Brutal Assault XVI 2011
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Re: Brutal Assault XVI 2011
Dorzucę swoje trzy grosze: jednym się z wiekiem zmienia innym nie w kwestii podejścia do wygody i komfortu spędzania wolnego czasu. Nie można w ten sposób wartościować ludzi, bo to głupota. To nie forum miłośników survivalu, tylko muzyki. Jedynym kryterium oceny tutaj powinien być stosunek do niej. Na swoim przykładzie mogę stwierdzić, że zmniejszenie zainteresowania przebywaniem w plenerze w mało komfortowych warunkach nie ma najmniejszego ujemnego wpływu na podejście do słuchanej muzyki. Wręcz przeciwnie. Nie lubię się już włóczyć po nocy i/lub krzakach, a Metal jest dla mnie nadal najważniejszym składnikiem egzystencji. Do zobaczenia pod sceną w Progresji na INCANTATION.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- pr0metheus
o kurwa jak ja lubie czytac te dyskusje :D warto pamietac ze deathspell omega nie potrzebuje fanow ktorzy kupuja ser zolty na kilogramy,a tym bardziej takich co kisza jaja 3 dni w namiotach,tudziez sraja i pija winiaki w krzakach:D
niech to miejsce niebawem zniknie
- YNKE
- w mackach Zła
mądrze prawi, aż miło poczytać :)Gore_Obsessed pisze:Dorzucę swoje trzy grosze: jednym się z wiekiem zmienia innym nie w kwestii podejścia do wygody i komfortu spędzania wolnego czasu. Nie można w ten sposób wartościować ludzi, bo to głupota. To nie forum miłośników survivalu, tylko muzyki. Jedynym kryterium oceny tutaj powinien być stosunek do niej. Na swoim przykładzie mogę stwierdzić, że zmniejszenie zainteresowania przebywaniem w plenerze w mało komfortowych warunkach nie ma najmniejszego ujemnego wpływu na podejście do słuchanej muzyki. Wręcz przeciwnie. Nie lubię się już włóczyć po nocy i/lub krzakach, a Metal jest dla mnie nadal najważniejszym składnikiem egzystencji. Do zobaczenia pod sceną w Progresji na INCANTATION.
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- FENIKS
- w mackach Zła
owszem ma rację. Ale nader często spotykałem się z zachowaniem typu . Za młodu jeździli chlali byle gdzie i byle jak. Metal muzyka ekstremalną wszystko raze. Od picia wódki w bramie po wymianę kaset i maniactwo a potem a bo to nie wypada bo lepiej w knajpie bo to nie ten wiek itp itd. Wszystko ok też lubię pić w kulturalnych miejscach etc. Ale jak widzę do tego że nie dość że odchodza osoby nie tylko od zachowań i od muzy to huj mnie strzela.
Wiadomo każdy może pić gdzie chce i spać i srac gdzie chce byle by odbiór muzy był taki sam ale często ludziom mięknie rura i zaczyna się upadek od zwykłych spraw typu piwo czy flaszka na ławce a kończy na pobieżnym obcowaniu z metalem. Bo co ludzie powiedzą.
I niech nikt sobie nic z mojej wypowiedzi nie bierze do siebie. Chyba że rzeczywiście mięknie...
Wiadomo każdy może pić gdzie chce i spać i srac gdzie chce byle by odbiór muzy był taki sam ale często ludziom mięknie rura i zaczyna się upadek od zwykłych spraw typu piwo czy flaszka na ławce a kończy na pobieżnym obcowaniu z metalem. Bo co ludzie powiedzą.
I niech nikt sobie nic z mojej wypowiedzi nie bierze do siebie. Chyba że rzeczywiście mięknie...
- Scaarph
ja tam kiedyś piłem wszystko wszędzie i było dobrze. festiwale całe przesypiałem ukurwiony spirytusem aż po brzeg :) to miłe jest, jasne, ale jak teraz mam taką opcję to jednak wolę sobie pokój wynająć, zwłaszcza, jak jestem z żoną, której akurat może być nie na rękę, że ktoś ją obrzygał czy co tam jeszcze. ale jak jest dobre towarzystwo, dobry skład festiwalu to ja i w rowie mogę spać (nie w takich miejscach się spało).
-
- zaczyna szaleć
To chyba jedna z ostatnich rzeczy, która mogłaby mnie zdenerwować. To jest właśnie największy problem, za dużo ludzi przejmuje się tym co robią inni.FENIKS pisze:owszem ma rację. Ale nader często spotykałem się z zachowaniem typu . Za młodu jeździli chlali byle gdzie i byle jak. Metal muzyka ekstremalną wszystko raze. Od picia wódki w bramie po wymianę kaset i maniactwo a potem a bo to nie wypada bo lepiej w knajpie bo to nie ten wiek itp itd. Wszystko ok też lubię pić w kulturalnych miejscach etc. Ale jak widzę do tego że nie dość że odchodza osoby nie tylko od zachowań i od muzy to huj mnie strzela.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Trolololo, Vincent z żonką zagrają. :D
- YNKE
- w mackach Zła
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Muszą być:-))) Skład jest przezajebisty w tym roku!
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
Naprawdę trzeba będzie mocno rozpatrzyć udanie się na BA, bo skład jest świetny
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- FENIKS
- w mackach Zła
Ja naliczyłem 30 kapel które chciałbym zobaczyć i cały czas nie wiem kiedy będę pić a 13 sierpnia urodziny moje hehe
ogolnie fest rozpierdala a teraz dorzucili CRYPTOPSY to juz wogole masakra !!!!
ogolnie fest rozpierdala a teraz dorzucili CRYPTOPSY to juz wogole masakra !!!!
- Husar
nie wiem. ŚREDNIAWKA. Na Hells pleasure jest fajny skład, ale na brutala się karne bo mam ekipę
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- FENIKS
- w mackach Zła
zawsze mozna narzekać... w kwesti hells pleasure to dla mnie tam sa 4-5 kapel reszte sobie daruje. W zasadzie jakbym sie uparł to dwie. Ascension i Nifelheim
- Husar
- FENIKS
- w mackach Zła
Kwestia gustu ale jakis year no light czy root mnie nie kreca...
- Self
- rasowy masterfulowicz
Dodali CrAptopsy, a nie Cryptopsy, obecny zespół nie ma ze starym Cryptopsy wspólnego nic oprócz jak zwykle zajebistego Flo. Polecą toi-toie w stronę wyjca, coś czuję.
Ale całościowo skład oczywiście jest mocny i chyba kontynuuję świecką tradycję i wpadnę do Jaromierza.
Ale całościowo skład oczywiście jest mocny i chyba kontynuuję świecką tradycję i wpadnę do Jaromierza.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A mi tam Cryptopsy nadal się podoba i z chęcią bym sobie zobaczył ich występ.Self pisze:Dodali CrAptopsy, a nie Cryptopsy, obecny zespół nie ma ze starym Cryptopsy wspólnego nic oprócz jak zwykle zajebistego Flo. Polecą toi-toie w stronę wyjca, coś czuję.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Też z chęcią zobaczę, ale nie liczę na nic interesującego oprócz wyjca robiącego uniki przed lecącymi w jego stronę kamieniami. No nie powiem, chciałbym zostać mile zaskoczony, ale z drugiej strony oznaczałoby to upadek wizerunku pedałów nagrywających metalkor dla gimnazjalistów, bo tak ich teraz postrzegam. ;)
- YNKE
- w mackach Zła
Kreatora wczoraj dorzucili.
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- lucass