PENTAGRAM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Scaarph
- zahartowany metalizator
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Re: PENTAGRAM
Mniej więcej tyle ile o nowej trackliscie morbid angel.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
No to zaraz się zacznie :)
-
- w mackach Zła
Możemy zacząć pisać o Slayerze.
- Adrian696
moge zejsc na zawal - juz piszcie o Metce :DRaf pisze:Możemy zacząć pisać o Slayerze.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
- w mackach Zła
hehe, no mogę to sobie wyobrazić, hasła typu "King nie potrafi odegrać solówek" itd ;)Adrian696 pisze:moge zejsc na zawal - juz piszcie o Metce :DRaf pisze:Możemy zacząć pisać o Slayerze.
- Adrian696
e tam - to juz bylo - ze King to jeden z najbardziej chujowych gitarzystow w thrashu, ze solosy gra mizerne, takie glupoty to mnie juz nie ruszaja ;)Raf pisze: hehe, no mogę to sobie wyobrazić, hasła typu "King nie potrafi odegrać solówek" itd ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Riven
- Kontakt:
problem jest taki, ze King gra bardzo precyzyjnie i doskonale odgrywa swoje solowki, a co do Hammetta to byl fakt :)Raf pisze:hehe, no mogę to sobie wyobrazić, hasła typu "King nie potrafi odegrać solówek" itd ;)Adrian696 pisze:moge zejsc na zawal - juz piszcie o Metce :DRaf pisze:Możemy zacząć pisać o Slayerze.
Jesli juz to Hanneman troche olewczo podchodzi do tematu solowki na zywo, ale w Slayerze to slabiej slychac bo ich leady sa chaotyczne same w sobie
this is a land of wolves now
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Bo trzyma się tego co robi najlepiej i nie porywa na rzeczy, które go przerastają :)
- Adrian696
W ogole nie rozumiem zarzutu, ze na koncercie odgrywaja kawalek troche inaczej czy troche eksperymentuja.
- Riven
- Kontakt:
no lars slynny perkusista eksperymentalny, np. tutaj na 1:19
eksperyment pod tytulem: "bardzo szybka podwojna stope zamienimy na jedno uderzenie na takt"
eksperyment pod tytulem: "bardzo szybka podwojna stope zamienimy na jedno uderzenie na takt"
this is a land of wolves now
-
- w mackach Zła
Mnie też nie, kiedyś polemizowałem na ten temat z pewnym gitarzystą, który mi powymieniał dziesiątki rzekomo lepszych od Kinga gitarzystów (a powymieniał chyba z każdego znanego thrashowego czy heavy metalowego zespołu) i że takie solówki jak King to on sam na kolanie zagrywa itd, ale kiedy ze swoim zespołem wydał płytę na której zagrał swoje i bardzo chciałem na ten temat porozmawiać, to gdzieś zniknął i tyle go widzieli he he.Adrian696 pisze:e tam - to juz bylo - ze King to jeden z najbardziej chujowych gitarzystow w thrashu, ze solosy gra mizerne, takie glupoty to mnie juz nie ruszaja ;)Raf pisze:hehe, no mogę to sobie wyobrazić, hasła typu "King nie potrafi odegrać solówek" itd ;)
- Adrian696
A to nie byl ten zjeb ze Spiritual Demise??? Tutaj mowil to samo. :D
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Riven nie znasz się, on po prostu gra stare kawałki mety w stylu Cozy'ego Powella ;)Riven pisze:no lars slynny perkusista eksperymentalny, np. tutaj na 1:19
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
- Riven
- Kontakt:
-
- w mackach Zła
No właśnie, dla mnie jest to w pewnym sensie normalne, przecież jak się popatrzy na histroię muzyki rockowej i te sławne klasyczne koncerty, te nagrania wcale nie są identyczne ze studyjnymi, czasem taka wersja koncertowa przebija oryginalne studyjne nagranie.Adrian696 pisze:ja w ogole nie rozumiem co ta zarzut, ze na koncercie odgrywaja kawalek troche inaczej czy troche eksperymentuja...