tego zespolu..eh,oby sie zrehabilitowali na kolejnej plycie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior