AUTOPSY/ASPHYX i MORGOTH Katowice Mega Club - 19 Listopada
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: AUTOPSY/ASPHYX i MORGOTH Katowice Mega Club - 19 Listopa
z tym, że Autopsy będzie u nas po raz pierwszy. Do tego zainteresowanie na pewno wykroczy poza granice kraju - wiesz ile ludzi było na nich na koncertach co grali ostatnio w Europie? I że jak grali rok temu na Party San to ekipa z całego kontynentu się przywlokła. Bankowo będzie cały koncert wyprzedany, a gdy okaże się, że jeszcze Poznań wejdzie do rozpiski, to mimo, że rozładuje tłumy to i tak wiele osób na dwóch koncertach się pojawi. Napalm grał u nas ileś razy, więc nie ma co porównywać
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
-
- rozkręca się
Na Napalm Death / Immolation ostatnio było około 500, na Incantation w Katowicach było 470.Karkasonne pisze:Tak, 1000 a 500 to rzeczywiście niewiele mniej...piona pisze:i takie Incantation które jest dużo mniejszą gwiazdą niż Napalm Death przy 7 innych gigach w Polsce sciągnęło niewiele mniej ludzi na koncert w Katowicach
- Grindead
- postuje jak opętany!
Jesli faktycznie taki koncert mialby sie odbyc, to pakuje dupe w samolot niezaleznie od kosztow.
Bo to by bylo kurwa swieto. Kazdy z tych zespolow to jest kult i kolana.
Bo to by bylo kurwa swieto. Kazdy z tych zespolow to jest kult i kolana.
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- FENIKS
- w mackach Zła
Szał robicie. Może i to jest wydarzenie, ale nie zapominajcie o realiach polskich. Jest lipa i była lipa. W Katowicach tyle ludu przychodzi, bo tam jest w huj miast. Podzielmy liczbę dajmy na to 500 na ilość dużych miast i wyjdzie.
Poza tym jak chodzę na koncerty we Wrocławiu to jest bieda. Te same mordy i niewiele ludzi. Ogólnie nie ma szału na koncerty, taka prawda. Jak się trafi dobry skład to wyjdzie.
Piona robi świetne koncerty i co widać udaje mu się na tym jako tako wyjść, więc niech tak pozostanie, a to ile osób przyjdzie nie ma znaczenia z punktu fana.
Poza tym jak chodzę na koncerty we Wrocławiu to jest bieda. Te same mordy i niewiele ludzi. Ogólnie nie ma szału na koncerty, taka prawda. Jak się trafi dobry skład to wyjdzie.
Piona robi świetne koncerty i co widać udaje mu się na tym jako tako wyjść, więc niech tak pozostanie, a to ile osób przyjdzie nie ma znaczenia z punktu fana.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
boshe
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
pierdolicie hipolicie
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ale kogo obchodzi jakiś Wrocław, kiedy Piona większość gigów organizuje w Katowicach? I co to ma do rzeczy, że tu jest duże skupisko miast? Właśnie jak na polskie realia, o których wspominasz, te 500 osób na Incantation było wynikiem znakomitym. Jeśli Autopsy wypali to z pewnością zjawi się jeszcze więcej towarzystwa i ten interes będzie się kręcił coraz lepiej, czego serdecznie Pionie życzę, bo właśnie takiej osoby w tym kraju mi brakowało.FENIKS pisze:Szał robicie. Może i to jest wydarzenie, ale nie zapominajcie o realiach polskich. Jest lipa i była lipa. W Katowicach tyle ludu przychodzi, bo tam jest w huj miast. Podzielmy liczbę dajmy na to 500 na ilość dużych miast i wyjdzie.
Poza tym jak chodzę na koncerty we Wrocławiu to jest bieda. Te same mordy i niewiele ludzi.
- Block69
Ha ha ha ha ha, jaki kurwa pan statystyk, ha ha ha...FENIKS pisze:Szał robicie. Może i to jest wydarzenie, ale nie zapominajcie o realiach polskich. Jest lipa i była lipa. W Katowicach tyle ludu przychodzi, bo tam jest w huj miast. Podzielmy liczbę dajmy na to 500 na ilość dużych miast i wyjdzie.

PENIS METAL
W całej Twojej wypowiedzi uderzyło mnie to. ^FENIKS pisze:... Może i to jest wydarzenie, ...
Jeżeli koncert AUTOPSY + "nieważni" Holendrzy i Niemcy nie jest (może jest, ale nie z pewnością) wydarzeniem, to co tym wydarzeniem jest. Nic z tego nie rozumiem.
Myślę, że stwierdzenie "Kto ma być ten będzie" - wystarczy za całe pałowanie się nad tym, czy pojawi się 200 czy 20000 osób. Do zobaczenia pod sceną. GASPING FOR AIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS Na takie koncerty czeka się całe życie i tylko ŚMIERĆ wypisuje L4. :))))
-
:))) no przykładowo dla mnie to będzie jedno z największych wydarzeń życia :) bez wątpienia
- FENIKS
- w mackach Zła
To nie statystyka tylko luźna uwaga i przemyślenia jakie mam. Zawsze najwięcej ludzi przychodziło na Śląsku i huj. Co nie zmienia faktu, że na koncerty przychodzi dalej mało osób. Jak nie zagra kapela pokroju Incantation to lipa i tyle. I czasem nawet duża nazwa szaleństwa nie zrobi.
Świetnie, że Piona działa i flaszka mu za to, oby tak dalej było.
Świetnie, że Piona działa i flaszka mu za to, oby tak dalej było.
Zobaczymy, zobaczymy. Jeśli już teraz są niesnaski, to rzeczywiście zapowiada się ciekawie.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Nic do Autopsy nie mam, lubię posłuchać, ale np. dla mnie o wiele większym wydarzeniem będzie zobaczyć Priestów na żywo.535 pisze:Jeżeli koncert AUTOPSY + "nieważni" Holendrzy i Niemcy nie jest (może jest, ale nie z pewnością) wydarzeniem, to co tym wydarzeniem jest. Nic z tego nie rozumiem.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Adrian696
spoko, ja wole koncert hetero ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Piona, czy chcesz zostać ojcem sceny metalowej w miejsce Dziubińskiego? :)
O widzisz, a ja akurat Judas omijam szerokim łukiem. I wcale z tego powodu nie czuję się gorszy. Owszem uznaję i doceniam ich spory "wkład" w cały ten bałagan zwany ogólnie metalem - żeby nie było. "Fanem" nie jestem. :))))Alsvartr pisze:Nic do Autopsy nie mam, lubię posłuchać, ale np. dla mnie o wiele większym wydarzeniem będzie zobaczyć Priestów na żywo.535 pisze:Jeżeli koncert AUTOPSY+"nieważni" Holendrzy i Niemcy nie jest (może jest, ale nie z pewnością) wydarzeniem, to co tym wydarzeniem jest. Nic z tego nie rozumiem.
- FENIKS
- w mackach Zła
Każdego kręci coś innego.
Ja czekałem parę lat na incantation , prawie jak na zbawienie haha. W zeszłym roku pojechaliśmy dz hradec kralove a w tym przyjechali do polski i to było wydarzenie. A co do tego składu to tak sobie.
Ja czekałem parę lat na incantation , prawie jak na zbawienie haha. W zeszłym roku pojechaliśmy dz hradec kralove a w tym przyjechali do polski i to było wydarzenie. A co do tego składu to tak sobie.
- Adrian696
jebłem :DFENIKS pisze: A co do tego składu to tak sobie.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
No to ja mam podobnie z Autopsy. ;) No, może oprócz "omijam szerokim łukiem".535 pisze:O widzisz, a ja akurat Judas omijam szerokim łukiem. I wcale z tego powodu nie czuję się gorszy. Owszem uznaję i doceniam ich spory "wkład" w cały ten bałagan zwany ogólnie metalem - żeby nie było. "Fanem" nie jestem. :))))Alsvartr pisze:Nic do Autopsy nie mam, lubię posłuchać, ale np. dla mnie o wiele większym wydarzeniem będzie zobaczyć Priestów na żywo.535 pisze:Jeżeli koncert AUTOPSY+"nieważni" Holendrzy i Niemcy nie jest (może jest, ale nie z pewnością) wydarzeniem, to co tym wydarzeniem jest. Nic z tego nie rozumiem.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Bloodcult
A jak trzy lata temu Incantation supportowało Vader na Blitzkriegu to gdzie wtedy byłeś? :DFENIKS pisze:Każdego kręci coś innego.