AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Re: AUTOPSY
jeśli tak rzeczywiście jest, to żaden wstyd. wszak Dawn of Inhumanity to jedna z dosłownie kilku najlepszych płyt ostatniej, powiedzmy dekady
-
- rasowy masterfulowicz
Ależ jasne, żaden wstyd to raczej takie podszczypywanie ;)
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Nie no o wstydzie nie ma mowy. Materiał absolutnie godny szyldu Autopsy.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Maleficio
- Kontakt:
Nowe Autopsy, jest prawie tak dobre jak Shitfun a Shitfun jest dla mnie płytą kultową
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Bardzo udana płyta, choć ubiegłoroczny mini bardziej mi leży. Początkowo obawiałem się, że trochę przesadzili z długością materiału, ale okazuje się,że wchodzi on lekko, łatwo i przyjemnie he he. Wokale sa mistrzowskie.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Tak jak ja, tylko, że na CD. Ponoć już wysłali, także tym bardziej się nie mogę doczekać. :)shitfun pisze:internet kusi, jednak trwam w oczekiwaniu na lp hehe
The madness and the damage done.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
A CD to przypadkiem nie wysyłają dopiero na koniec miesiąca? Pytam, bo też zamówiłem.Kurt pisze:Tak jak ja, tylko, że na CD. Ponoć już wysłali, także tym bardziej się nie mogę doczekać. :)shitfun pisze:internet kusi, jednak trwam w oczekiwaniu na lp hehe
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Dosłownie dzisiaj kupiłem to i już mam informację na stronie e-bay'a, że przesyłka została wysłana. Także, o ile nie robią mnie w chuja, pozostaje mi tylko czekać na listonosza. ;)
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
To, że "wysłana" to nie znaczy, że się znalazła już na poczcie. ;) Ebay potrafi być w tym względzie mylący, a niektórzy sprzedawcy mają chyba automatycznie ustawione, że po wpłynięciu kasy zmienia się Twój status zamówienia na "wysłane". Kilka razy zdarzyło mi się tak, że pojawił się właśnie rzeczony komunikat, a jak odbierałem przesyłkę to na kopercie data stempla pocztowego była np. tydzień późniejsza.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Stąd moje zastrzeżenie: "o ile mnie nie robią w chuja". ;) Na stronie aukcji nie ma żadnego zastrzeżenia, że wysyłają np. dopiero od 30 maja, także jedyne co mogę teraz zrobić to czekać. I walczyć z myślami, co by nie ściągać płyty z neta. ;)
-
- rozkręca się
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Właśnie dostałem potwierdzenie, że "it'll be collected today by the Royal Mail". ;) Także niedługo powinno być.
- Maleficio
- Kontakt:
limited slipcase CD???????Barbapapa pisze:http://www.agoniarecords.com/index.php? ... le&id=2991
- Gore_Obsessed
W końcu Autopsy.Kurt pisze:"it'll be collected today by the Royal Mail"
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Z tego co widziałem to wyszło tylko na LP i slipcase CD (na razie) zatem to "standardowe wydanie"
Wiadomix ;)Gore_Obsessed pisze: W końcu Autopsy
- Gotharus
- postuje jak opętany!
- Glene
- weteran forumowych bitew
W Mystic jest po 49 zl
- mad
Ja tam nie mam takiego mocnego charakteru, zresztą następną porcję płyt zamawiam dopiero w czerwcu...
A muzyka? Cóż, moim skromnym zdaniem miodzio w każdym calu. Płyta jest długa, ale tak ocieka pomysłami, jest tak urozmaicona, bogata, że ta godzina z haczkiem mija bardzo szybko, a nawet wcisnąć repat się zdarzyło. Naprawdę bogactwem pomysłów można by obdzielić dyskografię niejednej kapeli. Ambitne chłopaki, mogli mieć materiał na dobre 3 płyty, ale nie rozwadniali się i stworzyli jedną... chyba genialną.
A muzyka? Cóż, moim skromnym zdaniem miodzio w każdym calu. Płyta jest długa, ale tak ocieka pomysłami, jest tak urozmaicona, bogata, że ta godzina z haczkiem mija bardzo szybko, a nawet wcisnąć repat się zdarzyło. Naprawdę bogactwem pomysłów można by obdzielić dyskografię niejednej kapeli. Ambitne chłopaki, mogli mieć materiał na dobre 3 płyty, ale nie rozwadniali się i stworzyli jedną... chyba genialną.
- Deathless King
no wlasnie ta dlugosc mnie troche przeraza. troche czasu minie zanim cala plyte przetrawie
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
Zamówiłem w Blackcomp - w poniedziałek wysyłka. Pewnie poleży z tydzień zanim włączę, bo przyjdzie z nowym UDO i MY DYING BRIDE :)